Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Festival Otawa

Otawa Festival Video Husus Shoko Tsunagu ~ The Treasures of Tradition ~

"Otawa Festival" mangrupikeun bisnis anu dimimitian ku asosiasi di 2017, sareng mangrupikeun festival dimana anjeun tiasa ngalaman sagala rupa budaya tradisional Jepang dina hiji dinten.

Unggal taun, ku kerjasama grup budaya tradisional aktip di Ota Ward, pertunjukan, paméran, sareng padamelan langsung sapertos koto, shamisen, shakuhachi, kotsuzumi, taiko, kaligrafi, upacara téa, upacara kembang, jogét Jepang, sareng wadaiko. Kami gaduh acara sapertos toko dimana anjeun tiasa gampang mikaresep budaya tradisional Jepang.

Festival Jepang Ota 2019PDF

Otawa Festival Video Husus "Tradisi Warisan Tsunagu-Treasures-"

Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, proyék ieu dibolaykeun dina taun 2020 sareng 2021.Nanging, kuring henteu hoyong kaleungitan kasempetan pikeun kontak sareng budaya tradisional Jepang, janten kuring fokus kana tilu harta nasional anu hirup (anu ngagaduhan aset budaya teu langsung anu penting) anu cicing di Ota Ward salaku proyék khusus tina "Otawa Festival" ., Kuring ngahasilkeun pidéo dokumenter anu néwak tokoh-tokoh berharga sapertos "perasaan" nyanghareupan budaya tradisional, "usaha" anu teu dikenal, sareng "kakuatan tradisional" anu parantos diturunkeun mangtaun-taun.

Pidéo éta bakal sayogi dina saluran YouTube urang di awal Maret.
Kami bakal ngahasilkeun teu ngan ukur versi Jepang tapi ogé versi Inggris pikeun luar negeri pikeun nyebarkeun budaya tradisional Jepang.
Mangga tingali.

Pidéo PR

Pencét di dieu pikeun vérsi basa Inggrisjandéla séjén

Nu matak

Tayu Aoi Takemoto (Kabuki Music Tayu Takemoto)

Lahir di Oshima-cho, Tokyo dina 35.Anjeunna salawasna ngagantungkeun pentingna pisan kana ajaran anu ngaheulaan, terus-terusan narékahan pikeun diajar, sareng sikepna ka panggung parantos ngagaduhan kapercayaan anu jero pikeun palaku Kabuki sareng palaku sanésna.Anjeunna ogé aktip dina rupa-rupa kagiatan sapertos latihan bari fokus kana ngajar generasi muda.Disertifikasi salaku panyandang harta budaya anu teu berwujud (harta karun nasional) anu hirup dina taun mimiti Reiwa.

Pencét di dieu pikeun vérsi basa Inggrisjandéla séjén

Koshu Honami (ngagosok pedang)

Lahir di taun 14.Diajar téknik anu dipasrahkeun ka kulawarga Honaya, anu parantos ngadamel polesan pedang Jepang ti jaman Muromachi, sareng damel dina pedang ngagosok ditunjuk salaku harta nasional sareng pasipatan budaya penting.Dina 26, éta disahkeun salaku panyekel harta budaya anu teu langsung (hirup harta nasional).Dina 28, nampi Ordo Matahari Terbit, Sinar Emas kanggo Medal Spring.

Pencét di dieu pikeun vérsi basa Inggrisjandéla séjén

Fumiko Yonekawa (pamaén Jiuta / Jiuta)

Lahir di Taisho taun ka-15.Dipimpin ku Sochokai (Ota Ward).Pupuhu Kehormatan Asosiasi Sankyoku Jepang.Ngaran aslina nyaéta Misao Yonekawa.Nampi Medali kalayan Pita Ungu di 6.Dina taun 11, generasi kadua Fumiko Yonekawa dingaranan.Dina taun 12, nampi Urutan Makuta Anu Mahal.Dina taun 20, disahkeun salaku panyekel harta budaya anu teu nyata (hirup harta nasional).Nampi Hadiah Akademi Seni Jepang sareng Hadiah Hadiah di 25.

Pencét di dieu pikeun vérsi basa Inggrisjandéla séjén

題字

Shoko Kanazawa (kaligrafi)

Produksi

Dokumén Jepang Co., Ltd.

Logo Agénsi Budaya
Agénsi Urusan Budaya Reiwa Proyék Promosi Kreatif sareng Seni Budaya Taun ka XNUMX "Proyék Peningkatan Keuntungan Budaya sareng Seni"
Situs portal distribusi kontén pikeun bioskop sareng aula konsér "Kobunkyo Theatre Archives" Pilot bisnis distribusi pidéo