Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

hiji panalungtikan

hiji panalungtikan

Catetan

Pikeun eusina ieu, punten nelepon ka unggal gedong.Hapunten anu kasulitan ku anjeun, tapi punten ngahubungi kami langsung ku telepon salami jam kerja unggal gedong.

jam bisnis

Jam buka 9:00 dugi ka 22:00

* Kusabab kaayaan darurat, musium bakal ditutup jam 20:00.

Klik di dieu pikeun detil

  • Masing-masing panerapan kamar aplikasi / pamayaran Panarimaan jam 9:00 dugi ka 19:00
  • Reservasi tikét / pamayaran Panarimaan jam 10: 00-19: 00

Eusi anu teu tiasa ditampi tina formulir ieu

  • Ruang rohangan, alat-alat, reservasi rapat, parobihan, kasadiaan patarosan pikeun masing-masing fasilitas
  • Reservasi tikét pikeun unggal pagelaran, pamariksaan status korsi sésana

Pencét didieu kanggo tikét onlinejandéla séjén

Salaku tambahan, mangga kontak "Divisi Promosi Budaya sareng Seni Ota Ward Plaza" nalika nelepon atanapi ngirim bahan pikeun dijual ku anu ngajual sapertos ngundang pertunjukan.

Telepon / Fax

Daejeon Citizen's Plaza

Tel 03-3750-1611
fax 03-3750-1150

Aula Ward Ota Aplico

Tel 03-5744-1600
fax 03-5744-1599

Leuweung Budaya Daejeon

Tel 03-3772-0700 * Pusat Informasi TEL: 03-3772-0740
fax 03-3772-7300

Formulir inpéksi

Eusi panilitian

  • Lebetkeun
  • Konpirmasi eusi
  • kirimkeun lengkep

Mangrupikeun barang anu diperyogikeun, janten punten pastikeun ngeusianana.


    Nami fasilitas
    Nami (Kanji)
    Conto: Taro Daejeon
    nomer telepon
    (Nomer satengah lébar) (Conto) 03-1234-5678
    alamat surélék
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    内容
    Nanganan inpormasi pribadi

    Inpormasi pribadi anu anjeun pasihkeun bakal dianggo ukur pikeun bewara ngeunaan panggunaan fasilitas éta.

    Upami anjeun satuju nganggo inpormasi kontak anu anjeun lebetkeun pikeun ngahubungi kami, mangga pilih [Satuju] sareng teraskeun kana layar konpirmasi.

    Tingali "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Balik deui ka luhur pergaulan

    • Lebetkeun
    • Konpirmasi eusi
    • kirimkeun lengkep

    Mangrupikeun barang anu diperyogikeun, janten punten pastikeun ngeusianana.

      Nami (Kanji)
      Conto: Taro Daejeon
      nomer telepon
      (Nomer satengah lébar) (Conto) 03-1234-5678
      alamat surélék
      (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
      Konfirmasi alamat email
      (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
      Ngaran kinerja
      Nomer reservasi tikét
      内容
      Nanganan inpormasi pribadi

      Inpormasi pribadi anu anjeun pasihkeun bakal dianggo ukur pikeun bewara ngeunaan pagelaran sareng tikét anu disponsoran ku asosiasi.

      Upami anjeun satuju nganggo inpormasi kontak anu anjeun lebetkeun pikeun ngahubungi kami, mangga pilih [Satuju] sareng teraskeun kana layar konpirmasi.

      Tingali "Kebijakan Privasi" asosiasi


      Balik deui ka luhur pergaulan

      Kami henteu nampi kagiatan penjualan pikeun produk sareng jasa kami tina formulir panilitian.
      Hapunten anu kasulitan, tapi punten nelepon atanapi ngirim bahan kana alamat di handap ieu.

      Yubinbango146-0092
      3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo Ota Citizen's Plaza
      (Yayasan dilebetkeun ku kapentingan umum) Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

      Telepon perwakilan: 03-3750-1611