Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Ngeunaan pakaitna

Nyuhungkeun ka panitia aula

Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, urang naros ka panitia pikeun ngartos sareng damel babarengan sareng barang-barang ieu sawaktos nganggo fasilitasna.
Salaku tambahan, nalika nganggo fasilitas éta, mangga tingal pedoman anu diciptakeun ku masing-masing kelompok industri sareng nyungkeun pangartos sareng kerjasama anjeun dina nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.

Daptar pedoman pikeun nyegah panyebaran inféksi ku industri (halaman Sekretariat Kabinet)jandéla séjén

Pra-pangaluyuan / rapat

  • Panitia badé rapat sareng fasilitas ngeunaan usaha nyegah panyebaran inféksi dina waktos aplikasi kanggo dianggo di fasilitas atanapi dina waktos rapat sateuacanna.
  • Dina ngalaksanakeun acara éta, kami bakal nyandak tindakan pikeun nyegah panyebaran inféksi saluyu sareng pedoman pikeun masing-masing industri, sareng koordinasi ngabagi peran antara panitia sareng fasilitas.
  • Punten atur jadwal anu murah pikeun persiapan, latihan, sareng panyabutan.
  • Punten atur waktos istirahat sareng waktos lebet / kaluar kalayan seueur waktos.
  • Nalika ngayakeun kagiatan anu henteu tunduk kana rumusan "Rencana Kontrol sareng Kasalametan Inféksi", punten nyiapkeun sareng nyebarkeun "Daptar Periksa Ukuran Kontrol Inféksi" anu diadegkeun ku Pusat Konsultasi Dana Kolaborasi Pangukuran Darurat Metropolitan Tokyo sareng Pusat Konsultasi Dana Kerjasama Pencegahan Panyebaran Inféksi. ngalakukeun eta.Pikeun patarosan, mangga nelepon TEL: 03-5388-0567.

Daptar pariksa kontrol inféksiPDF

Ngeunaan alokasi korsi (kapasitas fasilitas)

  • Sakumaha aturan umum, korsi kedah disayogikeun pikeun pamilon supados panitia tiasa ngatur sareng ngarobih kaayaan tempat diuk.
  • Punten laksanakeun tindakan komprehensif pikeun nyegah inféksi, sapertos ngagem topéng, nyebarkeun suprési vokalisasi, sareng nyandak pancegahan masing-masing ku panitia.
  • Pikeun pagelaran anu diarepkeun bakal dihadiran ku sajumlah ageung lansia sareng jalma anu gaduh panyakit kronis, aya résiko parah parah nalika aya inféksi, janten punten nimbangkeun langkah anu langkung ati-ati.

* Nanganan korsi baris hareup: Mangga tingal tungtunan industri jeung ngamankeun jarak cukup ti hareup panggung.Mangga ngahubungan fasilitas pikeun detil.

Ukuran pencegahan inféksi pikeun pihak anu aya hubunganana sapertos palaku

  • Panitia sareng pihak-pihak anu aya hubunganana dipénta sabisa-bisa nyegah inféksi, sapertos ku cara nyandak interval anu cekap antara para palaku dumasar kana bentuk ekspresi.Tempo tungtunan industri pikeun émbaran leuwih lengkep.
  • Kacuali palakuana, punten nganggo masker sareng disinféksi panangan anjeun dina fasilitasna.
  • Di tempat anu jumlah jalma anu teu jelas tiasa gampang noél, sapertos kamar ganti baju sareng kamar ngantosan, pasang leyuran disinféktan pikeun sanitizer panangan sareng disinféksi sacara rutin.
  • Sedengkeun pikeun dahar jeung nginum di aula, éta oke dahar beurang jeung sajabana pikeun waktu anu singget sanggeus enforcing dahar jempé tur mastikeun ventilasi (anjeun teu bisa dahar atawa nginum dina korsi aula).
  • Pilih jalma anu nanganan alat, alat, pakakas, sareng sajabana, sareng batesan bagi ku jalma anu teu dikenal.
  • Salaku tambahan, punten laksanakeun langkah pencegahan inféksi anu cekap salami latihan / prakték, persiapan / panyingkiran, jst.
  • Upami anjeun curiga inféksi, laporkeun ka fasilitasna langsung sareng karantina dina stasiun pertolongan pertama anu ditunjuk.

Ukuran pencegahan inféksi pikeun pamilon

  • Pamilon dipénta pikeun ngukur suhu sateuacan sumping ka tempat éta, sareng punten terangkeun sateuacanna ngeunaan kasus dimana aranjeunna bakal dipenta pikeun henteu sumping ka tempat éta.Dina waktos éta, mangga nyandak ukuran pikeun mastikeun yén pamilon teu disadvantaged saloba mungkin jeung pangakuan jalma symptomatic dicegah.
  • Henteu ngan ukur pangukuran diri pamilon, tapi ogé panitia kedah nyandak tindakan sapertos pangukuran suhu nalika lebet ka tempat.Panitia dipénta pikeun nyiapkeun alat-alat ukur suhu (térmométer non-kontak, thermography, jst).Upami sesah kanggo nyiapkeun, mangga kontak fasilitasna.
  • Nalika aya muriang tinggi dibandingkeun panas normalUpami anjeun ngagaduhan gejala di handap ieu (*) atanapi gejala di handap ieu, punten laksanakeun langkah-langkah sapertos ngantosan di bumi.
    • Gejala sapertos batuk, dispnea, malaise umum, nyeri tikoro, irung runny / irung irung, gangguan rasa / olfaction, nyeri sendi / otot, diare, utah, jst.
    • Nalika aya kontak caket sareng uji PCR positip
    • Watesan imigrasi, nganjang sajarah ka nagara / daérah anu meryogikeun periode pengamatan saatos lebet, sareng hubungan caket sareng penduduk, jsb.
      * Conto standar "lamun aya panas leuwih luhur batan panas normal" ... Lamun aya panas 37.5 ° C atawa leuwih luhur.
  • Pikeun ngahindarkeun rame nalika asup sareng kaluar, punten jaga jarak anu cekap ku cara asup sareng kaluar kalayan selang waktos, ngamankeun konduktor, ngalokasikeun personel, jsb.
  • Parasmanan bakal ditutup samentawis ieu.
  • Punten atur waktos kaluar anu cekap sateuacanna sareng paréntahkeun jalan kaluarna kalayan waktos tunduh pikeun masing-masing daérah tempat éta.
  • Punten nyingkahan ngantosan atanapi nganjang saatos pagelaran.
  • Mangga cobian pikeun nangkep nami sareng inpormasi kontak darurat pamilon ku ngamangpaatkeun sistem tikét.Salaku tambahan, punten wartosan pamilon sateuacanna yén inpormasi sapertos kitu tiasa disayogikeun ka lembaga umum sapertos puskesmas umum anu diperyogikeun, sapertos nalika jalma anu katépaan kajantenan ti pamilon.
  • Punten aktipkeun nganggo aplikasi konfirmasi kontak (COCOA) Kementerian Kaséhatan, Tenaga Kerja sareng Kesejahteraan.
  • Pikeun pamilon anu kedah diperhatoskeun, jalmi-jalmi cacat, sepuh, sareng sajabana, punten nimbangkeun pananggulangan sateuacanna.
  • Punten ogé perhatoskeun kana pencegahan inféksi sateuacan sareng saatos kinerja, sapertos panggunaan desentralisasi transportasi sareng réstoran.

Ukuran pencegahan ngalawan panyebaran inféksi

  • Punten aktipkeun nganggo aplikasi konfirmasi kontak (COCOA) Kementerian Kaséhatan, Tenaga Kerja sareng Kesejahteraan.
  • Panitia kedah langsung ngahubungi fasilitas éta upami aya jalma disangka katépaan sareng ngabahas réspon na.
  • Salaku aturan umum, panitia kedah ngalacak nami sareng inpormasi kontak darurat jalma-jalma anu kalibet dina acara sareng pamilonna, sareng nyimpen daptar anu diciptakeun dina jangka waktu anu tangtu (sakitar sabulan).Salaku tambahan, punten wartosan jalma anu kalibet dina acara sareng pamilon sateuacana yén inpormasi sapertos kitu tiasa disayogikeun ka lembaga umum sapertos puskesmas umum sakumaha diperyogikeun.
  • Tina sudut pandang panyalindungan inpormasi pribadi, punten laksanakeun tindakan anu cekap pikeun nyimpen daptar, sareng sajabana, sareng miceun éta leres-leres saatos waktosna parantos kalangkung.
  • Punten kedah ati-ati nalika nanganan inpormasi jalma anu katépaan (kalebet réréncangan, sareng sajabana) anu parantos kajantenan, sabab éta bakal janten inpormasi pribadi anu sénsitip.
  • Punten atur kriteria pengumuman sareng kinerja umum nalika jalma anu katépaan kajantenan.

Ukuran pencegahan inféksi di aula

Ukuran pencegahan inféksi kontak

  • Panitia kedah masang sanitizer tangan di tempat-tempat anu diperyogikeun sapertos jalan kaluar sareng tempat na parios sacara rutin supados teu aya kakirangan.
  • Panitia kedah sacara teratur ngarusak tempat di tempat anu gampang diakses ku masarakat umum.Panitia tanggel waler pikeun nyiapkeun solusi disinféktan.
  • Dina raraga nyegah inféksi kontak, punten pertimbangkeun nyederhanakeun tikét dina waktos diaku.
  • Punten ulah aya anu nyebarkeun brosur leutik, pamflet, kuesioner, sareng sajabana mungkin.Ogé, upami éta teu tiasa dihindari, pastikeun nganggo sarung tangan.
  • Punten nyingkahan hubungan antara jalma-jalma anu kalibet dina pagelaran sareng pamilonna, sapertos kunjungan saatos pagelaran.
  • Punten nyingkahan kado sareng sisipan.
  • Pilih jalma anu nanganan alat, alat, pakakas, sareng sajabana, sareng batesan bagi ku jalma anu teu dikenal.
  • Punten batesan daerah anu tiasa diaksés ku pamilon, pihak anu aya hubunganana sareng sajabana (batesan pamilon ti lebet ka ruang rias, jst.)

Léngkah pikeun nyegah inféksi tetesan

  • Sakumaha aturan umum, pamilon kedah nganggo masker nalika aya acara.
  • Punten laksanakeun tindakan pikeun nyegah kamacetan nalika istirahat sareng kaluar / kaluar.
  • Upami aya pamilon anu nyaring sora, panitia kedah merhatoskeun masing-masing.

Ukuran pencegahan inféksi antara pihak anu aya hubunganana (khususna palaku) ⇔ pamilon

  • Punten nyingkahan ngarahkeun anu ningkatkeun résiko inféksi (nyungkeun surak, naékkeun pamilon kana panggung, masihan lima anu luhur, jst.).
  • Mangga nyanggakeun rohangan anu cekap sareng nganggo masker nalika ngabimbing sareng ngabimbing peserta.
  • Dina konter anu kontak sareng pamilon (resepsi undangan, konter tikét dinten anu sami), sareng sajabana, pasang partisi sapertos papan akrilik sareng tirai vinil transparan pikeun ngajagaan aranjeunna tina pamilon.

Ukuran pencegahan inféksi antara pamilon ⇔ pamilon

  • Wajib nganggo topéng dina korsi pamirsa, sareng punten pastikeun pikeun ngagem éta tuntas ku ngadistribusikaeun sareng dijual ka pamilon anu teu nganggo sareng merhatoskeun masing-masing.
  • Mangga nyanggakeun waktos anu cekap pikeun istirahat sareng waktos lebet / kaluar, ngemutan kapasitas sareng kapasitas tempat, rute lebet / kaluar, sareng sajabana.
  • Punten wartoskeun ka aranjeunna yén aranjeunna kedah nyingkahan ngobrol nalika istirahat sareng nalika lebet sareng kaluar, sareng ngadorong aranjeunna pikeun nyegah paguneman tatap muka sareng tetep dina jarak anu pondok di lobi.
  • Upami seueur pamilon anu diarepkeun, punten anggo waktos kanggo unggal jinis tikét sareng zona nalika ngalih tina korsi audién nalika istirahat atanapi nalika angkat pikeun nyegah stagnasi.
  • Di toilet nalika istirahat, mangga ajak susunan kalayan spasi cukup dina tinimbangan ukuran lobi.

sabalikna

Dahar jeung nginum

  • Sedengkeun pikeun dahar jeung nginum di aula, éta oke dahar beurang jeung sajabana pikeun waktu anu singget sanggeus enforcing dahar jempé tur mastikeun ventilasi (anjeun teu bisa dahar atawa nginum dina korsi aula).
  • Punten bérés tuang anjeun sateuacan sareng saatos nampi saloba mungkin.
  • Alatan pamakéan jangka panjang fasilitas nu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun dahar di kamar, tapi punten jadi sadar titik handap.
    • Pastikeun ventilasi.
    • Diuk dina cara teu nyanghareupan.
    • Ngidinan spasi cukup antara pamaké.
    • Hindarkeun ngabagi sumpit sareng piring antara pangguna.
    • Cegah nyarios nalika tuang.
    • Nganggo topéng sabisana.

Penjualan barang, jst.

  • Nalika éta ramé, punten pangwatesan sareng pangaturan sakumaha diperyogikeun.
  • Punten masangkeun disinféktan nalika ngajual barang.
  • Staf anu kalibet dina penjualan barang-barang kedah ngagem sarung tangan upami diperyogikeun salian nganggo masker.
  • Nalika ngajual barang, punten henteu nanganan tampilan produk sampel atanapi produk sampel anu seueur jalma bakal keuna.
  • Pertimbangkeun ngajual online atanapi ngadamel pangmayaran tanpa tunai kanggo ngirangan penanganan artos saloba-gancangna.

Ngabersihan / miceun sampah

  • Pastikeun nganggo masker sareng sarung tangan pikeun staf anu ngabersihan sareng miceun sampah.
  • Saatos béréskeun pagawéan, ngumbah sareng ngabersihan leungeun.
  • Punten atur sampah anu dikumpulkeun sacara tuntas supados pamilon henteu langsung kontak sareng éta.
  • Punten bawa ka tempat sampah di bumi. (Ngolah mayar tiasa di fasilitas).