Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Program Pendukung Artis Ngora

Artis Persahabatan Budaya Budaya Campuran Ota Ward

Program ieu dimaksudkeun pikeun ngadukung sareng ngamumule generasi seniman salajengna ku nyayogikeun palaku ngora anu hadé kalayan tempat latihan sapertos pertunjukan anu disponsoran ku Asosiasi sareng kagiatan nyebarkeun seni budaya di Ota Ward. Abdi.

Audisi Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward pikeun "seniman silaturahim" tina "piano" sareng "musik vokal" ti 2018 salaku bisnis anyar pikeun ngadukung palaku ngora anu énggal-énggal di Ota Ward. Dipilih di.

Di lapangan "piano", kami utamina maénkeun dina konsér piano dahar beurang aprico.

Dina bidang "musik vokal", salian ti muncul di Shimomaruko Uta no Hiroba (diayakeun ti 2019 dugi ka 2020), kami ogé ngadatangan fasilitas karaharjaan di bangsal.Di pikahareupeun, kami nganggap bentuk kagiatan anyar pikeun "musik vokal."

Audisi salajengna dijadwalkeun pikeun 2022 pikeun "piano" sareng "musik vokal".