Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Majalah hubungan / inpormasi

Inpormasi ngeunaan SNS resmi

Twitter

Kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan pagelaran anu disponsoran / disponsoran, inpormasi tikét, inpormasi tikét anu sami, kahirupan sadidinten sareng inpormasi anu katutup tina XNUMX fasilitas anu dikelola sareng dioperasikeun.

Ngaran akun: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
ID Akun: @ota_bunka

Twitter resmijandéla séjén

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward Kawijakan Operasi Twitter resmiPDF

Instagram

Kami bakal ngawartosan anjeun sababaraha inpormasi anu aya hubunganana sareng kagiatan asosiasi ieu sareng poto, video, sareng sajabana, museur kana bisnis anu disponsoran.

Ngaran akun: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
ID Akun: otabunkaart

Instagram resmijandéla séjén

Asosiasi Promosi Budaya Budaya Ota Ward Kawijakan Operasi Akun Instagram resmiPDF

YouTube

Kami bakal ngawartosan anjeun sababaraha inpormasi anu aya hubunganana sareng kagiatan asosiasi kami sareng pidéo, museur kana bubuka bisnis anu disponsoran sareng wawancara sareng palaku.

Ngaran akun: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Saluran YouTube resmijandéla séjén

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward Kawijakan Operasi YouTube ResmiPDF

garis

Kami bakal ngawartosan anjeun sababaraha inpormasi anu aya hubunganana sareng kagiatan asosiasi ieu, museur kana bisnis anu disponsoran.

Ngaran akun: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

LINE resmijandéla séjén

Asosiasi Promosi Budaya Ward Ota Ward Kawijakan Operasi Rekening LINEPDF