Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

PROYEK TOKYO OTA OPERA

Logo PROJEK TOKYO OTA OPERA

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward parantos ngayakeun proyék opera tilu taun ti saprak 2019.
Proyék ieu mangrupikeun proyék jinis partisipasi padumukan bangsal, ngaléngkah unggal taun, sareng dimimitian salaku proyék pikeun ngalakukeun opera anu lengkep dina taun katilu.Kami ogé tujuan pikeun nyayogikeun kasempetan pikeun warga bangsal pikeun ngahargaan sareng ngiringan karya opera langkung caket.
Mangga tingali di handap pikeun eusi unggal taun!

Panata: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Panawaran: Konstruksi Daérah Yayasan Anu Digabungkeun Umum
Kerja sama produksi: Toji Art Garden Co., Ltd.