Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Ngeunaan pakaitna

Laporan ngeunaan hasil survey ventilasi di fasilitas anu dikelola ku Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward dipénta Mr. Tomoaki Okuda, profésor Jurusan Kimia Terapan, Fakultas Élmu sareng Teknologi, Universitas Keio, pikeun ngatur sadaya tilu fasilitas manajemén (Ota Ward Plaza, Ota Ward) ti bulan Juli dugi ka Nopémber 2020. Kami nalungtik status ventilasi Aula Aprico, Daejeon Bunka no Mori).
Tujuan tina survey ieu pikeun mastikeun naha ventilasi, anu mangrupikeun faktor penting pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, dilaksanakeun sacara cekap dina unggal gedong.

Kami resep ngumumkeun yén kami parantos nyusun laporan ngeunaan survey di luhur.

Hasil survey status ventilasi (vérsi kasimpulan, 2 halaman total)

Hasil survey status ventilasi (vérsi kasimpulan, 2 halaman total)PDF

Laporan survey status ventilasi (total halaman XNUMX)

Laporan survey status ventilasi (total halaman XNUMX)PDF

Pola survey

写真
Partikel haseup dihasilkeun sareng sumebar di sapanjang Aula Gedong Ota Ward Plaza
写真
Conto alat ukur
写真
Sigana és garing (CO2) sareng partikel haseup dihasilkeun sareng sumebar di sapanjang Aula Ward Ota sareng Aplico Large Hall.
写真
Conto alat ukur

お 問 合 せ

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Ota Citizen's Plaza, 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150