Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Aksés Traffic

Aksés Traffic

lokasi Yubinbango146-0092
3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo
Inpormasi kontak TEL: 03-3750-1611
FAX: 03-3750-1150
Jam muka 9: 00 ~ 22: 00

* Kusabab kaayaan darurat, musium bakal ditutup jam 20:00.

Klik di dieu pikeun detil

* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa sareng dinten pamariksaan (Mei 5-Mei 27)
Diberesihkeun ditutup / ditutup samentawis

PETA (Peta Google)

pituduh patalimarga

Ngalatih

  • Langsung saatos turun di "Stasion Shimomaruko" di Jalur Tokyu Tamagawa
  • 7 menit leumpang ti Stasion Chidorichou di Jalur Tokyu Ikegami

Ngeunaan panggunaan tempat parkir

Teu aya tempat parkir kanggo masarakat umum.

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup