Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

Bengkel Perencana Konsér Junior Part.3 <Humas/Edisi Iklan>

Kahareup pikeun OPERA di Ota, Tokyo 2024
Bengkel Perencana Konsér Junior Bagian.3〈PR/Iklan〉

JCP (Perencana konsér junior) tim diluncurkeun! Rekrut anggota! !
Misina nyaéta nyusup kana produksi opera sareng "nepikeun daya tarik operetta "Die Fledermaus", anu bakal dilaksanakeun dina 8 Agustus sareng 31 Séptémber.

Perencana konsér ngagaduhan rupa-rupa peran sareng tugas. Dina 6, urang bakal nyandak peran humas jeung iklan pikeun nepikeun daya tarik tina operetta "Battle Bat" bakal dilaksanakeun di Aula Apriko on August 2024st jeung September 8st, 31 tina sudut pandang barudak. Naha henteu gaduh rupa-rupa pangalaman anu berharga anu anjeun moal tiasa diajar ngan ukur ku ningali, sapertos balik layar produksi, nyiptakeun PV promosi, sareng ningali panel anu nunjukkeun inpormasi anu dikumpulkeun salami pagelaran saleresna? Kami milarian anggota anu bakal ngiringan kami dina meriah operetta "Bat"!

Leaflet PDFPDF

Naon Masa Depan pikeun OPERA di Ota, Tokyo?

Asosiasi Promosi Budaya Bangsa Ota ngamimitian proyék opera dina taun 2019 kalayan tujuan ngayakeun pagelaran opera lengkep. The "Junior Concert Planner Workshop" mangrupa prakarsa anyar "Future for OPERA" anu geus dilaksanakeun ti taun 2022. Tujuanana pikeun meunangkeun

Tanggal sareng waktos

[Total 10 kali dijadwalkeun]

  Titimangsa jeung wanci tempat pasamoan
1 6 Januari (Panonpoé) 16: 13-00: 16 Leuweung Budaya Daejeon
2 7 Juli (Senén / Libur) 15:13-00:16 Daejeon Citizen's Plaza
3 Saptu, 7 Nopémber 27: 16-30: 19 Aprico Opera stand-up aula latihan
4 September 7 (Mon) 29:13-00:17 Daejeon Citizen's Plaza
5 Salasa, 7 Séptémber 30: 13-00: 17 Aula Ward Ota Aplico
6 8 Agustus (Kemis) waktuna bakal ditangtukeun Daejeon Citizen's Plaza
7 8 Juni (Jumaah) 9: 13-00: 17 Daejeon Citizen's Plaza
8 Saptu, 8 Nopémber 10: 13-00: 17 Daejeon Citizen's Plaza
9 8 Agustus (Kemis) 29:14-00:18 * 1 Aula Ward Ota Aplico
10 10 Oktober (Minggu) waktuna bakal ditangtukeun * 2 Daejeon Citizen's Plaza

★特別協力枠★
8月31日(土)、9月1日(日)のオペレッタ《こうもり》本番日に、ホワイエにてロビースタッフとして協力いただける方を募集します!(任意参加)
*1 Dina 8 Agustus (Kemis), urang ngarencanakeun tur produksi operetta "Die Fledermaus". Nepi ka dua kolot ogé bisa ilubiung.
*2 Tinjauan lokakarya bakal dilaksanakeun dina Minggu, 10 Oktober. Kami ngarencanakeun pikeun nonton pidéo pembuatan.
* Rincian tempat bakal disayogikeun saatos partisipasi dikonfirmasi (pamayaran dilakukeun).

Mangga tingali di handap pikeun detil ngeunaan operetta pinuh "maot Fledermaus".

8 Agustus (Saptu) sareng 31 Séptémber (Minggu) Operetta "The Bat" dikarang ku J. Strauss II, lengkep tindakan

費用 5,000 yen (kaasup pajeg) (kaasup premium asuransi)
Kapasitas 20 urang (upami jumlahna ngaleuwihan kapasitas, lotre bakal dilaksanakeun)
Udaganana Kelas 3 SD nepi ka kelas 3 SMP
Kaayaan partisipasi Kudu bisa ilubiung dina sakabéh jadwal nu didaptarkeun di luhur.
Fasilitator Akiko Inayama et al.
Mangsa aplikasi 5 Mei (Rebo) 1:9 - 00 Mei (Salasa) Kedah sumping
Kumaha cara ngalamar Punten panawaran nganggo formulir aplikasi di handap.
Sponsor Ota-ku
Ngabulkeun Yayasan Diciptakeun Umum yayasan Daérah
Kerja sama produksi Miyakoji Art Garden Co., Ltd.
Aplikasi / Inquiries Asosiasi Promosi Budaya Bangsal Ota Divisi Promosi Budaya sareng Kesenian "Rekrutmen Korps JCP" Bagian
〒143-0023 2-3-7 Sanno, Ota-ku Omori fasilitas promosi pangwangunan kota 4th floor
Telepon: 03-6429-9851 (Minggu 9:17-XNUMX:XNUMX)

Q&A ngeunaan partisipasi workshop

Nyuhungkeun aplikasi

  • Kami bakal ngahubungan anjeun ti alamat di handap.Punten atur alamat ieu janten ditampi dina komputer pribadi anjeun, telepon sélulér, sareng sajabana, lebetkeun inpormasi anu diperyogikeun, sareng panawaran.

Akiko Inayama

Lulus ti Universitas Tamagawa, Jurusan Seni, jurusan téater. Diajar kaahlian praktis jeung téori utamana dina téater barudak jeung seni pintonan tradisional. Diajar téori akting sareng produksi Noh di Hosei University Graduate School of Noh Theatre. Diajar Noh di handapeun Akio Awayani, saurang palaku Noh di sakola Kita. Utamana digawé minangka asisten sutradara, manéhna geus kalibet dina loba opera, konsér, sandiwara, jeung musikal, kaasup pintonan disponsoran ku Tokyo Bunka Kaikan, Teater Nissay, jeung Teater Nasional Anyar. Dina taun anyar, anjeunna geus kalibet dina loba collaborations cross-disiplin jeung karya aslina keur barudak. Ampir unggal taun saprak 2012, séri Tokyo Bunka Kaikan Opera BOX ngajarkeun pangaweruh panggung sareng dasar-dasar akting ka murid sakola dasar dugi ka SMA anu direkrut sacara umum salami dua bulan. Dina proyék ``Let's Make a Musical Theatre'' (2) disponsoran ku Kota Yokkaichi, urang ngajarkeun ngeunaan 2023 barudak cara nyieun prop jeung dasar-dasar akting.

○ Karya diarahkeun (pikeun barudak)

Teater Nissay nampilkeun proyék doa pamulihan Gempa Jepang Wétan Besar "Konser Alice!" (2011-2013, 2020) 10 pintonan di sakola dasar di Ofunato, Kesennuma, Shichigahama, jsb.

Bengkel Musik Tokyo Bunka Kaikan "Troll sareng Tangkal Musik" (2023) Aula Leutik

Instruktur di Nikikai Opera Training Institute. Pimpinan bengkel Tokyo Bunka Kaikan sareng instruktur akting. Dosén paruh waktu di Universitas Shobi Gakuen.