Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Majalah hubungan / inpormasi

Kertas inpormasi "ART lebah HIVE" Inpormasi panempatan iklan mayar

Ngeunaan Kertas Émbaran Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE"

Fitur khusus kana acara seni lokal, ngenalkeun galeri swasta, inpormasi pikeun kagiatan seni, ngenalkeun jalma budaya anu aya hubunganana sareng Ota Ward, sareng sajabana. Kertas inpormasi ieu khusus kana sababaraha seni budaya, acara, sareng pagelaran.
Salian ti disebarkeun sacara gratis di Ota Ward ku ngalebetkeun koran, éta ogé disebarkeun di Ota Ward Hall Aplico, Ota Ward Plaza, Ota Bunkanomori, sareng gedong sanésna.

Jumlah sirkulasi Sakitar 120,000 kopi
tanggal panerbitan Édisi spring: 10 April, Terbitan usum panas: XNUMX Juli, Edisi gugur: XNUMX Oktober, Edisi usum: XNUMX Januari
ukuran Ukuran tabloid (halaman 4) Warna lengkep

Pencét di dieu kanggo nomer deui

Kumaha panawaran pikeun pariwara

Kumaha cara ngalamar

Mangga parios kasadiaan rohangan panempatan sateuacanna (TEL: 03-3750-1611), eusian barang-barang anu diperyogikeun dina formulir aplikasi panempatan iklan, sareng eusian barang-barang anu diperyogikeun.
Punten daptar ku e-mail, fax, atanapi mail ka Bagian Hubungan Publik sareng Rapat Umum ti Divisi Promosi Budaya sareng Seni.

Formulir aplikasi iklanPDF

Bates waktos aplikasi

4 bulan sateuacan bulan édisi (7 April, Juli, Oktober, Januari) (Punten dicatet yén upami ruang iklanna lengkep sateuacan waktos)

Ngeunaan pamayaran

Inpoice bakal dikirim sareng majalah, janten punten mayar ku transfer kabel dina waktos 2 minggu saatos faktur sumping.
Biaya transfer kedah ditanggung ku anu ngalamar.

Unduh sagala rupa bahan

Pedoman Periklanan Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward PDF

Kertas Inpormasi Budaya Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" Pitunjuk IklanPDF

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" Formulir Aplikasi Iklan (No. XNUMX Gaya)PDF

Inpormasi ngeunaan pariwara pikeun "ART bee HIVE", makalah inpormasi ngeunaan budaya sareng seni di Ota WardPDF

Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" Lingkungan Data IklanPDF

Aplikasi / Panilitian

Hubungan Masyarakat sareng Bagian Dédéngéan Umum, Divisi Promosi Seni Budaya, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Ota Citizen's Plaza, 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150

Ukuran iklan sareng daptar harga

Ukuran iklan 76 panjangna pigura 48 mm x lébar XNUMX mm
* Tempat: Sisi tengah (3 halaman) sareng sisi tukang (4 halaman) Handapeun halaman (10 pigura dina total)
Diagram perenah iklan

Daptar harga

XNUMX. XNUMX.Fee iklan (hargana kalebet pajak)

(A) Acara anu diayakeun di Aprico, Plaza, sareng Leuweung Budaya
* Upami anjeun hoyong nempatkeun iklan kalayan kontén anu sami teras-teras, diskon standar bakal diterapkeun.
Di jero (halaman 3)
Jumlah pigura kali 1 2 kali dina urutan 3 kali dina urutan 4 kali dina urutan
1 pigura bunderan 25,000 bunderan 23,750 bunderan 23,125 bunderan 22,500
2 pigura bunderan 50,000 bunderan 47,500 bunderan 46,250 bunderan 45,000
3 pigura bunderan 75,000 bunderan 71,250 bunderan 69,375 bunderan 67,500
4 pigura bunderan 100,000 bunderan 95,000 bunderan 92,500 bunderan 90,000
5 pigura bunderan 125,000 bunderan 118,750 bunderan 115,625 bunderan 112,500
Sisi tukang (halaman 4)
Jumlah pigura kali 1 2 kali dina urutan 3 kali dina urutan 4 kali dina urutan
1 pigura bunderan 30,000 bunderan 28,500 bunderan 27,750 bunderan 27,000
2 pigura bunderan 60,000 bunderan 57,000 bunderan 55,500 bunderan 54,000
3 pigura bunderan 90,000 bunderan 85,500 bunderan 83,250 bunderan 81,000
4 pigura bunderan 120,000 bunderan 114,000 bunderan 111,000 bunderan 108,000
5 pigura bunderan 150,000 bunderan 142,500 bunderan 138,750 bunderan 135,000
(B) Iklan perusahaan / organisasi sareng bisnis sareng ruang kelas anu dilakukeun ku jalma anu henteu aya dina (A) (Conto: paméran solo, kelas piano, kelas ngalukis)
* Upami anjeun hoyong nempatkeun iklan kalayan kontén anu sami teras-teras, diskon standar bakal diterapkeun.
Di jero (halaman 3)
Jumlah pigura kali 1 2 kali dina urutan 3 kali dina urutan 4 kali dina urutan
1 pigura bunderan 30,000 bunderan 28,500 bunderan 27,750 bunderan 27,000
2 pigura bunderan 60,000 bunderan 57,000 bunderan 55,500 bunderan 54,000
3 pigura bunderan 90,000 bunderan 85,500 bunderan 83,250 bunderan 81,000
4 pigura bunderan 120,000 bunderan 114,000 bunderan 111,000 bunderan 108,000
5 pigura bunderan 150,000 bunderan 142,500 bunderan 138,750 bunderan 135,000
Sisi tukang (4 sisi)
Jumlah pigura kali 1 2 kali dina urutan 3 kali dina urutan 4 kali dina urutan
1 pigura bunderan 35,000 bunderan 33,250 bunderan 32,375 bunderan 31,500
2 pigura bunderan 70,000 bunderan 66,500 bunderan 64,750 bunderan 63,000
3 pigura bunderan 105,000 bunderan 99,750 bunderan 97,125 bunderan 94,500
4 pigura bunderan 140,000 bunderan 133,000 bunderan 129,500 bunderan 126,000
5 pigura bunderan 175,000 bunderan 166,250 bunderan 161,875 bunderan 157,500

XNUMX. XNUMX.Biaya iklan

Nalika nyiptakeun data iklan di pakaitna kami, biaya nyiptakeun 1 yen (teu kalebet pajak) bakal ditagih nyalira.

sabalikna

  • Usaha anu disponsoran sareng disponsoran ku pakaitna ieu bakal ngirangan jumlah biaya iklan di luhur ku 50%.
  • Punten kirimkeun kintunan ku e-mail kalayan data lengkep.
  • Gumantung kana eusi iklanna, kami tiasa nolak ngirimkeunana.