Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Hubungan masarakat / makalah inpormasi

Kertas inpormasi "ART lebah HIVE" paménta liputan / penyediaan inpormasi

Dina Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" diterbitkeun ku Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward, reporter bangsal "Mitsubachi Corps" bakal ngaliput kagiatan budaya sareng seni!
Punten kirimkeun kami pamundut atanapi inpormasi ngeunaan kagiatan anu aya hubunganana sareng budaya sareng seni, sapertos acara seni, kagiatan promosi seni, sareng tempat seni.

Ngeunaan "ART lebah HIVE"

Kertas inpormasi triwulanan anu ngandung inpormasi ngeunaan budaya sareng seni lokal.Ngenalkeun acara seni anu diulas di bangsal, inpormasi paméran sareng fasilitas di galeri swasta, inpormasi kagiatan seni pangeusi bangsal, sareng ngenalkeun inohong budaya anu aya hubunganana sareng bangsal.Salaku bahan bacaan anu ngahususkeun kana sagala rupa inpormasi budaya sareng artistik di bangsal, éta bakal disebarkeun gratis di penjuru ku ngalebetkeun koran.

Milarian pamundut sinyalna sareng penyediaan inpormasi!

Dina makalah inpormasi "ART lebah HIVE", reporter bangsal "Mitsubachi Corps" bakalan ngaliput kagiatan budaya sareng seni!Punten kirimkeun kami pamundut atanapi inpormasi ngeunaan kagiatan anu aya hubunganana sareng budaya sareng seni, sapertos acara seni, kagiatan promosi seni, sareng tempat seni.

* Publikasi bakal mutuskeun saatos rapat redaksi.Gumantung kana eusi sareng rohanganna, urang panginten moal tiasa nyebarkeun.Punten Catet.

Udaganana · Kegiatan organisasi budaya sareng artistik sareng individu anu dumasarkeun di Ota Ward sareng pinggiran Ota Ward
· Kegiatan budaya sareng seni dimana murid cicing, damel, sareng diajar di Ota Ward ilubiung
· Kegiatan anu henteu kalebet dina lingkup terbitan
Metode pangiriman 1. XNUMX.Formulir khusus pikeun homepage
2. fax (03-3750-1150)
3. XNUMX.Ota Citizen's Plaza, Ota Citizen's Hall Aplico, Ota Bunkanomori Tiap jandéla
Nalika ngirimkeun ku fax atanapi dina unggal jandéla, punten eusian barang-barang anu diperyogikeun dina pamundut wawancara / formulir penyediaan inpormasi sareng kirimkeun.

 

Formulir khusus pikeun homepage

Formulir panyabutan inpormasi / inpormasiPDF

Wengkuan publikasi Upami salah sahiji di handap lumaku, éta moal tiasa dipasang.
(1) Barang anu tiasa ngarusak sipat umum sareng martabat pakaitna
(2) Politik, kagiatan kaagamaan, opini sareng promosi pribadi
(3) Naon waé anu ngalanggar tatanan masarakat sareng sopan santun sareng adat istiadat
(4) Usaha anu tunduk kana Undang-Undang ngeunaan Perda Usaha Pabean, sareng sajabana sareng Optimisasi Usaha (Undang-Undang Nomor 23 Juli 7, 10)
(5) Barang anu dilarang ku hukum atanapi anu tiasa ngalanggar hukum
(6) Anu sanés anu diaku ngagaduhan masalah khusus pikeun kapentingan umum

Pencét di dieu pikeun formulir input ngeunaan pamundut / penyediaan