Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Meuli tikét

Buku ku telepon

* Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, urang bakal nyingkat waktos panarimaan ku telepon sareng di konter kanggo waktos ayeuna.
(Counter / telepon 10: 00-19: 00)

Nalika anjeun sumping kana proyék anu disponsoran ku asosiasi, mangga parios "Ngeunaan upaya asosiasi pikeun nyegah panyebaran inféksi dina waktos pagelaran" sareng "Nyungkeun ka sadayana anu datang dina pagelaran" sateuacan sumping ka tempat éta ..

Ngeunaan usaha asosiasi pikeun nyegah panyebaran inféksi dina waktos pagelarananaPDF

Nyuhungkeun ka sadayana anu sumping kana pagelaran étaPDF

  • Reservasi tiasa dilakukeun dugi ka 19:00 dinten sateuacan dinten pagelaran, kacuali dinten-dinten tutup unggal gedong.
  • Pikeun korsi anu disayogikeun, kami bakal nginpokeun ka anjeun tentang nomer korsi anu langsung.

Lambang teleponTelepon khusus 03-3750-1555 (10: 00-19: 00)

* Reservasi ngan ukur tiasa dilakukeun ku telepon kanggo tikét tina 10:00 dugi ka 14:00 dina dinten mimiti dijual umum.

* Reservasi tiasa dilakukeun di gedong-gedong ieu saatos jam 14:00 dina dinten mimiti dijual umum.
Plaza Warga Ota: 03-3750-1611
Aula Ward Ata Aplico: 03-5744-1600
Daejeon Bunkanomori: 03-3772-0700

* Reservasi henteu tiasa dilakukeun ku telepon nalika dinten-dinten katutup di Ota Citizen's Plaza.
 Punten nelepon langsung ka Ota Ward Hall Aplico atanapi Ota Bunkanomori.

支 払 い 方法

  • kontan
  • Kartu kiridit (VISA / Master / Diners Club / American Express / JCB / TS CUBIC / UnionPay [UnionPay] / DISCOVER)

Kumaha carana nampi tikét

Kulawarga mart · Reservasi tiasa dilakukeun dugi ka 19:00 dinten sateuacan pagelaran.
· Punten jalankeun "Fami Port" anu dipasang di toko sareng candak dina cash register.
· Nomer kahiji (kode perusahaan "30020") Sareng nomer kadua (nomer tukeur (14 digit dimimitian ku XNUMX)) diperyogikeun.

Pencét di dieu pikeun kumaha ngagunakeun resi FamilyMartjandéla séjén

· Biaya misah 110 yen bakal ditagihkeun pikeun tiap tikét. * Saatos 2021 Méi 5, biayana bakal dirobih janten 12 yen.

Didatangan jandéla · Reservasi tiasa dilakukeun dugi ka 19:00 dinten sateuacan tanggal performa.
· Punten angkat di Ota Citizen's Plaza, Ota Citizen's Hall Aplico, atanapi Ota Bunkanomori dina waktos anu parantos ditangtukeun (XNUMX minggu).
(Éta bakal sacara otomatis dibatalkeun saatos tenggat waktos.)
Pangiriman (Kontan dina Pangiriman) · Kami nampi dugi ka 2 minggu sateuacan pagelaran.
· Kami bakal nganteurkeunana ku jasa Yamato Transport COD.
· Salaku tambahan pikeun biaya tikét, biaya pangiriman 600 yen bakal ditagih pikeun tiap tikét.
· Upami anjeun teu aya, aya jasa pangiriman sareng tanggal sareng waktos anu parantos ditangtoskeun.

Catetan

  • Tiket teu tiasa ditukeurkeun, dirobih atanapi dibalikeun.
  • Tiket moal diterbitkeun deui dina kaayaan naon waé (leungit, kaduruk, rusak, jsb.).
  • Sakumaha aturan umum, cara narima tikét mutuskeun dina waktos dipesen henteu tiasa dirobih.
  • Pangiriman ngan ukur domestik.Kami henteu ngintun ka luar negeri.

Béja ngeunaan larangan jual deui tikét

Ngeunaan larangan dijual deui tikétPDF