Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Kumaha cara nyéwa fasilitas

Metoda lotre

Tina sudut pandang pencegahan inféksi, undian pikeun seueur pelamar pikeun ngariung di hiji tempat dugi ka XNUMX Maret taun Reiwa bakal dirobih janten metode lotre ayeuna dumasar kana aplikasi mail sareng lotre ku staf asosiasi. Kuring ngagaduhan anjeun.
Fee panggunaan fasilitas bakal dirévisi ti tanggal 31 April XNUMX, tapi pikeun nimbang-nimbang pangaruh inféksi coronavirus énggal, biaya pamakean fasilitas bakal naék dugi ka XNUMX Maret XNUMX (dijadwalkeun). Éta bakal dianggo dina biaya panggunaan ayeuna .
Kami bakal nginpokeun ka Anjeun tentang biaya panggunaan énggal saatos XNUMX April, taun ka-XNUMX Reiwa.Kami ngahargaan pamahaman sareng kerjasama anjeun.

Prosedur lotre

Lotre nyaéta ku staf asosiasiLotre otomatis nganggo komputerTeras, turutan prosedur ieu di handap.

  • Formulir aplikasi anu dikirimkeun ku mail bakal dinomorkeun dina urutan naék tanggal anu ditampi ku masing-masing staf fasilitas.Upami sababaraha formulir aplikasi sumping dina dinten anu sami, éta bakal dinomeran sawenang-wenang.
  • Dina waktos undian, jumlah aplikasi bakal didaptarkeun dina komputer pikeun tiap rohangan sareng undian otomatis bakal dilakukeun.
  • Upami tanggal anu dipikahoyong dina formulir aplikasi anu cocog sareng nomer anu dipilih ku komputer sayogi, anjeun bakal meunang, sareng upami éta henteu sayogi, anjeun bakal ditolak.

Kumaha cara ngalamar

Eusian barang-barang anu diperyogikeun dina "formulir aplikasi lotre" unggal fasilitas sareng kirimkeunana (Kedah sumping dina 2/1) Atanapi di konter (9: 00-19: 00).

* Aplikasi fax moal ditampi kusabab résiko panularan lepat.
* Punten daptar di fasilitas anu anjeun anggo.
* Ota Ward Hall Aplico ditutup ti Januari 2022 (Reiwa 4) dugi ka Pebruari 1 (Reiwa 2023) kusabab padamelan konstruksi sapertos résistansi gempa siling.
 Nalika aplikasi panggunaan fasilitas bakal dilanjutkeun dina Maret 2023 (Reiwa 5) saatos musium ditutup,Klik di dieuPunten parios ti.

* Ota Citizen's Plaza bakal ditutup ti Maret 2023 (Reiwa 5) dugi ka April 3 (Reiwa 2024) (6 taun sareng 4 bulan) kusabab padamelan konstruksi sapertos tahan gempa tina siling.

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

  Daejeon Citizen's Plaza Aula Ward Ota Aplico Leuweung Budaya Daejeon
Formulir aplikasi lotre

Formulir aplikasi (kedah sumping dina 2/1)PDF

Henteu tiasa dianggo

Formulir aplikasi (kedah sumping dina 2/1)PDF

Tujuan aplikasi Yubinbango146-0092
3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo
Daejeon Citizen's Plaza
Pikeun "fasilitas muatan lotre"
Yubinbango144-0052
5-37-3 Kamata, Ota-ku, Tokyo
Aula Ward Ota Aplico
Pikeun "fasilitas muatan lotre"
Yubinbango143-0024
2-10-1, Central, Ota-ku, Tokyo
Leuweung Budaya Daejeon
Pikeun "fasilitas muatan lotre"
nomer telepon 03-3750-1611 03-5744-1600 03-3772-0700

Catetan

  • Aplikasi lotre diwatesan kana pilihan katilu.
  • Ngan hiji jalma anu tiasa ngalamar hiji acara (sami waé pikeun acara anu diayakeun babarengan ku sababaraha kelompok).Upami langkung ti hiji jalma nerapkeun, hasil undian sareng aplikasi na moal valid.
  • Anjeun teu tiasa ngalamar tanggal sareng katégori anu dianggo ku Ota Ward, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward, sareng Déwan Manajemén Ota Bunkanomori.Mangga parios tabel kasadiaan pikeun sasih anu ditutupan ku lotre di handap sateuacan dilamar.
  • Nami panata acara / organisasi, nami acarana, sareng eusina moal tiasa dirobih saatos dilarapkeun.
  • Upami anjeun nganggo acara anu nyaring sora (drum Jepang, perkusi, alat kuningan, sareng sajabana), anjeun panginten henteu tiasa ngalamar gumantung kana kamar, janten punten taros Kami sateuacanna.
  • Ota Citizen's Plaza dijadikeun tempat pemungutan suara nalika pemilu.Perhatikeun yén gumantung kana kaayaan, Anjeun bisa jadi dipenta pikeun refrain tina pamakéan kamar sanggeus nyieun ngabalikeun duit pinuh malah sanggeus mayar. (Sasaran: aula leutik, ruang paméran, gimnasium)

Béja ngeunaan hasil undian

Paduli hasilna, hasilna lotre bakal dikirimkeun ka alamat pelamar dina dinten lotre.

pamayaran

Upami anjeun ngéléhkeun, punten mayar dina jandéla fasilitas aplikasi dina waktos tunduk.

* Upami anjeun badé transfer, mangga kontak unggal fasilitas ku sadinten sateuacan tenggat waktos pamayaran.

* Upami pamayaran henteu dilakukeun ku tanggal anu parantos ditangtoskeun, éta bakal dibatalkeun.Hatur nuhun kana pamahaman sateuacana.

Target lotre dina Maret (dugi ka 2 Pébruari, 4 taun Reiwa)

* Ota Ward Hall Aplico ditutup ti Januari 2022 (Reiwa 4) dugi ka Pebruari 1 (Reiwa 2023) kusabab padamelan konstruksi sapertos résistansi gempa siling.
 Nalika aplikasi panggunaan fasilitas bakal dilanjutkeun dina Maret 2023 (Reiwa 5) saatos musium ditutup,Klik di dieuPunten parios ti.

* Ota Citizen's Plaza bakal ditutup ti Maret 2023 (Reiwa 5) dugi ka April 3 (Reiwa 2024) (6 taun sareng 4 bulan) kusabab padamelan konstruksi sapertos tahan gempa tina siling.

Daejeon Citizen's Plaza

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Muroba Bulan pikeun lotre Mangsa aplikasi Tanggal lotre Mangsa pamayaran
aula ageung Pikeun Maret 2023 (Reiwa 5)

Méja kasadiaanPDF

Saptu, 4 Maret, taun ka-1 Reiwa
~
4 April, taun ka-2 Reiwa (Salasa)
Jumaah, 4 Maret, taun ka-2 Reiwa
Lotre komputer
Saptu, 4 Maret, taun ka-2 Reiwa
~
4 Méi, 2 taun Reiwa (Sun)
Dugi ka XNUMX sonten
Aula leutik Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4)

Méja kasadiaanPDF

rohangan paméran Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4)

Méja kasadiaanPDF

* Aula ageung, aula leutik, sareng ruangan paméran bakal ditutup ti Maret 2023 (Reiwa 5) dugi ka April 3 (Reiwa 2024) (6 taun sareng 4 bulan) kusabab padamelan konstruksi sapertos tahan gempa tina siling.
* Upami anjeun badé nganggo ruang paméran (paméran paméran) nyalira, mangga tingal halaman tinjauan / alat alat ruang paméran.

Gariswanci / peralatan kamar paméran

Aksés Traffic

Aula Ward Ota Aplico

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Muroba Bulan pikeun lotre Mangsa aplikasi Tanggal lotre Mangsa pamayaran
aula ageung Henteu tiasa dianggo Henteu tiasa dianggo
Aula leutik Henteu tiasa dianggo
rohangan paméran Henteu tiasa dianggo

* Aula ageung, aula alit, ruangan paméran, sareng studio A sareng B ditutup ti Januari 2022 (Reiwa 4) dugi ka Pebruari 1 (Reiwa 2023) kusabab padamelan konstruksi sapertos tahan gempa tina siling. ..
* Upami anjeun badé nganggo ruang paméran (paméran paméran) nyalira, mangga tingal halaman tinjauan / alat alat ruang paméran.

Gariswanci / peralatan kamar paméran

Aksés Traffic

Leuweung Budaya Daejeon

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Muroba Bulan pikeun lotre Mangsa aplikasi Tanggal lotre Mangsa pamayaran
liang Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4)

Méja kasadiaanPDF

Saptu, 4 Maret, taun ka-1 Reiwa
~
4 April, taun ka-2 Reiwa (Salasa)
Saptu, 4 Maret, taun ka-2 Reiwa
Lotre komputer

4 Méi, 2 taun Reiwa (Sun)
~
4 Méi, 2 taun Reiwa (Sun)
Dugi ka XNUMX sonten

* Pikeun anu hoyong mindahkeun artos
Jumaah, 4 Maret, taun ka-2 Reiwa
Dugi ka 3 sonten

Ruang serbaguna Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4)

Méja kasadiaanPDF

Sudut paméran Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4)

Méja kasadiaanPDF

Alun-alun Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4)
Kamar karajinan Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4)

Jadwal tanam keramikPDF

Aksés Traffic

Pengumuman sareng panarimaan fasilitas kosong pikeun panerapan Maret

Inpormasi kosong saatos lotre pikeun aplikasi Maret bakal dipasang dina halaman wéb kami.
Kanggo inpormasi pang anyarna saprak panarimaan fasilitas kosong dimimitian, mangga tingali Uguisu Net.

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

  Daejeon Citizen's Plaza Aula Ward Ota Aplico Leuweung Budaya Daejeon
Tanggal terbitan inpormasi kasadiaan Saatos 4 Maret, taun ka-2 Reiwa Henteu tiasa dianggo Saatos 4 Maret, taun ka-2 Reiwa
Panarimaan fasilitas kosong 4 Pébruari, taun ka-2 Reiwa (Rebo / libur)
Ti tabuh XNUMX enjing

Henteu tiasa dianggo

4 Pébruari, taun ka-2 Reiwa (Rebo / libur)
Ti tabuh XNUMX enjing

* Panarimaan fasilitas kosong sayogi heula-heula.
* Pembatalan moal di undian deui.

Target lotre Pébruari

* Ota Ward Hall Aplico ditutup ti Januari 2022 (Reiwa 4) dugi ka Pebruari 1 (Reiwa 2023) kusabab padamelan konstruksi sapertos résistansi gempa siling.
 Nalika aplikasi panggunaan fasilitas bakal dilanjutkeun dina Maret 2023 (Reiwa 5) saatos musium ditutup,Klik di dieuPunten parios ti.

* Ota Citizen's Plaza bakal ditutup ti Maret 2023 (Reiwa 5) dugi ka April 3 (Reiwa 2024) (6 taun sareng 4 bulan) kusabab padamelan konstruksi sapertos tahan gempa tina siling.

Daejeon Citizen's Plaza

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Muroba Bulan pikeun lotre Mangsa aplikasi Tanggal lotre Mangsa pamayaran
aula ageung Pikeun Maret 2023 (Reiwa 5) Rebo, 3 Maret, taun ka-12 Reiwa
~
4 April, taun ka-1 Reiwa (Salasa)
Reiwa 4 Maret (Jumaah)
Lotre komputer
Saptu, 4 Maret, taun ka-1 Reiwa
~
4 Pébruari, taun ka-1 Reiwa (Kemis)
Dugi ka XNUMX sonten
Aula leutik Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4)
rohangan paméran Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4)

* Aula ageung, aula leutik, sareng ruangan paméran bakal ditutup ti Maret 2023 (Reiwa 5) dugi ka April 3 (Reiwa 2024) (6 taun sareng 4 bulan) kusabab padamelan konstruksi sapertos tahan gempa tina siling.
* Upami anjeun badé nganggo ruang paméran (paméran paméran) nyalira, mangga tingal halaman tinjauan / alat alat ruang paméran.

Gariswanci / peralatan kamar paméran

Aksés Traffic

Aula Ward Ota Aplico

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Muroba Bulan pikeun lotre Mangsa aplikasi Tanggal lotre Mangsa pamayaran
aula ageung Henteu tiasa dianggo Henteu tiasa dianggo
Aula leutik Henteu tiasa dianggo
rohangan paméran Henteu tiasa dianggo

* Aula ageung, aula alit, ruangan paméran, sareng studio A sareng B ditutup ti Januari 2022 (Reiwa 4) dugi ka Pebruari 1 (Reiwa 2023) kusabab padamelan konstruksi sapertos tahan gempa tina siling. ..
* Upami anjeun badé nganggo ruang paméran (paméran paméran) nyalira, mangga tingal halaman tinjauan / alat alat ruang paméran.

Gariswanci / peralatan kamar paméran

Aksés Traffic

Leuweung Budaya Daejeon

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Muroba Bulan pikeun lotre Mangsa aplikasi Tanggal lotre Mangsa pamayaran
liang Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4) Rebo, 3 Maret, taun ka-12 Reiwa
~
4 April, taun ka-1 Reiwa (Salasa)
Jumaah, 4 Maret, taun ka-1 Reiwa
Lotre komputer

Saptu, 4 Maret, taun ka-1 Reiwa
~
4 Pébruari, taun ka-1 Reiwa (Kemis)
Dugi ka XNUMX sonten

* Pikeun anu hoyong mindahkeun artos
Rebo, 4 Maret, taun ka-1 Reiwa
Dugi ka 3 sonten

Ruang serbaguna Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4)
Sudut paméran Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4)
Alun-alun Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4)
Kamar karajinan Pikeun Maret 2022 (Reiwa 4)

Aksés Traffic

Pengumuman sareng panarimaan fasilitas kosong pikeun panerapan Maret * 1/21 update

Inpormasi kosong saatos lotre pikeun aplikasi Maret bakal dipasang dina halaman wéb kami.
Kanggo inpormasi pang anyarna saprak panarimaan fasilitas kosong dimimitian, mangga tingali Uguisu Net.

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

  Daejeon Citizen's Plaza Aula Ward Ota Aplico Leuweung Budaya Daejeon
Tanggal terbitan inpormasi kasadiaan Saatos 4 Méi taun ka 1 Reiwa Henteu tiasa dianggo Saatos 4 Méi taun ka 1 Reiwa
Panarimaan fasilitas kosong 4 Pébruari, taun ka-1 Reiwa (Senén)
Ti tabuh XNUMX enjing
Henteu tiasa dianggo 4 Méi, 1 taun Reiwa (Sun)
Ti tabuh XNUMX enjing

* Panarimaan fasilitas kosong sayogi heula-heula.

* Pembatalan moal di undian deui.

Daejeon Citizen's Plaza

Méja kasadiaan aula ageungPDF

Méja kasadiaan aula alitPDF

Méja kasadiaan kamar paméranPDF

Aula Ward Ota Aplico

Punten tingali Uguisu Net kanggo inpormasi pangénggalna.

Warbler netjandéla séjén

Leuweung Budaya Daejeon

Méja kasadiaan aulaPDF

Méja kasadiaan multigunaPDF

Métode aplikasi sareng aliran panggunaan