Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Kumaha cara nyéwa fasilitas

Metoda lotre

Ti Maret XNUMX, "Sistem Lotre Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward" bakal ngamimitian beroperasi.

Mangga lebet kana situs di handap ieu, pilih fasilitas anu dipikahoyong, pariksa kasadiaan, sareng teraskeun kana prosedur aplikasi.

Pendaptaran henteu diperyogikeun upami anjeun ngan ukur hoyong pariksa kasadiaan.Pikeun nerapkeun lotre, anjeun kedah ngadaptar salaku pangguna "sistem lotre fasilitas Asosiasi Promosi Budaya Kota Ota".

* Nepi ka XNUMX jalma tiasa ngalamar unggal acara.Punten dicatet yén sababaraha aplikasi bakal teu valid.

*Ota Kumin Plaza ayeuna ditutup pikeun pangwangunan.
 (Nomer telepon, jsb."Penutupan Jangka Panjang Plaza Ota Kumin sareng Relokasi Sementara Kantor Asosiasi (Markas)"mangga tingali. )

"Ngeunaan neruskeun aplikasi lotre pikeun Ota Civic Plaza, aula badag, aula leutik, jeung kamar paméran"

Sistem lotre fasilitas Asosiasi Promosi Budaya Bangsal Otajandéla séjén

Naon anjeun kudu make sistem lotre fasilitas

・Lingkungan Internét (PC, smartphone, tablet)
・Alamat surélék (ngan pikeun anu ngalamar lotre)
・Kartu Panganggo Net Uguisu (sistem panggunaan fasilitas umum Ota Ward)

* Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nerapkeun lotre sanajan anjeun teu boga kartu pamaké Uguisu Net, tapi bakal diperlukeun sanggeus meunang, jadi dianjurkeun pre-pendaptaran.Kanggo detil sapertos kumaha cara ngadaptar, tingali "Naon Éta Uguisu Net?" di handap.

* "Sistem Lotre Fasilitas Asosiasi Promosi Budaya Bangsa Ota" sareng "Sistem Uguisu Net (Sistem Pamakéan Fasilitas Umum Ota Ward)" mangrupikeun sistem anu misah.Pendaptaran pangguna diperyogikeun pikeun unggal sistem.Punten perhatoskeun.

Naon Uguisu Net?

Kumaha cara ngalamar

Punten aksés kana situs di handap ieu sareng teraskeun prosedur aplikasi.

Pangguna munggaran kedah ngadaptar.

Salaku tambahan, upami anjeun ngan ukur hoyong naroskeun ngeunaan tanggal target lotre (kasadiaan), anjeun henteu kedah ngadaptar salaku pangguna.

Sistem lotre fasilitas Asosiasi Promosi Budaya Bangsal Otajandéla séjén

Manual operasi sistem lotre (PDF) fasilitas Asosiasi Promosi Budaya Bangsal OtaPDF

Ngeunaan aplikasi lotre mungkin sababaraha kaliPDF

抽せん対象室場(令和6年2月22日現在)

XNUMX periode aplikasi lotre tabel rujukan gancangPDF

令和6年度 抽せん申込期間早見表PDF

令和5年度抽せんスケジュール
lotre Maret

JadwalPDF

令和6年度抽せんスケジュール
lotre April

JadwalPDF

Méi lotre

JadwalPDF

lotre Juni

JadwalPDF

lotre Juli

JadwalPDF

Agustus lotre

JadwalPDF

lotre Séptémber

JadwalPDF

lotre Oktober

JadwalPDF

lotre Oktober

JadwalPDF

lotre Oktober

JadwalPDF

lotre Januari

JadwalPDF

lotre Pébruari

JadwalPDF

lotre Maret

JadwalPDF

*Upami anjeun badé ngabagi rohangan paméran (pikeun dianggo paméran), punten panawaran ku ngarujuk kana tinjauan fasilitas sareng halaman alat-alat ruangan paméran.

[Plaza] Tinjauan sareng alat-alat ruang paméran

[Aprico] Tinjauan fasilitas sareng alat-alat ruang paméran

Émbaran kamar kosong sanggeus lotre 

Inpormasi kasadiaan saatos lotre bakal dipasang dina halaman "Notices" halaman halaman unggal perpustakaan saatos tanggal 21 unggal bulan.Punten dicatet yén kami ngarencanakeun ngarobih metode pikeun nampi aplikasi pikeun fasilitas kosong dina dinten munggaran.Mangga parios informasi kasadiaan pikeun detil.Mangga tingali Uguisu Net kanggo inpo nu panganyarna saprak mimiti narima aplikasi pikeun fasilitas lowong.

Warbler netjandéla séjén

Nalika sistem lotre fasilitas teu bisa dipaké 

Mun anjeun teu mibanda hiji lingkungan internét jeung alamat e-mail, punten panawaran pikeun lotre dina jandela sahiji fasilitas rencana ngagunakeun.

Jam panarimaan: 00:19 ka 00:XNUMX (iwal poé ditutup)

* Punten dicatet yén anjeun teu tiasa nerapkeun dina jandela lian ti fasilitas anu anjeun badé dianggo.Punten dicatet yén kami henteu nampi aplikasi ku telepon atanapi surat.

■Nu ngalamar lotre di Ota Kumin Plaza

Ayeuna, Ota Kumin Plaza parantos ditutup saprak Maret 5 kusabab perbaikan siling khusus sareng padamelan konstruksi sanés.Upami anjeun teu tiasa nganggo sistem, punten panawaran di loket Ota Kumin Hall Aprico 3F.

Panutupan jangka panjang Ota Kumin Plaza

■Anu ngalamar lotre di Ota Kumin Hall Aprico

Upami anjeun teu tiasa nganggo sistem, punten panawaran dina jandela Ota Kumin Hall Aprico XNUMXF.

■Anu ngalamar lotre Ota Bunka no Mori

Upami anjeun teu tiasa nganggo sistem, punten panawaran di loket di lantai XNUMX Ota Bunka no Mori.

Inpormasi kontak

Pikeun inquiries ngeunaan sistem, mangga ngahubungan unggal fasilitas ku telepon.

■ Ota Kumin Plaza

TEL: 03-6424-5900

■ Ota Civic Aula Aprico

TEL: 03-5744-1600

■ Leuweung Budaya Ota

TEL: 03-3772-0700

Métode aplikasi sareng aliran panggunaan