Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Ngeunaan pakaitna

Nyuhungkeun ka panitia aula

Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, urang naros ka panitia pikeun ngartos sareng damel babarengan sareng barang-barang ieu sawaktos nganggo fasilitasna.
Salaku tambahan, nalika nganggo fasilitas éta, mangga tingal pedoman anu diciptakeun ku masing-masing kelompok industri sareng nyungkeun pangartos sareng kerjasama anjeun dina nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.

Daptar pedoman pikeun nyegah panyebaran inféksi ku industri (halaman Sekretariat Kabinet)jandéla séjén

Pra-pangaluyuan / rapat

  • Panitia badé rapat sareng fasilitas ngeunaan usaha nyegah panyebaran inféksi dina waktos aplikasi kanggo dianggo di fasilitas atanapi dina waktos rapat sateuacanna.
  • Dina ngalaksanakeun acara éta, kami bakal nyandak tindakan pikeun nyegah panyebaran inféksi saluyu sareng pedoman pikeun masing-masing industri, sareng koordinasi ngabagi peran antara panitia sareng fasilitas.
  • Punten atur jadwal anu murah pikeun persiapan, latihan, sareng panyabutan.
  • Punten atur waktos istirahat sareng waktos lebet / kaluar kalayan seueur waktos.
  • Pikeun acara anu ngalibatkeun gerakan masarakat sacara nasional (konvensi nasional, jst.) Atanapi acara anu langkung ti 1,000 peserta, Bagian Koordinasi Manajemen Krisis, Divisi Manajemén Pencegahan Bencana, Dinas Pencegahan Bencana Komprehensif, Tokyo, kedah dibahas sakitar dua minggu sateuacan tanggal acara. Punten ngadamel konsultasi sateuacanna (serahkeun lembar pra-konsultasi acara).
  • Upami anjeun hoyong nganggo aula dina panerapan kaayaan mitigasi, punten serahkeun lampiran "Formulir Konfirmasi pikeun Palaksanaan Ukuran Pikeun Nyebarkeun Penyebaran Panyakit Inféksi Coronavirus" sahenteuna 10 dinten sateuacan kajadian.Punten perhatoskeun upami anjeun henteu ngirimkeunana, anjeun panginten henteu tiasa kéngingkeun rélaxasi.

Konfirmasi ngeunaan palaksanaan tindakan pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus anyar (Aprico)PDF

Konfirmasi ngeunaan palaksanaan tindakan pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus anyar (Plaza)PDF

Konfirmasi ngeunaan palaksanaan tindakan pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal (Leuweung Budaya)PDF

Ngeunaan alokasi korsi (kapasitas fasilitas)

  • Sakumaha aturan umum, korsi kedah disayogikeun pikeun pamilon supados panitia tiasa ngatur sareng ngarobih kaayaan tempat diuk.
  • Saatos sacara komprehensif nyandak langkah-langkah pangendalian inféksi anu diperyogikeun sapertos ngagem topéng sareng neken vokalisasi sareng perhatian masing-masing ku panitia, tingkat akomodasi bakal aya dina 50% kapasitas.
  • Pikeun pagelaran anu diarepkeun bakal dihadiran ku sajumlah ageung lansia sareng jalma anu gaduh panyakit kronis, aya résiko parah parah nalika aya inféksi, janten punten nimbangkeun langkah anu langkung ati-ati.

* Penanganan korsi barisan payun: Sacara prinsip, korsi jajaran payun teu tiasa dianggo sabab korsi jajaran payun korsi audién kedah diamankeun dina jarak anu cekap ti payuneun panggung (jarak horizontal XNUMX m atanapi langkung).Upami éta sesah, laksanakeun tindakan anu sami pangaruhna sareng ngajauhan jarak, sapertos ngagem tameng pameunteu.Mangga wartosan fasilitasna kanggo langkung rinci.

Ukuran pencegahan inféksi pikeun pihak anu aya hubunganana sapertos palaku

  • Panitia sareng pihak anu patali dipénta pikeun ngalakukeun upaya nyegah inféksi sabisa-bisa, sapertos ku cara nyandak interval anu cekap antara palaku kalayan padoman sahenteuna XNUMX m, gumantung kana bentuk éksprési.Tingali pedoman industri pikeun langkung seueur inpormasi.
  • Kacuali palakuana, punten nganggo masker sareng disinféksi panangan anjeun dina fasilitasna.
  • Di tempat anu jumlah jalma anu teu jelas tiasa gampang noél, sapertos kamar ganti baju sareng kamar ngantosan, pasang leyuran disinféktan pikeun sanitizer panangan sareng disinféksi sacara rutin.
  • Ruang ganti baju kedahna aya dina 50% tina jumlah maksimum jalma pikeun ngahindaran ramé.
  • Dahar jeung nginum di fasilitas dilarang sacara prinsip.Nanging, hidrasi diijinkeun pikeun ngajaga kaséhatan. (Anjeun moal tiasa tuang atanapi inuman dina korsi aula).
  • Pilih jalma anu nanganan alat, alat, pakakas, sareng sajabana, sareng batesan bagi ku jalma anu teu dikenal.
  • Salaku tambahan, punten laksanakeun langkah pencegahan inféksi anu cekap salami latihan / prakték, persiapan / panyingkiran, jst.
  • Upami anjeun curiga inféksi, laporkeun ka fasilitasna langsung sareng karantina dina stasiun pertolongan pertama anu ditunjuk.

Ukuran pencegahan inféksi pikeun pamilon

  • Peserta kedah nyungkeun pangukuran suhu sateuacan sumping ka tempat éta, sareng diwartosan sapinuhna sateuacanna kasus dimana aranjeunna bakal dipenta pikeun ulah datang.Upami éta, punten laksanakeun tindakan sapertos mindahkeun tiket sareng ngabalikeun duit gumantung kana kaayaan supados pamilonna moal dirugikeun sabisa-bisa sareng tiasa nyegah panarimaan jalma anu gejala.
  • Henteu ngan ukur pangukuran diri pamilon, tapi ogé panitia kedah nyandak tindakan sapertos pangukuran suhu nalika lebet ka tempat.Panitia dipénta pikeun nyiapkeun alat-alat ukur suhu (térmométer non-kontak, thermography, jst).Upami sesah kanggo nyiapkeun, mangga kontak fasilitasna.
  • Nalika aya muriang tinggi dibandingkeun panas normalUpami anjeun ngagaduhan salah sahiji gejala ieu (*) atanapi ieu, urang bakal nyandak tindakan sapertos ngantosan di bumi.
    • Gejala sapertos batuk, dispnea, malaise umum, nyeri tikoro, irung runny / irung irung, gangguan rasa / olfaction, nyeri daging sendi / otot, diare, utah, jst.
    • Nalika aya kontak caket sareng uji PCR positip
    • Upami aya batesan imigrasi, riwayat kunjungan ka nagara / daérah anu meryogikeun periode panineungan saatos lebet, sareng hubungan caket sareng penduduk dina dua minggu ka tukang, jst.
      * Conto standar "nalika aya panas langkung luhur tibatan panas normal" ... Nalika aya panas 37.5 ° C atanapi langkung luhur atanapi XNUMX ° C atanapi langkung luhur dibanding panas normal
  • Dina raraga nyingkahan ramé nalika lebet sareng kaluar, mangga jaga jarak anu cekap (minimal XNUMXm) ku cara lebet sareng kaluar kalayan waktos anu katukang, ngamankeun kalungguhan, sareng ngalebetkeun tanaga.
  • Parasmanan bakal ditutup samentawis ieu.
  • Punten atur waktos kaluar anu cekap sateuacanna sareng paréntahkeun jalan kaluarna kalayan waktos tunduh pikeun masing-masing daérah tempat éta.
  • Punten nyingkahan ngantosan atanapi nganjang saatos pagelaran.
  • Mangga cobian pikeun nangkep nami sareng inpormasi kontak darurat pamilon ku ngamangpaatkeun sistem tikét.Salaku tambahan, punten wartosan pamilon sateuacanna yén inpormasi sapertos kitu tiasa disayogikeun ka lembaga umum sapertos puskesmas umum anu diperyogikeun, sapertos nalika jalma anu katépaan kajantenan ti pamilon.
  • Punten aktipkeun nganggo aplikasi konfirmasi kontak (COCOA) Kementerian Kaséhatan, Tenaga Kerja sareng Kesejahteraan.
  • Pikeun pamilon anu kedah diperhatoskeun, jalmi-jalmi cacat, sepuh, sareng sajabana, punten nimbangkeun pananggulangan sateuacanna.
  • Punten ogé perhatoskeun kana pencegahan inféksi sateuacan sareng saatos kinerja, sapertos panggunaan desentralisasi transportasi sareng réstoran.

Ukuran pencegahan ngalawan panyebaran inféksi

  • Punten aktipkeun nganggo aplikasi konfirmasi kontak (COCOA) Kementerian Kaséhatan, Tenaga Kerja sareng Kesejahteraan.
  • Panitia kedah langsung ngahubungi fasilitas éta upami aya jalma disangka katépaan sareng ngabahas réspon na.
  • Salaku aturan umum, panitia kedah ngalacak nami sareng inpormasi kontak darurat jalma-jalma anu kalibet dina acara sareng pamilonna, sareng nyimpen daptar anu diciptakeun dina jangka waktu anu tangtu (sakitar sabulan).Salaku tambahan, punten wartosan jalma anu kalibet dina acara sareng pamilon sateuacana yén inpormasi sapertos kitu tiasa disayogikeun ka lembaga umum sapertos puskesmas umum sakumaha diperyogikeun.
  • Tina sudut pandang panyalindungan inpormasi pribadi, punten laksanakeun tindakan anu cekap pikeun nyimpen daptar, sareng sajabana, sareng miceun éta leres-leres saatos waktosna parantos kalangkung.
  • Punten kedah ati-ati nalika nanganan inpormasi jalma anu katépaan (kalebet réréncangan, sareng sajabana) anu parantos kajantenan, sabab éta bakal janten inpormasi pribadi anu sénsitip.
  • Punten atur kriteria pengumuman sareng kinerja umum nalika jalma anu katépaan kajantenan.

Ukuran pencegahan inféksi di aula

Ukuran pencegahan inféksi kontak

  • Panitia kedah masang sanitizer tangan di tempat-tempat anu diperyogikeun sapertos jalan kaluar sareng tempat na parios sacara rutin supados teu aya kakirangan.
  • Panitia kedah sacara teratur ngarusak tempat di tempat anu gampang diakses ku masarakat umum.Panitia tanggel waler pikeun nyiapkeun solusi disinféktan.
  • Dina raraga nyegah inféksi kontak, punten pertimbangkeun nyederhanakeun tikét dina waktos diaku.
  • Punten ulah aya anu nyebarkeun brosur leutik, pamflet, kuesioner, sareng sajabana mungkin.Ogé, upami éta teu tiasa dihindari, pastikeun nganggo sarung tangan.
  • Punten nyingkahan hubungan antara jalma-jalma anu kalibet dina pagelaran sareng pamilonna, sapertos kunjungan saatos pagelaran.
  • Punten nyingkahan kado sareng sisipan.
  • Pilih jalma anu nanganan alat, alat, pakakas, sareng sajabana, sareng batesan bagi ku jalma anu teu dikenal.
  • Punten batesan daerah anu tiasa diaksés ku pamilon, pihak anu aya hubunganana sareng sajabana (batesan pamilon ti lebet ka ruang rias, jst.)

Léngkah pikeun nyegah inféksi tetesan

  • Sakumaha aturan umum, pamilon kedah nganggo masker nalika aya acara.
  • Punten laksanakeun tindakan pikeun nyegah kamacetan nalika istirahat sareng kaluar / kaluar.
  • Upami aya pamilon anu nyaring sora, panitia kedah merhatoskeun masing-masing.

Ukuran pencegahan inféksi antara pihak anu aya hubunganana (khususna palaku) ⇔ pamilon

  • Punten nyingkahan ngarahkeun anu ningkatkeun résiko inféksi (nyungkeun surak, naékkeun pamilon kana panggung, masihan lima anu luhur, jst.).
  • Punten nyanggakeun rohangan anu cekap (minimal XNUMXm) nalika ngantunkeun sareng ngabimbing pamilon, sareng nganggo topéng sareng tameng pameunteu upami diperlukeun.
  • Dina konter anu kontak sareng pamilon (resepsi undangan, konter tikét dinten anu sami), sareng sajabana, pasang partisi sapertos papan akrilik sareng tirai vinil transparan pikeun ngajagaan aranjeunna tina pamilon.

Ukuran pencegahan inféksi antara pamilon ⇔ pamilon

  • Wajib nganggo topéng dina korsi pamirsa, sareng punten pastikeun pikeun ngagem éta tuntas ku ngadistribusikaeun sareng dijual ka pamilon anu teu nganggo sareng merhatoskeun masing-masing.
  • Mangga nyanggakeun waktos anu cekap pikeun istirahat sareng waktos lebet / kaluar, ngemutan kapasitas sareng kapasitas tempat, rute lebet / kaluar, sareng sajabana.
  • Punten wartoskeun ka aranjeunna yén aranjeunna kedah nyingkahan ngobrol nalika istirahat sareng nalika lebet sareng kaluar, sareng ngadorong aranjeunna pikeun nyegah paguneman tatap muka sareng tetep dina jarak anu pondok di lobi.
  • Upami seueur pamilon anu diarepkeun, punten anggo waktos kanggo unggal jinis tikét sareng zona nalika ngalih tina korsi audién nalika istirahat atanapi nalika angkat pikeun nyegah stagnasi.
  • Di jamban nalika istirahat, mangga ajukeun jajaran sareng rohangan anu cekap (sahenteuna XNUMXm) dina tinimbangan ukuran lobi.

sabalikna

Dahar jeung nginum

  • Dahar jeung nginum di fasilitas dilarang sacara prinsip.Nanging, hidrasi diidinan ngajaga kaséhatan (anjeun henteu tiasa tuang atanapi inuman dina korsi balai).
  • Punten bérés tuang anjeun sateuacan sareng saatos nampi saloba mungkin.
  • Kusabab panggunaan jangka panjang fasilitasna, teu tiasa dihindari tuang di rohangan, tapi punten janten waspada hal-hal ieu.
    • Diuk dina cara teu nyanghareupan.
    • Jarak antara pangguna sahenteuna kedah XNUMX m.
    • Hindarkeun ngabagi sumpit sareng piring antara pangguna.
    • Cegah nyarios nalika tuang.
    • Nganggo topéng sabisana.

Penjualan barang, jst.

  • Nalika éta ramé, punten pangwatesan sareng pangaturan sakumaha diperyogikeun.
  • Punten masangkeun disinféktan nalika ngajual barang.
  • Salian ti ngagem masker, staf anu kalibet dina penjualan barang kedah tuntas nganggo sarung tangan sareng pelindung rai upami diperyogikeun.
  • Nalika ngajual barang, punten henteu nanganan tampilan produk sampel atanapi produk sampel anu seueur jalma bakal keuna.
  • Pertimbangkeun ngajual online atanapi ngadamel pangmayaran tanpa tunai kanggo ngirangan penanganan artos saloba-gancangna.

Ngabersihan / miceun sampah

  • Pastikeun nganggo masker sareng sarung tangan pikeun staf anu ngabersihan sareng miceun sampah.
  • Saatos béréskeun pagawéan, ngumbah sareng ngabersihan leungeun.
  • Punten atur sampah anu dikumpulkeun sacara tuntas supados pamilon henteu langsung kontak sareng éta.
  • Punten bawa ka tempat sampah di bumi. (Ngolah mayar tiasa di fasilitas).