Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Majalah hubungan / inpormasi

Naon makalah inpormasi "ART lebah HIVE"?

Logo palebah HIF logo

Naon ari lebah madu?

"ART lebah HIVE" mangrupikeun majalah inpormasi pikeun partisipasi penduduk.Wartawan bangsal sukarelawan "Mitsubachi Corps" bakal damel babarengan dina ngempelkeun inpormasi sareng nyiapkeun naskah, sapertos wawancara sareng wawancara.

Naon lebah ART HIVE?

Ieu mangrupikeun majalah inpormasi triwulan anu nembe didamel ku Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward anu ngandung inpormasi ngeunaan budaya sareng seni lokal.Henteu ngan ukur inpormasi acara tina asosiasi urang, tapi ogé bahan bacaan anu ngahususkeun dina inpormasi pertunjukan acara budaya sareng seni sapertos galeri swasta sareng kagiatan seni para penghuni bangsal anu bakal disebarkeun gratis di penjuru.