Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Kumaha cara nyéwa fasilitas

Simulasi biaya panggunaan

Pilih barang panggunaan 1 dugi ka 3 pikeun nembongkeun simulator.
Pilih [Jumlah kali] tina simulator anu ditampilkeun teras pencét tombol [Ngitung biaya panggunaan] tombol.

Barang kanggo dianggo

1. Fasilitas anu badé dianggo
2. Jenis palanggan Di Ota Ward: Sing saha anu cicing, damel, atanapi sakola di Ota Ward
Di luar Ward Ota: Anu sanés Ota Ward

3. Tanggal panggunaan anu diarepkeun

Simulator fee panggunaan

barang Eusi anu kapilih
Fasilitas anu anjeun badé anggo [Hasil anu dipilih dipidangkeun di dieu]
Jenis palanggan [Hasil anu dipilih dipidangkeun di dieu]
Tanggal panggunaan anu diarepkeun [Hasil anu dipilih dipidangkeun di dieu]

 

Waragad Pamakéan fasilitas Aplico Ota Ward <Weekday>

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Kaca anu saluyu Muroba Kapasitas Babagi énjing
(9: 00-12: 00)
Babagi soré
(13: 00-17: 00)
Babagi wengi
(18: 00-22: 00)
Babagi sadidinten
(9: 00-22: 00)
Catatan
Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali
aula ageung aula ageung ngaran 1477 50,000 100,000 150,000 300,000  
Aula ageung: Ngan panggung   25,000 50,000 75,000 150,000  
Ruangan ganti baju munggaran ngaran 2 900 1,800 2,700 5,400  
Ruangan ganti baju munggaran ngaran 2 900 1,800 2,700 5,400  
Kamar ganti baju ka-1 ngaran 13 900 1,800 2,700 5,400  
Kamar ganti baju ka-2 ngaran 13 900 1,800 2,700 5,400  
Kamar ganti baju ka-3 ngaran 7 500 1,000 1,500 3,000  
Kamar ganti baju ka-4 ngaran 7 500 1,000 1,500 3,000  
Kamar ganti baju ka-5 ngaran 4 300 600 900 1,800  
Kamar ganti baju ka-6 ngaran 4 300 600 900 1,800  
Aula leutik Aula leutik (dianggo pikeun pagelaran sareng rapat) ngaran 175 5,000 10,000 15,000 30,000  
Aula leutik (pikeun dijual barang) Sakitar 170 urang 7,500 15,000 22,500 45,000  
Aula leutik (paméran paméran) Sakitar 170 urang             14,000  
Ruang tunggu heula ngaran 4 300 600 900 1,800  
Ruang tunggu kadua ngaran 4 300 600 900 1,800  
rohangan paméran kabéh kamar               28,000  
Dibagi jadi dua               14,000  
Bagikeun ka XNUMX (XNUMX)               8,000  
Bagikeun ka XNUMX (XNUMX)               12,000  
Ngagunakeun rally ngaran 400 10,000 20,000 30,000 60,000  
Penjualan barang sareng panggunaan   15,000 30,000 45,000 90,000  
studio A studio ngaran 40             3,000 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
B studio ngaran 15             1,500 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi

 

Waragad panggunaan fasilitas Aplico Ota Ward Fee <Sabtu, Minggu, sareng liburan>

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Kaca anu saluyu Muroba Kapasitas Babagi énjing
(9: 00-12: 00)
Babagi soré
(13: 00-17: 00)
Babagi wengi
(18: 00-22: 00)
Babagi sadidinten
(9: 00-22: 00)
Catatan
Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali
aula ageung aula ageung ngaran 1477 60,000 120,000 180,000 360,000  
Aula ageung: Ngan panggung   30,000 60,000 90,000 180,000  
Ruangan ganti baju munggaran ngaran 2 900 1,800 2,700 5,400  
Ruangan ganti baju munggaran ngaran 2 900 1,800 2,700 5,400  
Kamar ganti baju ka-1 ngaran 13 900 1,800 2,700 5,400  
Kamar ganti baju ka-2 ngaran 13 900 1,800 2,700 5,400  
Kamar ganti baju ka-3 ngaran 7 500 1,000 1,500 3,000  
Kamar ganti baju ka-4 ngaran 7 500 1,000 1,500 3,000  
Kamar ganti baju ka-5 ngaran 4 300 600 900 1,800  
Kamar ganti baju ka-6 ngaran 4 300 600 900 1,800  
Aula leutik Aula leutik (dianggo pikeun pagelaran sareng rapat) ngaran 175 6,000 12,000 18,000 36,000  
Aula leutik (pikeun dijual barang) Sakitar 170 urang 9,000 18,000 27,000 54,000  
Aula leutik (paméran paméran) Sakitar 170 urang             14,000  
Ruang tunggu heula ngaran 4 300 600 900 1,800  
Ruang tunggu kadua ngaran 4 300 600 900 1,800  
rohangan paméran kabéh kamar               28,000  
Dibagi jadi dua               14,000  
Bagikeun ka XNUMX (XNUMX)               8,000  
Bagikeun ka XNUMX (XNUMX)               12,000  
Ngagunakeun rally ngaran 400 12,000 24,000 36,000 72,000  
Penjualan barang sareng panggunaan   18,000 36,000 54,000 108,000  
studio A studio ngaran 40               XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
B studio ngaran 15             1,500 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi

 

Biaya panggunaan fasilitas Aplico Luar Ota Ward <Weekday>

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Kaca anu saluyu Muroba Kapasitas Babagi énjing
(9: 00-12: 00)
Babagi soré
(13: 00-17: 00)
Babagi wengi
(18: 00-22: 00)
Babagi sadidinten
(9: 00-22: 00)
Catatan
Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali
aula ageung aula ageung ngaran 1477 60,000 120,000 180,000 360,000  
Aula ageung: Ngan panggung   30,000 60,000 90,000 180,000  
Ruangan ganti baju munggaran ngaran 2 1,100 2,200 3,200 6,500  
Ruangan ganti baju munggaran ngaran 2 1,100 2,200 3,200 6,500  
Kamar ganti baju ka-1 ngaran 13 1,100 2,200 3,200 6,500  
Kamar ganti baju ka-2 ngaran 13 1,100 2,200 3,200 6,500  
Kamar ganti baju ka-3 ngaran 7 600 1,200 1,800 3,600  
Kamar ganti baju ka-4 ngaran 7 600 1,200 1,800 3,600  
Kamar ganti baju ka-5 ngaran 4 360 720 1,100 2,200  
Kamar ganti baju ka-6 ngaran 4 360 720 1,100 2,200  
Aula leutik Aula leutik (dianggo pikeun pagelaran sareng rapat) ngaran 175 6,000 12,000 18,000 36,000  
Aula leutik (pikeun dijual barang) Sakitar 170 urang 7,500 15,000 22,500 45,000  
Aula leutik (paméran paméran) Sakitar 170 urang             16,800  
Ruang tunggu heula ngaran 4 360 720 1,100 2,200  
Ruang tunggu kadua ngaran 4 360 720 1,100 2,200  
rohangan paméran kabéh kamar               33,600  
Dibagi jadi dua               16,800  
Bagikeun ka XNUMX (XNUMX)               9,600  
Bagikeun ka XNUMX (XNUMX)               14,400  
Ngagunakeun rally ngaran 400 12,000 24,000 36,000 72,000  
Penjualan barang sareng panggunaan   15,000 30,000 45,000 90,000  
studio A studio ngaran 40             3,600 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
B studio ngaran 15             1,800 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi

 

Biaya panggunaan Aplico Outside Ota Ward Facility <Sabtu, Minggu, sareng liburan>

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Kaca anu saluyu Muroba Kapasitas Babagi énjing
(9: 00-12: 00)
Babagi soré
(13: 00-17: 00)
Babagi wengi
(18: 00-22: 00)
Babagi sadidinten
(9: 00-22: 00)
Catatan
Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali
aula ageung aula ageung ngaran 1477 72,000 144,000 216,000 432,000  
Aula ageung: Ngan panggung   36,000 72,000 108,000 216,000  
Ruangan ganti baju munggaran ngaran 2 1,100 2,200 3,200 6,500  
Ruangan ganti baju munggaran ngaran 2 1,100 2,200 3,200 6,500  
Kamar ganti baju ka-1 ngaran 13 1,100 2,200 3,200 6,500  
Kamar ganti baju ka-2 ngaran 13 1,100 2,200 3,200 6,500  
Kamar ganti baju ka-3 ngaran 7 600 1,200 1,800 3,600  
Kamar ganti baju ka-4 ngaran 7 600 1,200 1,800 3,600  
Kamar ganti baju ka-5 ngaran 4 360 720 1,100 2,200  
Kamar ganti baju ka-6 ngaran 4 360 720 1,100 2,200  
Aula leutik Aula leutik (dianggo pikeun pagelaran sareng rapat) ngaran 175 7,200 14,400 21,600 43,200  
Aula leutik (pikeun dijual barang) Sakitar 170 urang 9,000 18,000 27,000 54,000  
Aula leutik (paméran paméran) Sakitar 170 urang             16,800  
Ruang tunggu heula ngaran 4 360 720 1,100 2,200  
Ruang tunggu kadua ngaran 4 360 720 1,100 2,200  
rohangan paméran kabéh kamar               33,600  
Dibagi jadi dua               16,800  
Bagikeun ka XNUMX (XNUMX)               9,600  
Bagikeun ka XNUMX (XNUMX)               14,400  
Ngagunakeun rally ngaran 400 14,400 28,800 43,200 86,400  
Penjualan barang sareng panggunaan   18,000 36,000 54,000 108,000  
studio A studio ngaran 40             3,600 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
B studio ngaran 15             1,800 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi

 

Biaya panggunaan fasilitas Ota Ward Plaza di Ota Ward <Weekday>

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Kaca anu saluyu Muroba Kapasitas Babagi énjing
(9: 00-12: 00)
Babagi soré
(13: 00-17: 00)
Babagi wengi
(18: 00-22: 00)
Babagi sadidinten
(9: 00-22: 00)
Catatan
Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali
aula ageung aula ageung 511 korsi 23,800 47,500 71,300 142,600 Korsi korsi roda: 2 korsi
Aula ageung: Ngan panggung   11,900 23,800 35,600 71,300  
Kamar ganti baju ka-1 ngaran 3 240 480 720 1,440  
Kamar ganti baju ka-2 ngaran 11 480 960 1,400 2,840  
Kamar ganti baju ka-3 ngaran 11 480 960 1,400 2,840  
Kamar ganti baju ka-4 ngaran 14 780 1,600 2,300 4,680  
Kamar ganti baju ka-5 ngaran 23 960 1,900 2,900 5,760  
Aula leutik Anggo pikeun pagelaran sareng rapat Sakitar 170 urang 3,900 7,800 11,700 23,400  
Pamakéan Pamakéan               11,900  
rohangan paméran Pamakéan Pamakéan ngaran 200             23,600 Nalika ngagunakeun sadaya kamar
Ruang paméran 1 dugi ka 4               5,900 Nalika ngagunakeun pamisah
Ngagunakeun rally Sakitar 180 urang 7,800 15,600 23,300 46,700 Kapasitas nyaéta nalika diuk.Kira-kira 250 jalma kanggo tuangeun anu nangtung
Ruangan latihan Ruangan latihan ngaran 54 2,100 4,100 6,200 12,400  
Studio musik Studio musik ka-1 ngaran 50             3,600 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio musik ka-2 ngaran 15             1,800 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
rohangan konperénsi Ruang rapat 1 ngaran 30 960 1,900 2,900 5,760  
Ruang rapat 2 ngaran 30 1,200 2,400 3,600 7,200  
Ruang rapat 3 ngaran 25 1,800 3,700 5,500 11,000  
Ruang rapat 4 ngaran 20 720 1,400 2,100 4,220  
Kamar / kamar ala Jepang Ruang gaya Jepang munggaran ngaran 10 300 600 900 1,800  
Ruang gaya Jepang munggaran ngaran 10 300 600 900 1,800  
Kamar téh ngaran 5 600 1,200 1,800 3,600  
Kamar seni Kamar seni ngaran 30 1,100 2,200 3,200 6,500  
Gymnasium Gymnasium   3,000 6,000 9,100 18,100  

 

Biaya panggunaan fasilitas Ota Ward Plaza di Ota Ward <Sabtu, Minggu, sareng liburan>

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Kaca anu saluyu Muroba Kapasitas Babagi énjing
(9: 00-12: 00)
Babagi soré
(13: 00-17: 00)
Babagi wengi
(18: 00-22: 00)
Babagi sadidinten
(9: 00-22: 00)
Catatan
Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali
aula ageung aula ageung 511 korsi 28,500 57,000 85,500 171,000 Korsi korsi roda: 2 korsi
Aula ageung: Ngan panggung   14,300 28,500 42,800 85,600  
Kamar ganti baju ka-1 ngaran 3 480 1,440 720 1,440  
Kamar ganti baju ka-2 ngaran 11 960 2,840 1,400 2,840  
Kamar ganti baju ka-3 ngaran 11 960 2,840 1,400 2,840  
Kamar ganti baju ka-4 ngaran 14 1,600 4,680 2,300 4,680  
Kamar ganti baju ka-5 ngaran 23 1,900 5,760 2,900 5,760  
Aula leutik Anggo pikeun pagelaran sareng rapat Sakitar 170 urang 4,700 9,300 14,000 28,000  
Pamakéan Pamakéan               11,900  
rohangan paméran Pamakéan Pamakéan ngaran 200             23,600 Nalika ngagunakeun sadaya kamar
Ruang paméran 1 dugi ka 4               5,900 Nalika ngagunakeun pamisah
Ngagunakeun rally Sakitar 180 urang 9,300 18,700 28,000 56,000 Kapasitas nyaéta nalika diuk.Kira-kira 250 jalma kanggo tuangeun anu nangtung
Ruangan latihan Ruangan latihan ngaran 54 2,500 4,900 7,400 14,800  
Studio musik Studio musik ka-1 ngaran 50             3,600 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio musik ka-2 ngaran 15             1,800 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
rohangan konperénsi Ruang rapat 1 ngaran 30 1,100 2,300 3,400 6,800  
Ruang rapat 2 ngaran 30 1,400 2,900 4,300 8,600  
Ruang rapat 3 ngaran 25 2,200 4,400 6,600 13,200  
Ruang rapat 4 ngaran 20 860 1,700 2,600 5,160  
Kamar / kamar ala Jepang Ruang gaya Jepang munggaran ngaran 10 360 740 1,100 2,200  
Ruang gaya Jepang munggaran ngaran 10 360 740 1,100 2,200  
Kamar téh ngaran 5 720 1,400 2,200 4,320  
Kamar seni Kamar seni ngaran 30 1,300 2,600 3,900 7,800  
Gymnasium Gymnasium   3,600 7,300 10,900 21,800  

 

Biaya panggunaan fasilitas Ota Ward Plaza di luar Ota Ward <Weekday>

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Kaca anu saluyu Muroba Kapasitas Babagi énjing
(9: 00-12: 00)
Babagi soré
(13: 00-17: 00)
Babagi wengi
(18: 00-22: 00)
Babagi sadidinten
(9: 00-22: 00)
Catatan
Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali
aula ageung aula ageung 511 korsi 28,600 57,000 85,600 171,100 Korsi korsi roda: 2 korsi
Aula ageung: Ngan panggung   14,300 28,600 42,700 85,600  
Kamar ganti baju ka-1 ngaran 3 240 480 720 1,440  
Kamar ganti baju ka-2 ngaran 11 480 960 1,400 2,840  
Kamar ganti baju ka-3 ngaran 11 480 960 1,400 2,840  
Kamar ganti baju ka-4 ngaran 14 780 1,600 2,300 4,680  
Kamar ganti baju ka-5 ngaran 23 960 1,900 2,900 5,760  
Aula leutik Anggo pikeun pagelaran sareng rapat Sakitar 170 urang 4,700 9,400 14,000 27,100  
Pamakéan Pamakéan               14,300  
rohangan paméran Pamakéan Pamakéan ngaran 200             28,300 Nalika ngagunakeun sadaya kamar
Ruang paméran 1 dugi ka 4               7,100 Nalika ngagunakeun pamisah
Ngagunakeun rally Sakitar 180 urang 9,400 18,700 28,000 56,000 Kapasitas nyaéta nalika diuk.Kira-kira 250 jalma kanggo tuangeun anu nangtung
Ruangan latihan Ruangan latihan ngaran 54 2,500 4,900 7,400 14,900  
Studio musik Studio musik ka-1 ngaran 50             4,300 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio musik ka-2 ngaran 15             2,200 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
rohangan konperénsi Ruang rapat 1 ngaran 30 1,200 2,300 3,500 6,900  
Ruang rapat 2 ngaran 30 1,400 2,900 4,300 8,600  
Ruang rapat 3 ngaran 25 2,200 4,400 6,600 13,200  
Ruang rapat 4 ngaran 20 860 1,700 2,500 5,100  
Kamar / kamar ala Jepang Ruang gaya Jepang munggaran ngaran 10 360 720 1,100 2,200  
Ruang gaya Jepang munggaran ngaran 10 360 720 1,100 2,200  
Kamar téh ngaran 5 720 1,400 2,200 4,300  
Kamar seni Kamar seni ngaran 30 1,300 2,600 3,800 7,800  
Gymnasium Gymnasium   3,600 7,200 10,900 21,700  

 

Biaya panggunaan fasilitas Ota Ward Plaza di luar Ota Ward <Sabtu, Minggu, sareng liburan>

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Kaca anu saluyu Muroba Kapasitas Babagi énjing
(9: 00-12: 00)
Babagi soré
(13: 00-17: 00)
Babagi wengi
(18: 00-22: 00)
Babagi sadidinten
(9: 00-22: 00)
Catatan
Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali
aula ageung aula ageung 511 korsi 34,200 68,400 102,600 205,200 Korsi korsi roda: 2 korsi
Aula ageung: Ngan panggung   17,200 34,200 51,400 102,700  
Kamar ganti baju ka-1 ngaran 3 480 1,440 720 1,440  
Kamar ganti baju ka-2 ngaran 11 960 2,840 1,400 2,840  
Kamar ganti baju ka-3 ngaran 11 960 2,840 1,400 2,840  
Kamar ganti baju ka-4 ngaran 14 1,600 4,680 2,300 4,680  
Kamar ganti baju ka-5 ngaran 23 1,900 5,760 2,900 5,760  
Aula leutik Anggo pikeun pagelaran sareng rapat Sakitar 170 urang 5,600 11,200 16,800 33,600  
Pamakéan Pamakéan               14,300  
rohangan paméran Pamakéan Pamakéan ngaran 200             28,300 Nalika ngagunakeun sadaya kamar
Ruang paméran 1 dugi ka 4   7,100 7,100 7,100 7,100 Nalika ngagunakeun pamisah
Ngagunakeun rally Sakitar 180 urang 11,200 22,400 33,600 67,200 Kapasitas nyaéta nalika diuk.Kira-kira 250 jalma kanggo tuangeun anu nangtung
Ruangan latihan Ruangan latihan ngaran 54 3,000 5,900 8,900 17,800  
Studio musik Studio musik ka-1 ngaran 50             4,300 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio musik ka-2 ngaran 15             2,200 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
rohangan konperénsi Ruang rapat 1 ngaran 30 1,300 2,800 4,100 8,200  
Ruang rapat 2 ngaran 30 1,700 3,500 5,200 10,300  
Ruang rapat 3 ngaran 25 2,600 5,300 7,900 15,800  
Ruang rapat 4 ngaran 20 1,000 2,000 3,100 6,200  
Kamar / kamar ala Jepang Ruang gaya Jepang munggaran ngaran 10 440 880 1,300 2,600  
Ruang gaya Jepang munggaran ngaran 10 440 880 1,300 2,600  
Kamar téh ngaran 5 860 1,700 2,600 5,200  
Kamar seni Kamar seni ngaran 30 1,600 3,100 4,700 9,400  
Gymnasium Gymnasium   4,300 8,800 13,100 26,200  

 

Biaya panggunaan fasilitas Leuweung Budaya di Ota Ward <Weekday>

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Kaca anu saluyu Muroba Kapasitas Babagi énjing
(9: 00-12: 00)
Babagi soré
(13: 00-17: 00)
Babagi wengi
(18: 00-22: 00)
Babagi sadidinten
(9: 00-22: 00)
Catatan
Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali
liang liang ngaran 259 9,500 14,300 19,000 42,800 Korsi tetep 251 korsi, korsi samentawis 8 korsi
Aula (panggung waé)   4,800 7,100 9,500 21,400  
Kamar ganti baju ka-XNUMX ngaran 10 600 800 1,100 2,500  
Ruang ganti baju ka-XNUMX ngaran 10 600 800 1,100 2,500  
Ruang serbaguna Ruang serbaguna jalma 234 7,400 11,200 14,900 33,500 Kapasitas nyaéta nalika diuk.300 jalma pikeun nangtung
Sudut paméran Sudut paméran   1,500 2,300 3,100 6,900  
Studio musik Studio musik ka-1 ngaran 20             1,400 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio musik ka-2 ngaran 20             1,500 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio musik ka-3 ngaran 15             1,300 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio olahraga Studio olahraga ka-1
(Kamar latihan)
ngaran 40 1,500 2,300 3,100 6,900  
Bengkel kréatip / kamar ala Jepang Lokakarya kreatif 1 (rohangan masak) ngaran 38 1,100 1,700 2,200 5,000  
Studio Kreatif ka-2 (Ruang Seni) ngaran 40 1,200 1,900 2,500 5,600  
Lokakarya Kreatif ka-3 (Kamar Karajinan) ngaran 32 1,100 1,700 2,200 5,000  
Kamar ala Jepang ngaran 42 1,100 1,700 2,200 5,000  
Ruang rapat / ruang tunggu Ruang rapat ka-1 ngaran 22 800 1,200 1,600 3,600  
Ruang rapat ka-2 ngaran 38 1,400 2,100 2,800 6,300  
Ruang rapat ka-3 ngaran 38 1,500 2,200 3,000 6,700  
Ruang rapat ka-4 ngaran 38 1,500 2,200 3,000 6,700  
kamar ngantosan ngaran 8 500 700 900 2,100  
Alun-alun Alun-alun   300 400 500 1,200  

 

Biaya panggunaan fasilitas Hutan Budaya di Ota Ward <Sabtu, Minggu, sareng liburan>

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Kaca anu saluyu Muroba Kapasitas Babagi énjing
(9: 00-12: 00)
Babagi soré
(13: 00-17: 00)
Babagi wengi
(18: 00-22: 00)
Babagi sadidinten
(9: 00-22: 00)
Catatan
Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali
liang liang ngaran 259 11,400 17,200 22,800 51,400 Korsi tetep 251 korsi, korsi samentawis 8 korsi
Aula (panggung waé)   5,800 8,500 11,400 25,700  
Kamar ganti baju ka-XNUMX ngaran 10 600 800 1,100 2,500  
Ruang ganti baju ka-XNUMX ngaran 10 600 800 1,100 2,500  
Ruang serbaguna Ruang serbaguna jalma 234 8,900 13,400 17,900 40,200 Kapasitas nyaéta nalika diuk.300 jalma pikeun nangtung
Sudut paméran Sudut paméran   1,800 2,800 3,700 8,300  
Studio musik Studio musik ka-1 ngaran 20             1,400 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio musik ka-2 ngaran 20             1,500 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio musik ka-3 ngaran 15             1,300 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio olahraga Studio olahraga ka-1
(Kamar latihan)
ngaran 40 1,800 2,800 3,700 8,300  
Bengkel kréatip / kamar ala Jepang Lokakarya kreatif 1 (rohangan masak) ngaran 38 1,300 2,000 2,600 5,900  
Studio Kreatif ka-2 (Ruang Seni) ngaran 40 1,400 2,300 3,000 6,700  
Lokakarya Kreatif ka-3 (Kamar Karajinan) ngaran 32 1,300 2,000 2,600 5,900  
Kamar ala Jepang ngaran 42 1,300 2,000 2,600 5,900  
Ruang rapat / ruang tunggu Ruang rapat ka-1 ngaran 22 1,000 1,400 1,900 4,300  
Ruang rapat ka-2 ngaran 38 1,700 2,500 3,400 7,600  
Ruang rapat ka-3 ngaran 38 1,800 2,600 3,600 8,000  
Ruang rapat ka-4 ngaran 38 1,800 2,600 3,600 8,000  
kamar ngantosan ngaran 8 500 700 900 2,100  
Alun-alun Alun-alun   400 500 600 1,500  

 

Leuweung Budaya Di Luar Ota Ward fasilitas panggunaan biaya <Minggu Minggu>

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Kaca anu saluyu Muroba Kapasitas Babagi énjing
(9: 00-12: 00)
Babagi soré
(13: 00-17: 00)
Babagi wengi
(18: 00-22: 00)
Babagi sadidinten
(9: 00-22: 00)
Catatan
Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali
liang liang ngaran 259 11,400 17,200 22,800 51,400 Korsi tetep 251 korsi, korsi samentawis 8 korsi
Aula (panggung waé)   5,800 8,500 11,400 25,700  
Kamar ganti baju ka-XNUMX ngaran 10 720 960 1,300 3,000  
Ruang ganti baju ka-XNUMX ngaran 10 720 960 1,300 3,000  
Ruang serbaguna Ruang serbaguna jalma 234 8,900 13,400 17,900 40,200 Kapasitas nyaéta nalika diuk.300 jalma pikeun nangtung
Sudut paméran Sudut paméran   1,800 2,800 3,700 8,300  
Studio musik Studio musik ka-1 ngaran 20             1,700 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio musik ka-2 ngaran 20             1,800 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio musik ka-3 ngaran 15             1,600 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio olahraga Studio olahraga ka-1
(Kamar latihan)
ngaran 40 1,800 2,800 3,700 8,300  
Bengkel kréatip / kamar ala Jepang Lokakarya kreatif 1 (rohangan masak) ngaran 38 1,300 2,000 2,600 6,000  
Studio Kreatif ka-2 (Ruang Seni) ngaran 40 1,400 2,300 3,000 6,700  
Lokakarya Kreatif ka-3 (Kamar Karajinan) ngaran 32 1,300 2,000 2,600 6,000  
Kamar ala Jepang ngaran 42 1,300 2,000 2,600 6,000  
Ruang rapat / ruang tunggu Ruang rapat ka-1 ngaran 22 960 1,400 1,900 4,300  
Ruang rapat ka-2 ngaran 38 1,700 2,500 3,400 7,600  
Ruang rapat ka-3 ngaran 38 1,800 2,600 3,600 8,000  
Ruang rapat ka-4 ngaran 38 1,800 2,600 3,600 8,000  
kamar ngantosan ngaran 8 600 840 1,100 2,500  
Alun-alun Alun-alun   360 480 600 1,400  

 

Leuweung Budaya Diluar Ota Ward fasilitas panggunaan biaya <Sabtu, Minggu, sareng liburan>

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

Kaca anu saluyu Muroba Kapasitas Babagi énjing
(9: 00-12: 00)
Babagi soré
(13: 00-17: 00)
Babagi wengi
(18: 00-22: 00)
Babagi sadidinten
(9: 00-22: 00)
Catatan
Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali Waragad panggunaan Jumlah kali
liang liang ngaran 259 13,700 20,600 27,400 61,700 Korsi tetep 251 korsi, korsi samentawis 8 korsi
Aula (panggung waé)   7,000 10,200 13,700 30,900  
Kamar ganti baju ka-XNUMX ngaran 10 720 960 1,300 3,000  
Ruang ganti baju ka-XNUMX ngaran 10 720 960 1,300 3,000  
Ruang serbaguna Ruang serbaguna jalma 234 10,700 16,100 21,500 48,200 Kapasitas nyaéta nalika diuk.300 jalma pikeun nangtung
Sudut paméran Sudut paméran   2,200 3,400 4,400 10,000  
Studio musik Studio musik ka-1 ngaran 20             1,700 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio musik ka-2 ngaran 20             1,800 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio musik ka-3 ngaran 15             1,600 / 2 jam XNUMX jam mangrupikeun hiji divisi
Studio olahraga Studio olahraga ka-1
(Kamar latihan)
ngaran 40 2,200 3,400 4,400 10,000  
Bengkel kréatip / kamar ala Jepang Lokakarya kreatif 1 (rohangan masak) ngaran 38 1,600 2,400 3,100 7,100  
Studio Kreatif ka-2 (Ruang Seni) ngaran 40 1,700 2,800 3,600 8,000  
Lokakarya Kreatif ka-3 (Kamar Karajinan) ngaran 32 1,600 2,400 3,100 7,100  
Kamar ala Jepang ngaran 42 1,600 2,400 3,100 7,100  
Ruang rapat / ruang tunggu Ruang rapat ka-1 ngaran 22 1,200 1,700 2,300 5,200  
Ruang rapat ka-2 ngaran 38 2,000 3,000 4,100 9,100  
Ruang rapat ka-3 ngaran 38 2,200 3,100 4,300 9,600  
Ruang rapat ka-4 ngaran 38 2,200 3,100 4,300 9,600  
kamar ngantosan ngaran 8 600 840 1,100 2,500  
Alun-alun Alun-alun   480 600 720 1,800  
barang Eusi anu kapilih
Fasilitas anu anjeun badé anggo [Hasil anu dipilih]
Jenis palanggan [Hasil anu dipilih]
Tanggal panggunaan anu diarepkeun [Hasil anu dipilih]
* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun.
Kaca anu saluyu Muroba Klasifikasi panggunaan Biaya panggunaan (yen) Jumlah kagunaan (kali) Biaya panggunaan subtotal (yen)

Total panggunaan fasilitas:[Hasil anu dipilih]

Salaku tambahan, biaya panggunaan peralatan tambahan bakal ditagih misah pikeun tiap kategori.Kanggo detil, punten parios daptar fasilitas teu dihaja di unggal gedong.

Hasil simulasi citak

 

Ngeunaan catetan unggal fasilitas

Pancegahan pikeun masing-masing fasilitas sapertos kieu. (Biasa pikeun sadaya fasilitas)

  • Waktos panggunaan kalebet waktos anu diperyogikeun pikeun pangiriman, persiapan, sareng meresihan.
  • Nalika nganggo divisi berturut-turut, waktos antara unggal divisi ogé sayogi.
  • Waktos panggunaan kalebet instalasi sareng panarikan sora, lampu, sareng alat-alat anu dilakukeun ku staf.
  • Nalika nganggo pikeun tujuan komérsial sapertos ngical barang, biaya pamakean fasilitas bakal ditambihkeun kana biaya bangsal ku 50%.
    * Teu aya biaya tambahan kanggo dianggo di luar bangsal nalika ngajual barang.