Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Ngeunaan pakaitna

Nyuhungkeun ka panitia aula

Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus anyar, kami nyuhunkeun panitia ngartos sareng gawé bareng sareng hal-hal ieu nalika nganggo fasilitas éta.
Salaku tambahan, nalika nganggo fasilitas éta, mangga tingal pedoman anu diciptakeun ku masing-masing kelompok industri sareng nyungkeun pangartos sareng kerjasama anjeun dina nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.

Daptar pedoman pikeun nyegah panyebaran inféksi ku industri (halaman Sekretariat Kabinet)jandéla séjén

Pra-pangaluyuan / rapat

  • Panitia badé rapat sareng fasilitas ngeunaan usaha nyegah panyebaran inféksi dina waktos aplikasi kanggo dianggo di fasilitas atanapi dina waktos rapat sateuacanna.
  • Dina ngalaksanakeun acara éta, kami bakal nyandak tindakan pikeun nyegah panyebaran inféksi saluyu sareng pedoman pikeun masing-masing industri, sareng koordinasi ngabagi peran antara panitia sareng fasilitas.
  • Punten atur jadwal anu murah pikeun persiapan, latihan, sareng panyabutan.
  • Punten atur waktos istirahat sareng waktos lebet / kaluar kalayan seueur waktos.
  • Nalika ngayakeun acara anu henteu tunduk kana rumusan "Rencana Kontrol sareng Kasalametan Inféksi", jieun sareng nyebarkeun "Daptar pariksa dina waktos ngayakeun acara" anu diatur ku Pusat Konsultasi Dana Konsultasi Dana Darurat Metropolitan Tokyo sareng Kontrol Inféksi. Punten.Pikeun patarosan, mangga nelepon TEL: 03-5388-0567.

Daptar pariksa dina waktu kajadian (data Excel)PDF

Ngeunaan alokasi korsi (kapasitas fasilitas)

  • Seating pikeun pamilon kudu ditangtayungan saloba mungkin, sarta panitia kudu bisa ngatur tur nyaluyukeun kaayaan tempat diuk.
  • Pikeun pagelaran dimana seueur sepuh sareng jalma anu panyawat kronis diperkirakeun hadir, aya résiko anu parah upami katépaan, janten punten pertimbangkeun nyandak ukuran anu langkung ati-ati sapertos ngagem topéng.

Ukuran pencegahan inféksi pikeun pihak anu aya hubunganana sapertos palaku

  • Panitia sareng pihak anu aya hubunganana bakal diwajibkeun usaha pikeun nyegah inféksi dumasar kana bentuk ekspresi.Tempo tungtunan industri-spésifik pikeun inpo nu leuwih lengkep.
  • Kacuali para palaku, punten nyuhunkeun aranjeunna ngagem topéng unggal waktos di fasilitas sareng ngabasmi panangan upami diperyogikeun.
  • Teundeun disinféktan pikeun disinfeksi ramo panangan di tempat-tempat anu gampang keuna ku sajumlah jalma anu teu ditangtukeun, sapertos kamar ganti baju sareng ruang tunggu, sareng disinfect aranjeunna upami diperyogikeun.
  • Lamun dahar jeung nginum di aula, punten refrain tina ngawangkong, mastikeun ventilasi, sarta lamun éta waktu anu singget, Anjeun bisa dahar beurang jsb.
  • Sajaba ti éta, punten nyandak ukuran pencegahan inféksi cukup salila latihan, latihan, persiapan, ngaleupaskeun, jsb, sarta narékahan pikeun ngatur kaséhatan maranéhanana kalibet.
  • Upami anjeun curiga aya anu katépaan, punten laporkeun ka fasilitas éta langsung.Salaku tambahan, mangga ngasingkeun diri di stasiun pertolongan pertama anu ditunjuk di Ota Kumin Hall Aprico.

Ukuran pencegahan inféksi pikeun pamilon

  • Pamilon dipénta pikeun ngukur suhu sateuacan sumping ka tempat éta, sareng punten terangkeun sateuacanna ngeunaan kasus dimana aranjeunna bakal dipenta pikeun henteu sumping ka tempat éta.Dina waktos éta, mangga nyandak ukuran pikeun mastikeun yén pamilon teu disadvantaged saloba mungkin jeung pangakuan jalma symptomatic dicegah.
  • Nalika aya muriang tinggi dibandingkeun panas normalUpami anjeun ngagaduhan gejala di handap ieu (*) atanapi gejala di handap ieu, punten laksanakeun langkah-langkah sapertos ngantosan di bumi.
    • Gejala sapertos batuk, nyeri tikoro, dyspnea, malaise umum, nyeri tikoro, ngaluarkeun nasal / kamacetan irung, gangguan rasa / bau, jsb.
      * Conto kritéria pikeun "nalika anjeun muriang langkung luhur tibatan suhu normal anjeun": Nalika anjeun muriang 37.5 °C atanapi langkung luhur tibatan suhu normal anjeun, atanapi XNUMX °C atanapi langkung luhur
  • Pikeun ngahindarkeun balaréa nalika asup sareng kaluar tempat, kami nyuhunkeun anjeun ngajaga jarak anu tangtu ku cara asup sareng kaluar tempat dina waktos anu béda, ngabubarkeun kondektur, nelepon nganggo pengumuman sareng papan pesen di tempat, jsb.
  • Mangga mertimbangkeun ukuran sateuacanna pikeun pamilon anu merlukeun tinimbangan husus, jalma kalawan disabilities, sarta manula.
  • Punten ati-ati pikeun nyegah inféksi di luar fasilitas, sapertos tuang sareng nginum sateuacan sareng saatos pagelaran sareng ngawatesan rapat.

Ukuran pencegahan ngalawan panyebaran inféksi

  • Panitia kedah langsung ngahubungi fasilitas éta upami aya jalma disangka katépaan sareng ngabahas réspon na.
  • Punten kedah ati-ati nalika nanganan inpormasi jalma anu katépaan (kalebet réréncangan, sareng sajabana) anu parantos kajantenan, sabab éta bakal janten inpormasi pribadi anu sénsitip.
  • Punten atur kriteria pengumuman sareng kinerja umum nalika jalma anu katépaan kajantenan.
  • Ngeunaan réspon kana inféksi anu disangka tina staf sareng jalma anu kalibet dina pagelaran, punten pertimbangkeun saluyu sareng kabijakan réspon anu ditunjukkeun ku Pamaréntah Metropolitan Tokyo sateuacanna, sareng nyetél standar sapertos ngantosan di bumi sareng nampi pamariksaan médis.
    Dasarna, punten ulah angkat damel atanapi ngiringan pagelaran upami anjeun teu damang, sapertos muriang.

Ukuran pencegahan inféksi di aula

Ukuran pencegahan inféksi kontak

  • Panitia kedah masang sanitizer tangan di tempat-tempat anu diperyogikeun sapertos jalan kaluar sareng tempat na parios sacara rutin supados teu aya kakirangan.
  • Panitia dipénta pikeun ngabasmi daérah dina tempat anu gampang dirampa ku sajumlah jalma anu henteu ditangtukeun upami diperyogikeun.Mangga nyiapkeun disinféktan ku panitia.

Léngkah pikeun nyegah inféksi tetesan

  • Mangga ngamankeun interval nu tangtu ambéh crowding teu lumangsung salila istirahat jeung nalika asup jeung ninggalkeun.

Ukuran pencegahan inféksi antara pihak anu aya hubunganana (khususna palaku) ⇔ pamilon

  • Mangga ngamankeun interval nu tangtu nalika ngabimbing sareng ngabimbing pamilon.
  • Di loket (meja resepsi uleman, loket tikét dina dinten anu sami) anu ngahubungi sareng pamilon, punten nyandak ukuran anu diperyogikeun sapertos ngagem topéng anu henteu anyaman sareng disinfecting leungeun, saatos nengetan ventilasi.

Ukuran pencegahan inféksi antara pamilon ⇔ pamilon

  • Mangga nyanggakeun waktos anu cekap pikeun istirahat sareng waktos lebet / kaluar, ngemutan kapasitas sareng kapasitas tempat, rute lebet / kaluar, sareng sajabana.
  • Punten ajak aranjeunna pikeun nolak cicing nalika istirahat sareng nalika lebet sareng angkat.

sabalikna

Dahar jeung nginum

  • Lamun dahar jeung nginum di aula, punten refrain tina ngawangkong, mastikeun ventilasi, sarta lamun éta waktu anu singget, Anjeun bisa dahar beurang jsb.
  • Alatan pamakéan jangka panjang fasilitas nu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun dahar di kamar, tapi punten jadi sadar titik handap.
  • Pastikeun ventilasi.
  • Diuk dina cara teu nyanghareupan.
  • Jaga jarak anu tangtu antara pangguna.
  • Hindarkeun ngabagi sumpit sareng piring antara pangguna.
  • Cegah nyarios nalika tuang.

Penjualan barang, jst.

  • Nalika éta ramé, punten pangwatesan sareng pangaturan sakumaha diperyogikeun.
  • Nalika ngajual barang, punten pasang disinféktan upami diperyogikeun.
  • Staf anu kalibet dina penjualan produk kedah ngagem topéng non-anyaman sareng ngabasmi panangan upami diperyogikeun.
  • Pertimbangkeun ngajual online atanapi ngadamel pangmayaran tanpa tunai kanggo ngirangan penanganan artos saloba-gancangna.

Ngabersihan / miceun sampah

  • Pastikeun nganggo masker sareng sarung tangan pikeun staf anu ngabersihan sareng miceun sampah.
  • Saatos béréskeun pagawéan, ngumbah sareng ngabersihan leungeun.
  • Punten atur sampah anu dikumpulkeun sacara tuntas supados pamilon henteu langsung kontak sareng éta.
  • Punten bawa ka tempat sampah di bumi. (Ngolah mayar tiasa di fasilitas).