Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

  • Poto 1
  • Poto 2
  • Poto 3
  • Poto 4
  • Poto 5
  • Poto 6
  • Poto 7

eureun Maénkeun deui

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Recruitment Wargi urang Plaza
Ota Civic Plaza dibuka deui acara peringatan: Hayu urang maénkeun piano Steinway! di Ota Civic Plaza Aula badag Recruiting pamilon!
Tina fasilitasna Leuweung budaya
Inpormasi ngeunaan tempat parkir sapédah samentawis kusabab konstruksi siling khusus aula
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Kuliah "Pesona Pelukis Jepang Ryuko Kawabata" dilaksanakeun di Pusat Budaya Kota Hanamaki
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Bewara ngamimitian rapat awal pikeun dianggo dina bulan Juli kusabab dibuka deui Ota Ward Citizens Plaza
sabalikna Aula Peringatan Sanno Kusado
Kembang Catalpa mekar pinuh.
Recruitment Aplico
Film Barudak Class® Cine Club @ Ota 2024 Recruiting pamilon!
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko
Pameran karya agung ``Syurga anu ku kuring diimpikeun, tina karya-karya pasca perang Ryuko Kawabata'' baris dilaksanakeun.
Recruitment Aula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Pamilon dina obrolan galeri wangunan 6nd di Reiwa XNUMXth taun
sabalikna Aula Peringatan Sanno Kusado
Sanno Sodo Peringatan Aula "Memorial Aula Catetan" (No. 8) geus diterbitkeun.
sabalikna Aula Peringatan Shiro Ozaki
Museum Peringatan Shiro Ozaki "Catatan Aula Peringatan" (No. 8) parantos diterbitkeun.
sabalikna Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko "Peringatan Aula Peringatan" (No. 8) parantos diterbitkeun
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Aula Peringatan Ryuko "Peringatan Aula Peringatan" (No. 8) parantos diterbitkeun.
Pameran /
acara
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan Pameran Ngadatangan Ikegami Kaikan Pameran Kaéndahan Tsuneko Kumagai Kana "Dunya Éndah Dongéng Genji Diungkapkeun ku Tsuneko Kumagai"
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Katalog "Ryuko Kawabata Exhibition" sayogi pikeun dijual di meja resepsi kami.
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" vol.18 parantos diterbitkeun.
Recruitment Aula Peringatan Ryuko
Proyék kolaborasi régional "Konser Museum Kaze Scent" dilaksanakeun (Saptu, 2024 Mei 5)
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Balai Peringatan Ryuko sareng tilas padumukan Ryuko Kawabata parantos kadaptar salaku harta budaya (gedong) anu kadaptar sacara nasional.
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
"Pameran Ryuko Kawabata" bakal diayakeun di Museum Tinta Préféktur Toyama
Tina fasilitasna Leuweung budaya
"Hayu urang coba karajinan pikeun kahiji kalina ngagunakeun kiln panganyarna" dilaksanakeun!
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko
Pameran karya "Torrent layar ageung: Mertimbangkeun deui 'tempat seni' Ryuko Kawabata" dilaksanakeun
Tina fasilitasna Leuweung budaya
Ngeunaan parobahan dina waktos ngamimitian panarimaan pikeun fasilitas kosong kamar karajinan (ti April 6 lotre)
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Ota Civic Plaza: Aplikasi lotre pikeun pamakéan studio musik, kamar konferensi, jsb dihanca
Tina fasilitasna Leuweung budaya
Wajan sareng papan motong parantos diropéa.
sabalikna Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko "Peringatan Aula Peringatan" (No. 7) parantos diterbitkeun
Tina fasilitasna Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
[Penting] Panutup Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Ngeunaan tanggal béakna kamar latihan, ténis otomatis jeung kupon ténis méja alatan panutupanana pangwangunan Ota Kumin Plaza
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Tulisan inpormasi "ART bee HIVE" karakter PR resmi lahir!
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Twitter resmi kertas inpormasi "ART lebah HIVE" ayeuna sayogi!
Tina fasilitasna Aplico
Ngeunaan resumption pamakéan Ota Ward Hall, Aprico Small Hall, Exhibition Room, Studio A alatan tungtung usaha vaksinasi
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Ngeunaan dihanca deui panggunaan Ota Ward Plaza Gymnasium kusabab akhir usaha vaksinasi
Kinerja
Wawacan
Aplico
Konsér Aprico Lunch Piano Vol.68 Ngeunaan lagu énkore Maina Yokoi
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Halaman utama resmi parantos diperbarui
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Dibuka musium maya di Ota Ward City Promosi "Unik Ota"
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Rekening LINE resmi pakaitna dibuka!Punten daptar salaku sobat!jandéla séjén
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Biaya panggunaan fasilitas bakal robih ti tanggal 3 April 2021
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Instagram resmi pakaitna parantos dibuka!jandéla séjén
Tina fasilitasna Aula Peringatan Shiro Ozaki
Ngeunaan ngagantian sababaraha bahan paméran
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Bewara sareng pamundut ka sadaya pengunjung (aya hubunganana sareng inféksi coronavirus énggal)

Pikeun Daptar

  • 2024
  • 5
  • Mei
panonpoe Mon BENER Wed THU Jum diuk
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

taun 2024 5 bulan

Wargi urang Plaza 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31 Tanggal
Aplico 22 Tanggal
Leuweung budaya 9,14,15,16 Tanggal
Aula Peringatan Ryuko 7,13,20,27 Tanggal
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31 Tanggal
Aula Peringatan Sanno Kusado -
Aula Peringatan Shiro Ozaki -

Pagelaran / acara pang anyarna

  • Jadwal
  • tempat pasamoan
  • カ テ ゴ リ

Pikeun Daptar

candak

Daptar fasilitas

Eusi anu disarankeun

写真

Ukuran ngalawan kasakit tepa di fasilitas budaya

Kami nerapkeun tindakan pencegahan inféksi sahingga sadayana tiasa ngagunakeun fasilitas éta kalayan katenangan.

写真

Inpormasi perkenalan daérah Ota Ward

Ngenalkeun situs anu manpaat dina sagala rupa bidang sapertos budaya, seni, olahraga, sareng inpormasi hirup Ota Ward.