Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Meuli tikét

Ngeunaan mésér tikét

* Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, urang bakal nyingkat waktos panarimaan ku telepon sareng di konter kanggo waktos ayeuna.
(Counter / Telepon 10: 00-19: 00 / Wéb 24 jam)

Nalika anjeun sumping kana proyék anu disponsoran ku asosiasi, mangga parios "Ngeunaan upaya asosiasi pikeun nyegah panyebaran inféksi dina waktos pagelaran" sareng "Nyungkeun ka sadayana anu datang dina pagelaran" sateuacan sumping ka tempat éta ..

Ngeunaan usaha asosiasi pikeun nyegah panyebaran inféksi dina waktos pagelaranana PDF

Nyuhungkeun ka sadayana anu sumping kana pagelaran éta PDF

Reservasi tikét

Tiket tiasa dipésér online, ku telepon atanapi di loket.

Upami anjeun mésér tikét saatos 2021 Méi 5 (Rebo), sababaraha biaya bakal dirobih sapertos kieu.Salaku tambahan, diskon online bakal dipungkas dina kaping 12 Méi (Rebo).
* Upami anjeun daptar sateuacan Méi 5th (Rebo) sareng tikétna bakal ditebus saatos 12 Méi (Rebo), sababaraha biaya bakal diterapkeun sateuacan révisi.

Online 24 jam

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

cara pembayaran Resi tikét Waragad Bates waktos pikeun resi (ti mimiti tanggal reservasi)
kartu kiridit Resi smartphone

Tikét éléktronikjandéla séjén

1 yen per lambar Dugi ka dinten pagelaran
Kulawarga mart 1 yen per lambar Dugi ka dinten pagelaran
pangiriman imah 1 yen per kasus Dihaturkeun dina waktos 10 dinten
kontan Kulawarga mart 1 yen per lambar Dina 8 dinten

Pikeun reservasi online, anggo FamilyMart, kurir, atanapi smartphone (tikét éléktronik)
Punten nganggo cara naon waé pikeun nampi tikét anjeun sateuacanna sateuacan sumping ka tempat éta.

* Telepon sélulér sareng tablet sanés telepon sélulér henteu tiasa dianggo pikeun nampi smartphone (tikét éléktronik).

Hungkul tikét 10: 00-19: 00
TEL: 03-3750-1555

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

cara pembayaran Resi tikét Waragad Bates waktos pikeun resi (ti mimiti tanggal reservasi)
kontan Jandéla (3 gedong dihandap *) な し Dina 8 dinten
Kulawarga mart 1 yen per lambar Dina 8 dinten
Tunai Mandiri dina Kurir Pangiriman (Yamato Transport) 1 yen per kasus Dihaturkeun dina waktos 10 dinten
kartu kiridit Jandéla (3 gedong dihandap *) な し Dina 8 dinten

* Aprico / Ota Ward Plaza / Ota Bunkanomori

* Reservasi tikét ditampi dugi dinten sateuacan tanggal kinerja prinsipna.
 Nanging, kurir sareng artos dina kurir pangiriman (Yamato Transport) sayogi dugi ka 2 minggu sateuacan tanggal kinerja.

* Reservasi henteu tiasa dilakukeun ku telepon nalika dinten-dinten katutup di Ota Citizen's Plaza.
 Punten nelepon langsung ka Ota Ward Hall Aplico atanapi Ota Bunkanomori.

Béja ngeunaan larangan jual deui tikét

Ngeunaan larangan dijual deui tikétPDF