Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Jasa rintisan tiket Apricot Wari

Upami anjeun nampilkeun tikét anjeun dina réstoran Granduo Kamata dina dinten pagelaran Aprico, anjeun bakal nampi tawaran anu saé.
Mangga ngarasa Luncat ngagunakeun éta saméméh atawa sanggeus nempo.

  • Mangsa target: April 2024 nepi ka Maret 4 ※対象公演日当日のみ有効
  • Target panongton: Konsumén anu gaduh tikét atanapi stub tikét pikeun pagelaran anu relevan (dugi ka jalma anu dimaksud, sakali per toko)

jasa rintisan tiket Apricot diskon pintonan layak

Rincian bakal dileupaskeun iraha waé.

tanggal kajadian Ngaran kinerja
2024 Pebruari 4 (Kemis)

Shimomaruko JAZZ Club Kazuhiko Kondo LEGIT

2024 sataun 5 bulan 12

Konser Konser Konser Campuran Tokyo 2024

2024 Pebruari 5 (Kemis)

Shimomaruko JAZZ Club Kristal Jazz Latino Husus Tamu Rie Akagi

2024 Pebruari 5 (Kemis)
2024 sataun 6 bulan 12 Tanggal (cai)
Saptu, 2024 Januari 6

Tur Konser LE VELVETS 2024 "Kusabab anjeun"

2024 sataun 7 bulan 3 Tanggal (cai)

Apriko Lunchtime Piano Konsér 2024 VOL.74 Rino Nakamura

Saptu, 2024 Agustus 8, Minggu, 31 Séptémber 9

Masa Depan pikeun OPERA di Ota, Tokyo2024 (Aprico Opera)
Operetta "Maot Fledermaus", diwangun ku J. Strauss II, lengkep

Saptu, 2024 Januari 9 Buku Gambar Klasik "Festival Musik Bremen"
2024 sataun 9 bulan 18 Tanggal (cai) kampanye karya seger
Bassoon sareng dunya misterius
2024 sataun 10 bulan 16 Tanggal (cai)  Apriko Lunchtime Piano Konsér 2024 VOL.75 Misaki Anno
Saptu, 2024 Januari 11 konsér karya seger
Komposer hébat! Naon karesep anjeun? "Mozart" vs. "Beethoven"
2024 Pebruari 11 (Kemis) Konser Peuting Lagu Aprikot 2024 VOL.5 Kurumi Kawamukai
Saptu, 2024 Januari 12 Festival Natal Apriko 2024
Balét! Baléét!! Baléét!!! ~Tanah Nutcracker jeung Orchestra~
2025 Séptémber 1 (Jumaah) Konsér Peuting Aprico Uta 2024 VOL.6 Masashi Tanaka
2025 sataun 3 bulan 5 Tanggal (cai) Apriko Lunchtime Piano Konsér 2024 VOL.76 Ayane Tsuno
2025 Séptémber 3 (Jumaah) Hirup Harta Nasional jeung Kabuki Aktor Tamasaburo Bando ~Dongéng jeung Tari~
 Kerjasama / Granduo Kamata

Klik di dieu pikeun detil / toko réstoran