Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Hubungan masarakat / makalah inpormasi

Naon majalah inpormasi "Art Menu"?

Ngeunaan "Art Menu", majalah inpormasi tina Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward nyebarkeun inpormasi budaya anu aya hubunganana sareng Ota Ward sareng proyék anu disponsoran pikeun ngamajukeun budaya.Éta bakal dikaluarkeun dina dinten mimiti bulan anu jumlahna sami-sami.
Éta disebarkeun di unggal fasilitas sapertos Ota Ward Hall Aplico, Daejeon Ward Plaza, Daejeon Bunkanomori, sareng Ota Ward Ryuko Memorial Hall.Salian ti ngirim DM (sakitar 2,000 éksemplar) ka palanggan kami, kami ogé ngadistribusikaeunnana di Kantor Ward Ota, unggal fasilitas di bangsal, sareng buletin bangsal di stasiun di jalur Tokyu, JR, sareng Keikyu di bangsal. ..

Jumlah sirkulasi Sakitar 20,000 kopi
tanggal panerbitan 1 bulan anu jumlahna sami-sami (dikaluarkeun 6 kali sataun)
ukuran A3 Jenis Pamplet Anu Dilipat (8 halaman) Warna lengkep

Ngeunaan iklan

Édisi Pébruari / Maret 2021 (Jilid 8) ・ ・ ・ Dikaluarkeun 9/149

Majalah inpormasi "Art Menu" edisi Pébruari / MaretPDF

Majalah Inpormasi Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward "Art Menu"