Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Kumaha cara nyéwa fasilitas

Kumaha nerapkeun sareng dianggo

Kumaha cara ngalamar

  • Pikeun ngagunakeun fasilitas éta, "Pendaptaran Pangguna Uguisu Net" diperyogikeun.Pikeun detil, tingali "Naon Uguisu Net?".

    Naon Uguisu Net?

  • Unggal fasilitas nampi aplikasi panggunaan ku lotre.Pikeun fasilitas kosong saatos lotre, aplikasi umum bakal ditampi dina mimitina-sumping, dilayanan heula.
  • Metode lotre / aplikasi béda gumantung kana kamar anu anjeun anggo.Kanggo detil, punten tingali tabel ngeunaan cara ngagunakeun unggal kamar.
    (* Muroba mangrupikeun kecap anu ngagambarkeun unggal rohangan fasilitas pasamoan, lapangan baseball, lapangan soccer, sareng sajabana ti fasilitas taman.)

Waragad panggunaan

  • Pikeun biaya pamakean fasilitas sareng biaya pamakean fasilitas insidental, tingali halaman tinjauan / alat pikeun tiap rohangan.
    Salaku tambahan, punten mayar biaya pamakean fasilitas dina waktos aplikasi kanggo panggunaan sareng biaya panggunaan fasilitas kajantenan sateuacan nganggo kamar.

    Ota Ward Plaza Fasilitas Perkenalan

    Aula Ward Aula / Perkenalan Fasilitas Aprico

    Perkenalan Fasilitas Daejeon Bunkanomori

  • Upami éta dianggo ku grup pangiriman usaha pamuda nonoman, grup pamekaran nonoman, grup pamuda, atanapi grup jalma cacat, sareng acara éta pikeun kapentingan umum, biaya pamakean fasilitas bakal dikirangan atanapi dibebaskeun.
  • Upami anjeun di luar bangsal, anjeun bakal ditagih biaya tambahan 20% tina muatan fasilitas dasar.
    (Dina hal panggunaan penjualan barang, henteu aya biaya tambahan sabab dianggo di luar bangsal)
  • Nalika ngical barang pikeun kapentingan kauntungan, 50% tina biaya fasilitas dasar bakal ditambihan.

Waktos pemanfaatan

  • Mangga tingali daptar harga unggal fasilitas pikeun klasifikasi waktos panggunaan.
  • Waktos panggunaan kalebet waktos anu diperyogikeun pikeun persiapan sareng beberesih.Pamasangan sareng panarikan alat audio-visual sareng perlengkapan anu dilakukeun ku staf musium ogé bakal dilakukeun salami waktos panggunaan.
  • Punten pastikeun leres-leres taat kana tungtung dina waktos panggunaan.
  • Upami anjeun nyandak kadaharan, inuman, kembang seger, atanapi koper ti luar, punten bawa kaluar sareng kaluar dina waktos panggunaan.

Watesan panggunaan

Dina kasus ieu, panggunaan fasilitas henteu tiasa disatujuan.Salaku tambahan, sanajan upami anjeun parantos nyatujuan, urang tiasa ngabatalkeun, ngawatesan, atanapi ngagantungkeun panggunaanana.

  • Nalika aya résiko ngarugikeun katertiban umum atanapi sopan santun sareng adat istiadat.
  • Nalika aya résiko bencana dina kajadian anu ngagunakeun bahan bahaya.
  • Nalika aya résiko ngarusak atanapi kaleungitan fasilitas atanapi alat tambahan.
  • Nalika hak panggunaan ditransferkeun atanapi dipiceun.
  • Nalika diakui yén éta pikeun kapentingan organisasi anu tiasa ngalakukeun kekerasan, panyiksa, jst.
  • Nalika tujuan panggunaan atanapi kaayaan panggunaan dilanggar.
  • Nalika fasilitas janten teu aya kusabab musibah atanapi kaayaan anu sanés.
  • Nalika aya masalah manajemén di fasilitas, sapertos nalika nyaring sora.
    * Mobil suplai listrik teu tiasa dianggo kusabab noise and gas exhaust ngaganggu lingkungan.

Ngarobih sareng ngabatalkeun tanggal panggunaan

Upami aya parobihan tanggal sareng waktos panggunaan, kamar panggunaan, sareng sajabana, anjeun tiasa ngarobih prosedur na.Punten daptar pikeun parobihan dina jangka waktu panarimaan aplikasi anu ditetepkeun pikeun masing-masing fasilitas.Punten nyingkahan ngarobih atanapi ngabolaykeun panggunaan saatos ngarobih tanggal panggunaan, sareng anu sanésna, sabab éta tiasa nyusahkeun pangguna anu sanés.

* Anggo persetujuan, resi, sareng segel pribadi pelamar (segel tipe stamper henteu kénging) diperyogikeun pikeun aplikasi.
* Aplikasi ngan ukur bakal ditampi di tempat anu anjeun badé anggo.

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

  Muroba Periode panarimaan aplikasi
Daejeon Citizen's Plaza Aula ageung / aula alit / ruang paméran Tanggal panggunaan
1 minggu ka tukang
Kamar sanésna
* Dina kasus divisi ka 5 studio musik, dugi ka 7:XNUMX sonten dina sadinten
Dina dinten éta
Sateuacan nganggo waktos
Aula Ward Ota Aplico Aula ageung / aula alit / ruang paméran Tanggal panggunaan
1 minggu ka tukang
studio
* Dina kasus divisi ka 5 studio musik, dugi ka 7:XNUMX sonten dina sadinten
Dina dinten éta
Sateuacan nganggo waktos
Leuweung Budaya Daejeon Aula, rohangan serbaguna, sudut paméran, rohangan terbuka Tanggal panggunaan
1 minggu ka tukang
Kamar sanésna
* Isuk-isuk, dina hal katégori kahiji, dugi ka dinten sateuacan tanggal panggunaan
Dina dinten éta
Sateuacan nganggo waktos

Nanganan biaya panggunaan kusabab parobihan atanapi pembatalan

Sanajan panitia ngabatalkeun panggunaan kusabab kaayaan dirina nyalira, biaya panggunaan anu dibayar teu tiasa dibalikeun deui sacara prinsip.Nanging, upami pembatalan dipundut sareng disahkeun sateuacan tanggal panggunaan anu ditangtoskeun, biaya pamakean fasilitas bakal dibales sapertos kieu.

* Upami biaya panggunaan anu dirobih ngaleuwihan biaya pamayaran langsung, anjeun bakal diperyogikeun kanggo mayar bédana.
* Upami anjeun ngabatalkeun saatos ngarobih tanggal panggunaan, jumlah ngabalikeun biaya tina biaya fasilitas tiasa bénten.
* Dina raraga mulang biaya pamakean, dibutuhkeun surat persetujuan panggunaan, resi, sareng segel pribadi anu ngalamar (segel jinis stamper).

Daejeon Citizen's Plaza

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

  Ngabalikeun duit pinuh Ngabalikeun duit 50% Ngabalikeun duit 25%
aula ageung
Ruang ganti baju aula ageung
Tanggal panggunaan
Dugi ka 90 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 60 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 30 dinten kapengker
Panggung aula ageung hungkul
Aula leutik / rohangan paméran
Tanggal panggunaan
Dugi ka 60 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 30 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 15 dinten kapengker
Ruang rapat, kamar ala Jepang, kamar téh, rohangan latihan
Gymnasium / rohangan seni / studio musik
Tanggal panggunaan
Dugi ka 30 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 7 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 2 dinten kapengker

Aula Ward Ota Aplico

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

  Ngabalikeun duit pinuh Ngabalikeun duit 50% Ngabalikeun duit 25%
aula ageung
Ruang ganti baju aula ageung
Tanggal panggunaan
Dugi ka 90 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 60 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 30 dinten kapengker
Panggung aula ageung hungkul
Aula leutik / rohangan paméran
Tanggal panggunaan
Dugi ka 60 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 30 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 15 dinten kapengker
A / B Studio Tanggal panggunaan
Dugi ka 30 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 7 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 2 dinten kapengker

Leuweung Budaya Daejeon

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

  Ngabalikeun duit pinuh Ngabalikeun duit 50% Ngabalikeun duit 25%
Ruang aula / serbaguna
Sudut paméran / alun-alun
Tanggal panggunaan
Dugi ka 60 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 30 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 15 dinten kapengker
Rapat rapat / bengkel kreatif
Kamar ala Jepang sareng sababaraha studio
Tanggal panggunaan
Dugi ka 30 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 7 dinten kapengker
Tanggal panggunaan
Dugi ka 2 dinten kapengker

Métode aplikasi sareng aliran panggunaan