Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Ngeunaan pakaitna

Nyuhungkeun sumbangan

-Sokongan ti sadayana bakalan ngadukung seni budaya Ota Ward sareng nyababkeun nyiptakeun kota budaya anu pikaresepeun-

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward kalibet dina sababaraha proyék pikeun nyumbang kana révitalisasi Ota Ward sareng nyiptakeun kota budaya anu pikaresepeun ngalangkungan seni budaya.
Urang bakal ngamangpaatkeun sumbangan anu urang tampi ku kitu langkung seueur jalmi tiasa nyiptakeun kasempetan pikeun kontak sareng budaya sareng seni.
Maka, urang nyungkeun bantosan sareng dukungan anjeun pikeun tujuan kagiatan urang.

Toshiaki Uejo, Présidén, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Metodeu sumbangan

Anu mimiti, mangga ngahubungan kami.Kami wartosan iyeu anjeun ngeunaan prosedur.

Usaha ayeuna milari dukungan

Ayeuna, urang milari pangrojong dina proyék ieu.

Festival Teater Magome Bunshimura 2021jandéla séjén

Formulir aplikasi sumbangan

Data PDFPDF

Data kecapkecap

Ngeunaan insentif pajak pikeun sumbangan

Sumbangan pikeun pakaitna urang layak pikeun insentif pajak.Balik pajeg akhir diperyogikeun kanggo nampi perlakuan anu diutamakeun.Salaku tambahan, nalika ngalebetkeun pangiriman pajak akhir, "Sértipikat Penerimaan Sumbangan" anu dikaluarkeun ku Asosiasi diperyogikeun.

Pikeun individu

  • Anjeun tiasa milih nampi pangirangan sumbangan salaku pangirangan panghasilan atanapi pangirangan sumbangan khusus salaku kiridit pajeg, mana waé anu langkung nguntungkeun.Kanggo detil, mangga tingali kana halaman wéb NTA.
  • Anjeun tiasa cocog pikeun pajak padumukan pribadi sareng pangurangan pajak warisan.Pajak padumukan pribadi ditangani sacara béda gumantung kana bangsal, kota, kota, sareng désa, janten punten parios ka bangsal, kota, kota, atanapi kampung anjeun pikeun detil.

Homepage Badan Pajak Nasionaljandéla séjén

Pikeun perusahaan

  • Anjeun tiasa ngirangan pangirangan misah tina sumbangan umum.Kanggo detil, mangga tingali kana halaman wéb NTA.

Homepage Badan Pajak Nasionaljandéla séjén

Inpormasi kontak

Yayasan Kapentingan Umum Dipadegkeun Ota Ward Budaya Paguyuban Asosiasi Promosi Budaya TEL: 03-3750-1611