Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

  • Poto 1
  • Poto 2
  • Poto 3
  • Poto 4

eureun Maénkeun deui

  • 2021
  • 6
  • Juni
panonpoe Mon BENER Wed THU Jum diuk
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

taun 2021 6 bulan

Daejeon Citizen's Plaza 22 Tanggal

Pagelaran / acara pang anyarna

  • Jadwal
  • tempat pasamoan
  • カ テ ゴ リ

Pikeun Daptar

candak

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Tina fasilitasna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Ngeunaan unggal lotre fasilitas
Kinerja
Wawacan
Wargi urang Plaza
Shimomaruko Rakugo Club <August> Baijiu, Shirano Tamu: Moro Morooka Ngeunaan parobihan waktos ngayakeun
Kinerja
Wawacan
Wargi urang Plaza
Shimomaruko Rakugo Club <July> Hikoichi, Shirano, Maruko Tamu: Tim Rocket Robah dina waktos ngayakeun
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Majalah inpormasi "Art Menu" edisi April / Mei diterbitkeun
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Gantung parsial panggunaan gimnasium, ténis méja, sareng ténis mobil kusabab mimiti usaha vaksinasi
Kinerja
Wawacan
Wargi urang Plaza
Shimomaruko Rakugo Club <June> Hikoichi, Baijiu Tamu: Karoku Yanagiya Ngeunaan parobihan dina tanggal rilis sareng waktos ditahan
Kinerja
Wawacan
Wargi urang Plaza
[Penting] 5 Méi (Kemis) Shimomaruko JAZZ Club <Mei> Perhatosan Pembatalan Kinerja Unit Husus NORA
Recruitment Wargi urang Plaza
Music Workshop Festa <Summer> Parsial program / palaku parobih
Kinerja
Wawacan
Wargi urang Plaza
Shimomaruko JAZZ Club <June> Yoshikazu Kishi sareng Budak Ayun Seneng Ngaleupaskeun Tanggal sareng Parobihan Waktos Kinerja
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Bisnis Seni Kontemporer OTA Art Project "Machinie Wokaku" "Video Kamata Reactor Project" video ayeuna sayogi di YouTube!
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Pidéo khusus festival Otawa "Tsunagu-Treasures that inherit tradisi-" ayeuna sayogi di YouTube!
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Halaman utama resmi parantos diperbarui
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Pidéo "Magome Bunshimura Theatre Festival 2020 Video Edition Imaginary Stage" ayeuna aya di YouTube!
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Rekening LINE resmi pakaitna dibuka!Punten daptar salaku sobat!jandéla séjén
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Biaya panggunaan fasilitas bakal robih ti tanggal 3 April 2021
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Instagram resmi pakaitna parantos dibuka!jandéla séjén
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Bewara sareng pamundut ka sadaya pengunjung (aya hubunganana sareng inféksi coronavirus énggal)

Pikeun Daptar

Gambar Club Shimomaruko JAZZ Club

Shimomaruko JAZZ Club

Éta mangrupikeun pagelaran jazz anu parantos dikenal ku masarakat lokal mangtaun-taun ti saprak dibuka Ota Citizen's Plaza.

Daejeon Citizen's Plaza

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup