Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Aksés Traffic

Aksés Traffic

lokasi Yubinbango144-0052
5-37-3 Kamata, Ota-ku, Tokyo
Inpormasi kontak TEL: 03-5744-1600
FAX: 03-5744-1599
Jam muka 9:00 ~17: 00
* Ditutup alatan perbaikan siling husus jeung karya sejenna.
 Salaku tambahan, kami nampi penjualan tikét, prosedur warbler, panggunaan nyéwa saatos ditutup, jsb.
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa sareng pamariksaan
Diberesihkeun ditutup / ditutup samentawis

PETA (Peta Google)

pituduh patalimarga

Ngalatih

  • Sakitar 3-menit leumpang ti belah wétaneun Stasion Kamata di Jalur JR Keihin Tohoku Tokyu Tamagawa Line sareng Ikegami Line
  • Sakitar 7-menit leumpang ti jalan kaluar kuloneun Stasion Keikyu Kamata di Jalur Keikyu

Beus

  • Langsung saatos turun di tungtung "Kamata" di Keihin Kyuko Bus No. 16 ti Bandara Internasional Tokyo (Haneda)

Ngeunaan panggunaan tempat parkir sareng tempat parkir sapédah

Tempat parkir bawah tanah B2F Ward Aroma Underground

15 menit / 100 yen Wates jangkungna 2.1m
TEL: 03-5703-2731 (Ruang manajemén parkir)
Tingali di handap pikeun detil.

Homepage Ota Wardkosong

Parkir sapédah bawah tanah Aromachi

TEL: 03-5744-1594 (Ruang manajemén parkir sapédah)
Tingali di handap pikeun detil.

Homepage Ota Wardkosong

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 17: 00
* Ditutup kusabab perbaikan siling khusus sareng padamelan sanésna.Salaku tambahan, kami nampi penjualan tikét, prosedur warbler, panggunaan nyéwa saatos ditutup, jsb.
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / Inspeksi / Panutupan samentara