Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

  • Poto 1
  • Poto 2
  • Poto 3
  • Poto 4
  • Poto 5
  • Poto 6
  • Poto 7

eureun Maénkeun deui

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Majalah inpormasi "Art Menu" edisi April / Mei diterbitkeun
Kinerja
Wawacan
Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Inpormasi penjualan tikét performa anu disponsoran ku asosiasi (dirilis dina 8 Juli)
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko
Pameran kolaborasi "Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection-Makoto Aida, Tomoko Konoike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi-"
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko
[Siaran Pers] Pameran Kolaborasi "Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection-Makoto Aida, Tomoko Konoike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi-"
Recruitment Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan Pameran Kana no Mi (Pertengahan jangka) Galeri Talk
sabalikna Aula Peringatan Sanno Kusado
Ngeunaan pembatalan tina XNUMX gedong galéri omongan
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Pidéo liburan usum panas pikeun barudak parantos diunggah kana YouTube
sabalikna Aula Peringatan Shiro Ozaki
Ngeunaan pembatalan tina XNUMX gedong galéri omongan
Pameran /
acara
Asosiasi
2021 Instagram siri obrolan langsung #loveartstudioOTA diayakeun!
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko
Aula Peringatan Ryuko Ngeunaan pembatalan biantara galeri
Pameran /
acara
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan pembatalan lokasina usum panas kana bengkel buku
Pameran /
acara
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan ngayakeun pameran kaénan Kana "Pilihan Pilihan Pangalusna Anu Kuring Hayang Ningali Deui"
Tina fasilitasna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Ngeunaan unggal lotre fasilitas
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" vol.7 parantos diterbitkeun.
Recruitment Aula Peringatan Ryuko
Dilaksanakeun "Wisata Musim Panas Museum Ota"
Pameran /
acara
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan pidéo bubuka program gawé bareng daérah "Kertas sareng Kaligrafi-Aliran Ink, Aliran Waktu-"
sabalikna Aula Peringatan Shiro Ozaki
Hydrangea karembangan pinuh.
Kinerja
Wawacan
Wargi urang Plaza
Shimomaruko Rakugo Club <August> Baijiu, Shirano Tamu: Moro Morooka Ngeunaan parobihan waktos ngayakeun
sabalikna Asosiasi
Ota Ward JHS Wind Orchestra Pilem Khusus "Treasure Island" dileupaskeun dina YouTube!
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Gantung parsial panggunaan gimnasium, ténis méja, sareng ténis mobil kusabab mimiti usaha vaksinasi
sabalikna Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko "Peringatan Aula Peringatan" (No. 5) parantos diterbitkeun
sabalikna Aula Peringatan Sanno Kusado
"Peringatan Aula Peringatan" (No. XNUMX) parantos diterbitkeun
sabalikna Aula Peringatan Shiro Ozaki
"Peringatan Aula Peringatan" (No. XNUMX) parantos diterbitkeun
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Bisnis Seni Kontemporer OTA Art Project "Machinie Wokaku" "Video Kamata Reactor Project" video ayeuna sayogi di YouTube!
Pameran /
acara
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan pidéo bubuka paméran kageulisan Kana "Fokus kana panyajak abad pertengahan munggaran anu resep kana opat musim di Jepang"
Pameran /
acara
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan pidéo pangenalan paméran ulang taun ka-30 "Tsuneko Kumagai sareng Buku Sambungan"
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Aula Peringatan Ryuko "Peringatan Aula Peringatan" (No. 5) parantos diterbitkeun.
Kinerja
Wawacan
Aplico
Konsér Aprico Lunch Piano Vol.68 Ngeunaan lagu énkore Maina Yokoi
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Pidéo khusus festival Otawa "Tsunagu-Treasures that inherit tradisi-" ayeuna sayogi di YouTube!
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Halaman utama resmi parantos diperbarui
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Pidéo "Magome Bunshimura Theatre Festival 2020 Video Edition Imaginary Stage" ayeuna aya di YouTube!
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Dibuka musium maya di Ota Ward City Promosi "Unik Ota"
Tina fasilitasna Aplico
Ngeunaan Ota Ward Hall Aplico Construction Ditutup
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Rekening LINE resmi pakaitna dibuka!Punten daptar salaku sobat!jandéla séjén
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Biaya panggunaan fasilitas bakal robih ti tanggal 3 April 2021
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Instagram resmi pakaitna parantos dibuka!jandéla séjén
Tina fasilitasna Aula Peringatan Shiro Ozaki
Ngeunaan ngagantian sababaraha bahan paméran
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Bewara sareng pamundut ka sadaya pengunjung (aya hubunganana sareng inféksi coronavirus énggal)

Pikeun Daptar

  • 2021
  • 8
  • Agustus
panonpoe Mon BENER Wed THU Jum diuk
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

taun 2021 8 bulan

Wargi urang Plaza 24 Tanggal
Aplico 30 Tanggal
Leuweung budaya 12 Tanggal
Aula Peringatan Ryuko 2,10 Tanggal
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko 2,10,16,23,30 Tanggal
Aula Peringatan Sanno Kusado -
Aula Peringatan Shiro Ozaki -

Pagelaran / acara pang anyarna

  • Jadwal
  • tempat pasamoan
  • カ テ ゴ リ

Pikeun Daptar

candak

Daptar fasilitas

Eusi anu disarankeun

写真

Pikeun inféksi coronavirus énggal
Inisiatif anu aya hubunganana sareng

Kami nerapkeun tindakan pencegahan inféksi sahingga sadayana tiasa ngagunakeun fasilitas éta kalayan katenangan.

写真

Inpormasi perkenalan daérah Ota Ward

Ngenalkeun situs anu manpaat dina sagala rupa bidang sapertos budaya, seni, olahraga, sareng inpormasi hirup Ota Ward.