Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Shimomaruko JAZZ Club

~ Kemis katilu unggal bulan. Proyék khusus Shimomaruko Citizen's Plaza urang anu teras dilanjutkeun ti saprak 1993 ~

Logo Shimomaruko JAZZ Club

Naon Shimomaruko JAZZ Club?

Éta mangrupikeun pagelaran jazz anu parantos dipikaterang ku penduduk lokal mangtaun-taun ti saprak dibuka Ota Citizen's Plaza.Almarhum Tatsuya Takahashi (pamimpin tenor sax / Tokyo Union ka 1993) mangrupikeun produserna, Masahisa Segawa (kritikus musik) diawasi, sareng Houriin Inami mangrupikeun produserna. Éta diayakeun dina 2019 Kemis di Aula Citizen's Plaza Small Hall.Dina Oktober taun mimiti Reiwa (10), 300 pagelaran bakal diayakeun, janten proyék umur panjang anu luar biasa pikeun pagelaran rutin di fasilitas budaya umum.

tempat pasamoan Ota Ward Plaza Aula Leutik
(3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo, lantai bawah tanah 1)
Ngayakeun Mimitian tabuh 3:18 dina Kemis ka 30 unggal bulan
Harga (kalebet pajak)

2,500 yen (harga online: 2,370 yen)
Diskon telat: 1,500 yen (ngan ukur aya korsi dina dintenna) *

Sadaya korsi ditangtayungan * Budak sakola teu tiasa lebet

* Tiket diskon telat bakal dijual di méja hareup di lantai paling handap 19 tina 30:1. (Ngan ukur mayar kontan)
* Palanggan anu parantos nyayogikeun / mésér tikét sateuacana henteu layak.

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Nampi "Pé Music Music Club Award 32"!

Shimomaruko JAZZ Club kéngingkeun "32nd Music Pen Club Music Award" penghargaan perencanaan acara pikeun kontribusina pikeun budaya musik!Music Pen Club Music Award mangrupikeun penghargaan musik anu diumumkeun taunan ku Music Pen Club Japan.

Koméntar ngeunaan alesan pikeun pangajén

Shimomaruko Jazz Club mangrupikeun acara langsung biasa anu pinuh ku parasaan buatan tangan anu teras-terasan di aula umum leutik.Sacara ajaib yén éta parantos neraskeun salami 26 taun ku pamaén jazz Jepang top, didukung ku peminat lokal anu sumanget.Sumanget pamaréntah lokal, warga satempat, palaku sareng produser ngahasilkeun hasil 300 kali.Sugan aya sababaraha kasusah dugi ka ayeuna, tapi sikap pikeun terus nyumbang kana budaya musik tiasa dipuji.Jumlahna aya kira-kira 2 pamaén parantos muncul dina panggung dugi ka ayeuna.Ti legenda jazz anu ayeuna parantos didaptarkeun sapertos George Kawaguchi, Hidehiko Matsumoto, Koji Fujika, Norio Maeda, Yuzuru Sera, sareng Tatsuya Takahashi dugi ka pamaén anyar anu aktip di garis payun, acara umum sapertos diréktori jazz Jepang. Nyaéta. (Hiroshi Mitsuzuka)

(Hiji perusahaan) Music Pen Club Japanjandéla séjén

"Klub Pél Musik ka-32"jandéla séjén

Shimomaruko JAZZ Club ngagungkeun pagelaran ka-300 na

Buklet Peringatan ka-300 Shimomaruko JAZZ Club Ayeuna dijual

Gambar tina Buklet Anniversary Shimtharuko JAZZ 300th

Pencét di dieu pikeun contoPDF

Carita "Ayun" ka-300 The Shimomaruko Jazz Club

Naha acara anu diayakeun di aula umum alit diteraskeun salami 26 taun?Tina carita rusiah kalahiranana, pamikiran palaku sareng pipikiran palanggan anu ngangkat Shimomaruko JAZZ Club kentel kana buku ieu.

Kerja sama produksi
  • Konsumén Shimomaruko JAZZ Club
  • Kazunori Harada (kritikus musik)
  • Cross Co., Ltd.
harga

500 yen (pajeg kaasup)

Lokasi penjualan

Ota Ward Plaza Front (3-1-3 Shimomaruko, Ota Ward, Tokyo)

Pagelaran ka-300 Pidéo bagian tina pagelaran nuju dileupaskeun! !!
Kazuhiro Ebisawa KEEP GOING & Kimiko Ito TRIO: Kemis, 10 Oktober, 17 taun Reiwa

"Shimomaruko JAZZ Club" diayakeun dina dinten Kemis kaping 3 unggal bulan di aula alit Ota Citizen's Plaza.
Musisi unggulan anu mawa dunya jazz Jepang kumpul sareng ngayakeun sési anu panas.

Poto 300 performa ka-1 Shimomaruko JAZZ Club Poto 300 performa ka-2 Shimomaruko JAZZ Club
Tingali kana sababaraha 10 pagelaran anu berkesan anu dilumangsungkeun dina 17 Oktober, 300 taun Reiwa!

Lagu pagelaran

SUMMER Waktos

Nu matak

"Kazuhiro Ebisawa KEEP GOING"

Drs Kazuhiro Ebisawa
Pf Masaki Hayashi
Bs Komobuchi Kiichiro
T.Sax Kunikazu Tanaka

"Kimiko Ito TRIO"

Vo Kimiko Ito
Pf Masaki Hayashi
Bs Komobuchi Kiichiro
Drs Kazuhiro Ebisawa

Tamu

Perc Yahiro Tomohiro

kiridit

Sora: Hideki Ishii, Daiki Mikami
Cahaya: Kenji Kuroyama, Haruka Suzuki
Poto: Tsutsumi 4306
Panata: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Dihasilkeun ku: Big Band Service Clinic Iba Hidenobu
Pangawasan: Masahisa Segawa

Pamaén Shimomaruko JAZZ Club kapungkur (dina urutan abjad, judulna teu aya)

Tatsuya Takahashi (Produser / Tenor Saxophone Player)

Rie Akagi, Yoshitaka Akimitsu, Toshiko Akiyoshi, Ryuta Abiru, Yasuo Arakawa, Akitoshi Igarashi, Makoto Itagaki, Hajime Ishimatsu, Masahiro Itami, Kimiko Ito, Takayo Inagaki, Shinpei Inoue, Takeshi Inomata, Shu Inami, Masaru Uchamaori Kuke , Kazuhiro Ebisawa, Eric Miyagi, Toshihiko Ogawa, Makoto Kosone, Tatsu Kase, Yuzo Kataoka, Mayuko Katakura, Harumi Kaneko, Carlos Kanno, Noriko Kishi, Yoshikazu Kishi, Eiji Kitamura, Tetsuo Koizumi, Hiroko Kokufu, Mitsukuni Kibata, Kondo Atsus Kondo, Kosuke Sakai, Isao Sakuma, Yutaka Shiina, George Kawaguchi, Koji Shiraishi, Jim Pew, Kiyoshi Suzuki, Yuzuru Sera, Kenichi Sonoda sareng Dixie Kings, Eiji Taniguchi, Charito, Naoko Terai, Koji Toyama, Toyama Yoshio sareng Dixie Saints, Motonobu Nagao, Yoshihiro Nakagawa, Eijiro Nakagawa, Kotaro Nakagawa, Kengo Nakamura, NORA, Hitoshi Hamada, Tadayuki Harada, Nobuo Hara, Masaki Hayashi, Katsunori Fukai, Niji Fujiya, Yoshihiko Hosono, Bobby Shoe, Mark Tiller, Norio Maeda, Hidehiko Matsumoto, , Hiroshi Murata, Mari Momoi, Satoshi Morimura, Junko Moriya, Yosuke Yamashita, Izumi Yukimura, Tatsuji Yokoyama, Luis Valle, Lou Tabakin sareng seueur deui anu sanés.