Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Majalah hubungan / inpormasi

Naon majalah inpormasi "Art Menu"?

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward nyebarkeun inpormasi budaya anu aya hubunganana sareng Ota Ward sareng proyék anu disponsoran pikeun ngamajukeun budaya.Éta bakal dikaluarkeun dina dinten mimiti bulan anu jumlahna sami-sami.

Ngeunaan iklan

Édisi Pébruari / Maret 2021 (Jilid 6) ・ ・ ・ Dikaluarkeun 7/148

Majalah inpormasi "Art Menu" edisi Pébruari / MaretPDF

Majalah Inpormasi Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward "Art Menu"