Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Meuli tikét

Dibeuli di konter

* Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, urang bakal nyingkat waktos panarimaan ku telepon sareng di konter kanggo waktos ayeuna.
(Counter / telepon 10: 00-19: 00)

Nalika anjeun sumping kana proyék anu disponsoran ku asosiasi, mangga parios "Ngeunaan upaya asosiasi pikeun nyegah panyebaran inféksi dina waktos pagelaran" sareng "Nyungkeun ka sadayana anu datang dina pagelaran" sateuacan sumping ka tempat éta ..

Ngeunaan usaha asosiasi pikeun nyegah panyebaran inféksi dina waktos pagelarananaPDF

Nyuhungkeun ka sadayana anu sumping kana pagelaran étaPDF

  • Reservasi tiasa dilakukeun dugi ka 19:00 dinten sateuacan dinten pagelaran, kacuali dinten-dinten tutup unggal gedong.
  • Ngan pikeun pagelaran dina dinten mimiti rilis umum, éta bakal dijual di konter ti jam 14:00 dina dinten kahiji.
  • Pikeun korsi anu disayogikeun, kami bakal nginpokeun ka anjeun tentang nomer korsi anu langsung.

支 払 い 方法

  • kontan
  • Kartu kiridit (VISA / Master / Diners Club / American Express / JCB / TS CUBIC / UnionPay [UnionPay] / DISCOVER)

Tempat penjualan kontra (waktos penjualan10: 00 ~ 19: 00)

Daejeon Citizen's Plaza
(Hareupeun lantai ka-1)

3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo
Langsung saatos turun di "Stasion Shimomaruko" dina Jalur Tokyu Tamagawa, 7-menit leumpang ti Stasion Chidorichou di Jalur Tokyu Ikegami
TEL: 03-3750-1611

Aula Ward Ota Aplico
(Méja payun di lantai 1)
5-37-3 Kamata, Ota-ku, Tokyo
3 menit leumpang ti belah wétaneun "Kamata Station" dina Jalur JR Keihin Tohoku Tokyu Tamagawa Line / Ikegami Line
TEL: 03-5744-1600
Leuweung Budaya Daejeon
(Méja payun di lantai 1)
2-10-1, Central, Ota-ku, Tokyo
16 menit leumpang ti belah kulon Stasion Omori di Jalur Sunda Keihin Tohoku
Cara anu sanésna, angkat ka Tokyu Bus anu badé ka Ikegami sareng turun di "Ota Bunkanomori" sareng jalan salami 1 menit.
TEL: 03-3772-0700

Catetan

  • Tiket teu tiasa ditukeurkeun, dirobih atanapi dibalikeun.
  • Tiket moal diterbitkeun deui dina kaayaan naon waé (leungit, kaduruk, rusak, jsb.).

Béja ngeunaan larangan jual deui tikét

Ngeunaan larangan dijual deui tikétPDF