Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Hubungan masarakat / makalah inpormasi

Majalah inpormasi "Art Menu" Inpormasi ngeunaan iklan mayar

Ngeunaan "Art Menu", majalah inpormasi tina Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward nyebarkeun inpormasi budaya anu aya hubunganana sareng Ota Ward sareng proyék anu disponsoran pikeun ngamajukeun budaya.
Éta disebarkeun di unggal fasilitas sapertos Ota Ward Hall Aplico, Daejeon Ward Plaza, Daejeon Bunkanomori, sareng Ota Ward Ryuko Memorial Hall.Salian ti ngirim DM (sakitar 2,000 éksemplar) ka palanggan kami, kami ogé ngadistribusikaeunnana di Kantor Ward Ota, unggal fasilitas di bangsal, sareng buletin bangsal di stasiun di jalur Tokyu, JR, sareng Keikyu di bangsal. ..

Jumlah sirkulasi Sakitar 20,000 kopi
tanggal panerbitan 1 bulan anu jumlahna sami-sami (dikaluarkeun 6 kali sataun)
ukuran A3 Jenis Pamplet Anu Dilipat (8 halaman) Warna lengkep

Pencét di dieu pikeun makalah inpormasi anu ayeuna dikaluarkeun

Kumaha panawaran pikeun pariwara

Kumaha cara ngalamar

Mangga parios kasadiaan rohangan panempatan sateuacanna (TEL: 03-3750-1611), eusian barang-barang anu dibutuhkeun dina formulir aplikasi panempatan iklan, sareng kirimkeun ku e-mail, fax, atanapi mail ka Public Relation and Public Dédéngéan Divisi Promosi Budaya sareng Seni. Punten daptar ka jalma anu tanggung jawab.

Formulir aplikasi iklanPDF

Bates waktos aplikasi

1 bulan sateuacan bulan édisi (3 bulan anu sami-nomer) (Punten perhatoskeun upami ruang iklanna pinuh sateuacan saatos waktos)

Ngeunaan pamayaran

Inpoice bakal dikirim sareng majalah, janten punten mayar ku transfer kabel dina waktos 2 minggu saatos faktur sumping.
Biaya transfer kedah ditanggung ku anu ngalamar.

Unduh sagala rupa bahan

Pedoman Periklanan Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward PDF

Majalah Inpormasi Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward "Art Menu" Pedoman PeriklananPDF

Majalah Inpormasi Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward "Art Menu" Bentuk Aplikasi Iklan (No. XNUMX Gaya)PDF

Inpormasi ngeunaan iklan pikeun "Art Menu", majalah inpormasi tina Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPDF

Majalah Inpormasi Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward "Art Menu" Lingkungan Data IklanPDF

Aplikasi / Panilitian

Hubungan Masyarakat sareng Bagian Dédéngéan Umum, Divisi Promosi Seni Budaya, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Ota Citizen's Plaza, 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150

Ukuran iklan sareng daptar harga

Ukuran iklan

1 pigura 50mm x 50mm
* Tempat terbitan: Bagian handap halaman ka 6 dugi ka 7 dina majalah inpormasi (total aya 8 pigura)

Daptar harga

XNUMX. XNUMX.Fee iklan (hargana kalebet pajak)

(A) Acara anu diayakeun di Aprico, Plaza, sareng Leuweung Budaya
* Upami anjeun hoyong nempatkeun iklan kalayan kontén anu sami teras-teras, diskon standar bakal diterapkeun.
Jumlah pigura kali 1 2 kali dina urutan 3 kali dina urutan 4 kali dina urutan 5 kali dina urutan 6 kali dina urutan
1 pigura bunderan 15,000 bunderan 14,250 bunderan 13,875 bunderan 13,500 bunderan 12,750 bunderan 12,000
2 pigura bunderan 30,000 bunderan 28,500 bunderan 27,750 bunderan 27,000 bunderan 25,500 bunderan 24,000
3 pigura bunderan 45,000 bunderan 42,750 bunderan 41,625 bunderan 40,500 bunderan 38,250 bunderan 36,000
4 pigura bunderan 60,000 bunderan 57,000 bunderan 55,500 bunderan 54,000 bunderan 51,000 bunderan 48,000
(B) Iklan perusahaan / organisasi sareng bisnis sareng ruang kelas anu dilakukeun ku jalma anu henteu aya dina (A) (Conto: paméran solo, kelas piano, kelas ngalukis)
* Upami anjeun hoyong nempatkeun iklan kalayan kontén anu sami teras-teras, diskon standar bakal diterapkeun.
Jumlah pigura kali 1 2 kali dina urutan 3 kali dina urutan 4 kali dina urutan 5 kali dina urutan 6 kali dina urutan
1 pigura bunderan 20,000 bunderan 19,000 bunderan 18,500 bunderan 18,000 bunderan 17,000 bunderan 16,000
2 pigura bunderan 40,000 bunderan 38,000 bunderan 37,000 bunderan 36,000 bunderan 34,000 bunderan 32,000
3 pigura bunderan 60,000 bunderan 57,000 bunderan 55,500 bunderan 54,000 bunderan 51,000 bunderan 48,000
4 pigura bunderan 80,000 bunderan 76,000 bunderan 74,000 bunderan 72,000 bunderan 68,000 bunderan 64,000

XNUMX. XNUMX.Biaya iklan

Nalika nyiptakeun data iklan di pakaitna kami, biaya nyiptakeun 1 yen (teu kalebet pajak) bakal ditagih nyalira.

sabalikna

  • Usaha anu disponsoran sareng disponsoran ku pakaitna ieu bakal ngirangan jumlah biaya iklan di luhur ku 50%.
  • Punten kirimkeun kintunan ku e-mail kalayan data lengkep.
  • Gumantung kana eusi iklanna, kami tiasa nolak ngirimkeunana.

Majalah Inpormasi Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward "Art Menu"