Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kalénder kinerja

  • 2024
  • 3
  • Maret
panonpoe Mon BENER Wed THU Jum diuk
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Pencét di dieu pikeun jadwal nyitak "Jadwal Acara" (diropéa dina kaping 1 sareng 15 unggal bulan)PDF

  • Jadwal
  • tempat pasamoan
  • genre

Anjeun tiasa ngagulung sacara horisontal

  • 2024
  • 3
  • Maret
panonpoe Mon BENER Wed THU Jum diuk
          1

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

2

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Aula Ward Ota AplicoDLV 2nd kinerja disponsoran Spring Lied Duo Konsér

3

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Aula Ward Ota AplicoKonsér Harukaze

4

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

5

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Aula Ward Ota Aplico3 taun ti saprak 11 Maret kacilakaan pembangkit listrik tenaga nuklir Fukushima - Kaséhatan, gaya hirup, sareng kampung halaman terus musnah

6

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Leuweung Budaya DaejeonGrup Studi Tari Yamato Partisipasi Gratis Kelas Bondance

7

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

8

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

9

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

10

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Kinerja anu diayakeun ku Déwan Manajemén Ota Bunkanomori

Leuweung Budaya DaejeonLagu kuartet senar anu meriah anu warna musim semi

11

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

12

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

13

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Kinerja anu diayakeun ku Déwan Manajemén Ota Bunkanomori

Leuweung Budaya DaejeonLeuweung Origami

14

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

15

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Aula Ward Ota Aplicokonsér klasik kasual NHK

16

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

17

Aula Ward Ota AplicoToshiba Philharmonic Choir 27th Konser Biasa

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

18

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Aula Ward Ota Aplicomusik kamar spring

19

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Aula Ward Ota AplicoApriko Lunchtime Piano Konsér 2023 VOL.73 Yuka Ogata

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

20

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Kinerja anu diayakeun ku Déwan Manajemén Ota Bunkanomori

Leuweung Budaya DaejeonHayu urang ngarasakeun kecap di leuweung!

21

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Aula Ward Ota AplicoUnit Khusus Masaki Hayashi

22

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Aula Ward Ota AplicoBeethoven konsér quartet string lengkep

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Leuweung Budaya DaejeonHikoichi, Baishu, Shirano, jeung Maruko

23

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

24

Aula Ward Ota AplicoMETT orchestra 28. Spring Konsér

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

25

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Kinerja anu diayakeun ku Déwan Manajemén Ota Bunkanomori

Leuweung Budaya DaejeonPesta nonton pilem musim semi "Sumikko Gurashi: Gadis Magical of the Blue Moonlit Night"

Kinerja anu diayakeun ku Déwan Manajemén Ota Bunkanomori

Leuweung Budaya DaejeonPesta nonton pilem musim semi "Kuring teu boga cukup duit pikeun pangsiun!"

26

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

27

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Kinerja anu diayakeun ku Déwan Manajemén Ota Bunkanomori

Leuweung Budaya DaejeonGema leuweung

28

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Aula Ward Ota AplicoKonsér pikeun barudak vol.8

29

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

30

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila

Aula Ward Ota Aplicorapat musik kamar

31

Daejeon Citizen's PlazaDitutup pikeun lila