Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Hubungan masarakat / makalah inpormasi

Naon makalah inpormasi "ART lebah HIVE"?

Logo palebah HIF logo

Naon lebah ART HIVE?

Kertas inpormasi triwulan anu ngandung inpormasi ngeunaan budaya sareng seni lokal, énggal didamel ku Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward.Henteu ngan ukur inpormasi acara tina asosiasi urang, tapi ogé bahan bacaan anu ngahususkeun dina inpormasi pertunjukan acara budaya sareng seni sapertos galeri swasta sareng kagiatan seni para penghuni bangsal disebarkeun sacara gratis di panjuru.

Naon ari lebah madu?

"ART lebah HIVE" mangrupikeun makalah inpormasi pikeun proyék tipe partisipasi warga bangsal.Wartawan bangsal sukarelawan "Mitsubachi Corps" bakal damel babarengan dina ngempelkeun inpormasi sareng nyiapkeun naskah, sapertos wawancara sareng wawancara.

Ngeunaan Kertas Émbaran Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE"

Fitur khusus kana acara seni lokal, ngenalkeun galeri swasta, inpormasi pikeun kagiatan seni, ngenalkeun jalma budaya anu aya hubunganana sareng Ota Ward, sareng sajabana. Kertas inpormasi ieu khusus kana sababaraha seni budaya, acara, sareng pagelaran.
Salian ti disebarkeun sacara gratis di Ota Ward ku ngalebetkeun koran, éta ogé disebarkeun di Ota Ward Hall Aplico, Ota Ward Plaza, Ota Bunkanomori, sareng gedong sanésna.

Jumlah sirkulasi Sakitar 120,000 kopi
tanggal panerbitan Édisi spring: 10 April, Terbitan usum panas: XNUMX Juli, Edisi gugur: XNUMX Oktober, Edisi usum: XNUMX Januari
ukuran Ukuran tabloid (halaman 4) Warna lengkep

Pencét di dieu kanggo nomer deui