Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

  • Poto 1
  • Poto 2
  • Poto 3
  • Poto 4
  • Poto 5
  • Poto 6
  • Poto 7

eureun Maénkeun deui

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Recruitment Aula Peringatan Ryuko
Wawacan "" Tilu puluh genep Pamanggih ngeunaan Tomitake "sareng Pitunjuk Apresiasi Pameran Ryuko Kawabata"
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko
Pameran "Katsushika Hokusai" Tilupuluh genep Pamandangan Tomitake "x Ryuko Kawabata's Venue Art"
sabalikna Aula Peringatan Shiro Ozaki
Hydrangea karembangan pinuh.
Recruitment Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan Pameran Kananobi (satengah taun munggaran) Rekrutmen (resume) pamilon galéri galéri
Recruitment Aula Peringatan Ryuko
Pameran karya "Era Pameran Bumi Ryuko Kawabata" neraskeun deui galéri biantarajandéla séjén
Kinerja
Wawacan
Wargi urang Plaza
Shimomaruko Rakugo Club <August> Baijiu, Shirano Tamu: Moro Morooka Ngeunaan parobihan waktos ngayakeun
Kinerja
Wawacan
Wargi urang Plaza
Shimomaruko Rakugo Club <July> Hikoichi, Shirano, Maruko Tamu: Tim Rocket Robah dina waktos ngayakeun
Pameran /
acara
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan penyuluhan sési program kerjasama régional "Kertas sareng Kaligrafi-Aliran Ink, Aliran Waktos-"
sabalikna Asosiasi
Ota Ward JHS Wind Orchestra Pilem Khusus "Treasure Island" dileupaskeun dina YouTube!
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Majalah inpormasi "Art Menu" edisi April / Mei diterbitkeun
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Gantung parsial panggunaan gimnasium, ténis méja, sareng ténis mobil kusabab mimiti usaha vaksinasi
Kinerja
Wawacan
Wargi urang Plaza
Shimomaruko Rakugo Club <June> Hikoichi, Baijiu Tamu: Karoku Yanagiya Ngeunaan parobihan dina tanggal rilis sareng waktos ditahan
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko
"Konsér Museum Kaze Kaoru (Konsér Pemirsa)" parantos diunggah kana YouTube.
Tina fasilitasna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Ngeunaan unggal lotre fasilitas
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Dalapan koméntar ngeunaan paméran karya "Era Pameran Institusi Ryuko Kawabata" parantos diunggah kana YouTube.
Recruitment Wargi urang Plaza
Music Workshop Festa <Summer> Parsial program / palaku parobih
Kinerja
Wawacan
Wargi urang Plaza
Shimomaruko JAZZ Club <June> Yoshikazu Kishi sareng Budak Ayun Seneng Ngaleupaskeun Tanggal sareng Parobihan Waktos Kinerja
Pameran /
acara
Aula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Ngeunaan pembatalan tina XNUMX gedong galéri omongan
sabalikna Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko "Peringatan Aula Peringatan" (No. 5) parantos diterbitkeun
sabalikna Aula Peringatan Shiro Ozaki
"Peringatan Aula Peringatan" (No. XNUMX) parantos diterbitkeun
sabalikna Aula Peringatan Sanno Kusado
"Peringatan Aula Peringatan" (No. XNUMX) parantos diterbitkeun
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Bisnis Seni Kontemporer OTA Art Project "Machinie Wokaku" "Video Kamata Reactor Project" video ayeuna sayogi di YouTube!
Pameran /
acara
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan pidéo bubuka paméran kageulisan Kana "Fokus kana panyajak abad pertengahan munggaran anu resep kana opat musim di Jepang"
Pameran /
acara
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan pidéo pangenalan paméran ulang taun ka-30 "Tsuneko Kumagai sareng Buku Sambungan"
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko
Kami ngayakeun sora anu populér "Sadayana milih! Kumpulan Peringatan Ryuko"
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Aula Peringatan Ryuko "Peringatan Aula Peringatan" (No. 5) parantos diterbitkeun.
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Barang musium énggal "Clear File" bakal dijual
Tina pakaitna Asosiasi
Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" vol.6 parantos diterbitkeun.
Pameran /
acara
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan Pameran Kecantikan Kana "Fokus kana Pujangga abad pertengahan ka-1 anu resep ka opat musim di Jepang"
Kinerja
Wawacan
Aplico
Konsér Aprico Lunch Piano Vol.68 Ngeunaan lagu énkore Maina Yokoi
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Pidéo khusus festival Otawa "Tsunagu-Treasures that inherit tradisi-" ayeuna sayogi di YouTube!
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Halaman utama resmi parantos diperbarui
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Pidéo "Magome Bunshimura Theatre Festival 2020 Video Edition Imaginary Stage" ayeuna aya di YouTube!
Kinerja
Wawacan
Aplico
Tur Konsér Kosetsu Minami 2021 ~ Sok aya lagu ~ Ngeunaan pembatalan pagelaran
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Dibuka musium maya di Ota Ward City Promosi "Unik Ota"
Tina fasilitasna Aplico
Ngeunaan Ota Ward Hall Aplico Construction Ditutup
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Rekening LINE resmi pakaitna dibuka!Punten daptar salaku sobat!jandéla séjén
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Biaya panggunaan fasilitas bakal robih ti tanggal 3 April 2021
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Instagram resmi pakaitna parantos dibuka!jandéla séjén
Tina fasilitasna Aula Peringatan Shiro Ozaki
Ngeunaan ngagantian sababaraha bahan paméran
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Bewara sareng pamundut ka sadaya pengunjung (aya hubunganana sareng inféksi coronavirus énggal)

Pikeun Daptar

  • 2021
  • 6
  • Juni
panonpoe Mon BENER Wed THU Jum diuk
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

taun 2021 6 bulan

Wargi urang Plaza 22 Tanggal
Aplico 13,23 Tanggal
Leuweung budaya 10 Tanggal
Aula Peringatan Ryuko 7,14,21,28 Tanggal
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko 7,14,21,28 Tanggal
Aula Peringatan Sanno Kusado -
Aula Peringatan Shiro Ozaki -

Pagelaran / acara pang anyarna

  • Jadwal
  • tempat pasamoan
  • カ テ ゴ リ

Pikeun Daptar

candak

Daptar fasilitas

Eusi anu disarankeun

写真

Pikeun inféksi coronavirus énggal
Inisiatif anu aya hubunganana sareng

Kami nerapkeun tindakan pencegahan inféksi sahingga sadayana tiasa ngagunakeun fasilitas éta kalayan katenangan.