Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Shimomaruko JAZZ Club

~ Proyék khusus di Shimomaruko Citizen's Plaza anu dilanjutkeun ti saprak 1993 ~

Logo Shimomaruko JAZZ Club

Naon Shimomaruko JAZZ Club?

Pintonan jazz ieu geus populer di kalangan locals salila sababaraha taun saprak Ota Civic Plaza dibuka. Produser nyaéta almarhum Tatsuya Takahashi (tenor saxophone/pamimpin generasi ka-4 Tokyo Union), almarhum Masahisa Segawa (kritikus musik) nyaéta pengawas, sareng Hideshin Inami mangrupikeun produser, sareng saprak Séptémber 5, Éta dilaksanakeun dina katilu. Kemis unggal bulan di Aula Kecil Plaza Warga Ota. Taun 1993, kami nampi ``Music Pen Club Music Award Planning Award*'' salaku pangakuan kana kontribusi kami anu parantos lami pikeun budaya musik. Dina 9, urang ngagungkeun ulang taun ka-2019 urang. Simkuring hoyong nganyatakeun rasa sukur kami ka dulur anu geus ngarojong kami nepi ka ayeuna, sarta bakal terus ngayun.

* Music Pen Club Music Award nyaéta panghargaan musik anu diumumkeun unggal taun ku Music Pen Club Jepang.

Rincian kinerja

tempat pasamoan

  • Aula Ward Ota / Aplico Aula Leutik
  • Aula Daéjeon Bunkanomori

*Kusabab pangwangunan Ota Kumin Plaza ditutup, tempatna bakal robih dina taun 2023.

時間

18:30 ngamimitian (18:00 kabuka)

ongkos

Sadaya korsi ditangtayungan * Budak sakola teu tiasa lebet

  • bunderan 3,000
  • Di handapeun umur 25 taun 1,500 yen
  • Reservasi telat [19:30~] 2,000 yen (ngan upami aya korsi anu tinggaleun dina dinten éta) *Bayaran tunai hungkul

Daptar pagelaran taun 2024 (dimutahirkeun ti jaman ka jaman)

Rincian bakal dileupaskeun iraha waé.

Klik di dieu pikeun detil pagelaran "Kazuhiko Kondo LEGIT" dina Kemis, 2024 April 4

Klik di dieu pikeun detil pagelaran "Crystal Jazz Latino Special Guest Rie Akagi" dina 2024 Méi 5 (Kemis)

2024年7月18日(木)「片倉真由子クインテット」の公演詳細はこちら

* Pintonan dina April sareng Méi 2024 bakal dilaksanakeun di Ota Civic Hall sareng Aprico Small Hall.

"The 32nd Music Pen Club Music Award" Award Comment

Shimomaruko Jazz Club mangrupikeun acara langsung biasa anu pinuh ku parasaan buatan tangan anu teras-terasan di aula umum leutik.Sacara ajaib yén éta parantos neraskeun salami 26 taun ku pamaén jazz Jepang top, didukung ku peminat lokal anu sumanget.Sumanget pamaréntah lokal, warga satempat, palaku sareng produser ngahasilkeun hasil 300 kali.Sugan aya sababaraha kasusah dugi ka ayeuna, tapi sikap pikeun terus nyumbang kana budaya musik tiasa dipuji.Jumlahna aya kira-kira 2 pamaén parantos muncul dina panggung dugi ka ayeuna.Ti legenda jazz anu ayeuna parantos didaptarkeun sapertos George Kawaguchi, Hidehiko Matsumoto, Koji Fujika, Norio Maeda, Yuzuru Sera, sareng Tatsuya Takahashi dugi ka pamaén anyar anu aktip di garis payun, acara umum sapertos diréktori jazz Jepang. Nyaéta. (Hiroshi Mitsuzuka)

(Hiji perusahaan) Music Pen Club Japanjandéla séjén

"Klub Pél Musik ka-32"jandéla séjén

[Distribusi video YouTube] Jalma maén Shimomaruko JAZZ Club

Shimomaruko Jazz Club dimimitian dina 1993.Kami ngadamel pidéo anu museurkeun kana jalma anu aub dina klub urang.Anu mimiti, kami naroskeun ka Masahisa Segawa, kritikus musik anu ngawaskeun pagelaran ieu, pikeun nyarioskeun daya tarik jazz sareng pangalaman mangtaun-taun na.Nu ngadangukeun nyaéta Kazunori Harada, saurang kritikus musik.
* Pidéo ieu dicandak dina 3 Oktober, taun ka-10 Reiwa.

Daptarna aya dina sudut katuhu luhur video Tanda maén Mangga pencét dina.

Shimomaruko JAZZ Club ngagungkeun pagelaran ka-300 na

Buklet Peringatan ka-300 Shimomaruko JAZZ Club Ayeuna Dijual

Gambar tina Buklet Anniversary Shimtharuko JAZZ 300th

Pencét di dieu pikeun contoPDF

Carita "Ayun" ka-300 The Shimomaruko Jazz Club

Naha acara anu diayakeun di aula umum alit diteraskeun salami 26 taun?Tina carita rusiah kalahiranana, pamikiran palaku sareng pipikiran palanggan anu ngangkat Shimomaruko JAZZ Club kentel kana buku ieu.

Kerja sama produksi
  • Konsumén Shimomaruko JAZZ Club
  • Kazunori Harada (kritikus musik)
  • Cross Co., Ltd.
harga

500 yen (pajeg kaasup)

Lokasi penjualan

Ota Kumin Hall Aprico Front (5-37-3 Kamata, Ota-ku, Tokyo)

program kinerja ulang 30th

Shimomaruko JAZZ "Daisai" Jazz & Konsér Latin ~ kulminasi 30 taun! Lumpat ka hareup~

Tanggal sareng waktos: Saptu, 5 Séptémber 9, 2:17 ngamimitian (panto muka jam 00:15) (muka 15:16-)
Musisi top anu tanggung jawab pikeun dunya jazz Jepang ngariung pikeun sési anu pikaresepeun. 

*Reproduksi teu sah, alihan, atanapi penjualan gambar tina situs ieu dilarang pisan.

Nu matak

"Shimomaruko JAZZ Orchestra"

Diréktur orkéstra

T.Sax Osamu Koike

Diréktur JAZZ LATIN

Conga Yoshi Inami

bagian wirahma JAZZ

Pf Makoto Aoyagi
Bs Koichi No
Drs Masahiko Osaka

bagian wirahma JAZZ LATIN

Pf Ryuta Abiru
Bs Kazutoshi Shibuya
Timbales Yoshihiko Mizalito
Bongo Yoshiro Suzuki

bagian tanduk

Tp Isao Sakuma (lead), Akira Okumura, Atsushi Ozawa, Yoshiro Okazaki
Tb Satoshi Sano (lead), Masaaki Ikeda, Taketaro Miyauchi, Gen Ishii
Sax Takamutsu Miyazaki (lead), Yuya Yoneda, Kazuki Kurokawa, Atsushi Tsuzura (B.Sax)

tamu husus

Vo Kimiko Ito
Vo NORA
Pf Ken Morimura
Kazuhiro Ebisawa Trio (Drs Kazuhiro Ebisawa, Pf Masaki Hayashi, Bs Takashi Sugawa)

Laku polah

Hideshin Inami sareng Big Band of Rogues (Tokyo Cuban Boys Jr.)
Yanagi Gakuen Sokai Junior sarta SMA Swinging Willow JAZZ orchestra
Tokyo Institute of Technology Los Garacheros (Latin Big Band)

kiridit

Sutradara panggung: Hiroaki Maruyama
Sora: Hideki Ishii
Panata: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Dihasilkeun ku: Big Band Service Clinic Iba Hidenobu

Pamaén Shimomaruko JAZZ Club kapungkur (dina urutan abjad, judulna teu aya)

Tatsuya Takahashi (Produser / Tenor Saxophone Player)

Rie Akagi, Yoshitaka Akimitsu, Toshiko Akiyoshi, Ryuta Abiru, Yasuo Arakawa, Akitoshi Igarashi, Makoto Itagaki, Hajime Ishimatsu, Masahiro Itami, Kimiko Ito, Takayo Inagaki, Shinpei Inoue, Takeshi Inomata, Shu Inami, Masaru Uchibori, Yuohei Enoyama, , Kazuhiro Ebisawa, Eric Miyagi, Toshihiko Ogawa, Makoto Kosone, Tatsu Kase, Yuzo Kataoka, Mayuko Katakura, Harumi Kaneko, Carlos Kanno, Noriko Kishi, Yoshikazu Kishi, Eiji Kitamura, Tetsuo Koizumi, Hiroko Kokufu, Mitsukuni Kibata, Kozuhiko Atsushi Kondo, Kosuke Sakai, Isao Sakuma, Yutaka Shiina, George Kawaguchi, Koji Shiraishi, Jim Pew, Kiyoshi Suzuki, Yuzuru Sera, Kenichi Sonoda jeung Dixie Kings, Eiji Taniguchi, Charito, Naoko Terai, Koji Toyama, Toyama Yoshio jeung Dixie Saints, Motonobu Nagao, Yoshihiro Nakagawa, Eijiro Nakagawa, Kotaro Nakagawa, Kengo Nakamura, NORA, Hitoshi Hamada, Tadayuki Harada, Nobuo Hara, Masaki Hayashi, Katsunori Fukai, Niji Fujiya, Yoshihiko Hosono, Bobby Shoe, Mark Tiller, Norio Maeda, Hidehiko Matsumoto, MALTA , Hiroshi Murata, Mari Momoi, Satoshi Morimura, Junko Moriya, Yosuke Yamashita, Izumi Yukimura, Tatsuji Yokoyama, Luis Valle, Lou Tabakin sareng seueur deui.