Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Tina fasilitasna Leuweung budaya
Inpo fasilitas lowong sanggeus lotre Maret
Tina fasilitasna Leuweung budaya
Kiln tembikar di studio kreatif katilu (ruangan karajinan) parantos diénggalan.
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Tulisan inpormasi "ART bee HIVE" karakter PR resmi lahir!
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Twitter resmi kertas inpormasi "ART lebah HIVE" ayeuna sayogi!
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Halaman utama resmi parantos diperbarui
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Rekening LINE resmi pakaitna dibuka!Punten daptar salaku sobat!jandéla séjén
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Biaya panggunaan fasilitas bakal robih ti tanggal 3 April 2021
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Instagram resmi pakaitna parantos dibuka!jandéla séjén
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Bewara sareng pamundut ka sadaya pengunjung (aya hubunganana sareng inféksi coronavirus énggal)

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup