Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Ngeunaan pakaitna

Ngeunaan panggunaan fasilitas

Ngeunaan panggunaan fasilitas budaya kusabab kaayaan darurat

Kaayaan darurat parantos diperpanjang pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal di Tokyo.
Hasilna, kapasitas sareng jam panggunaan fasilitas bakal teras-terasan sapertos kieu.
Kami hoyong naros ka sadayana pangguna pikeun pamahaman sareng kerjasama na pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.

XNUMX. XNUMX.Fasilitas target, jaman, jsb. * 9/10 update

Periode

XNUMX Juli, XNUMX taun Reiwa-Kemis, XNUMX Séptémber, XNUMX taun Reiwa
* Mangsa na tiasa robih gumantung kana status panyebaran inféksi kahareup.

Fasilitas anu nyingkat jam buka

Fasilitasna bakal ditutup jam XNUMX:XNUMX. Punten angkat fasilitasna tabuh XNUMX:XNUMX.
Tabel di handap nunjukkeun waktos panggunaan pikeun tiap fasilitas / kamar.

Daejeon Citizen's Plaza
Muroba Waktos panggunaan terakhir
Aula ageung, aula alit, ruang paméran, rohangan konperénsi, kamar ala Jepang, kamar téh, rohangan seni, ruang latihan, gimnasium Dugi ka 20:00 (angkat jam 20:00)
Studio musik / ténis méja Klasifikasi dugi ka 19:00
Ténis otomatis Klasifikasi dugi ka 19:30
Ruang latihan Dugi ka 19:45 (angkat jam 20:00)

* Punten taroskeun ka unggal fasilitas nalika ngagunakeun aula ageung sareng alit sareng ruang paméran pikeun kaperluan acara (hiburan, jst.).

Aplico
Muroba Waktos panggunaan terakhir
Aula ageung / aula alit / ruang paméran Dugi ka 20:00 (angkat jam 20:00)
studio Klasifikasi dugi ka 19:00

* Punten taroskeun ka unggal fasilitas nalika ngagunakeun aula ageung sareng alit sareng ruang paméran pikeun kaperluan acara (hiburan, jst.).

Leuweung Budaya Daejeon
Muroba Waktos panggunaan terakhir
Aula, juru paméran, bengkel kreatif (rohangan masak, rohangan seni, kamar karajinan), kamar gaya Jepang, ruang rapat, ruang tunggu, ruang serbaguna, tempat terbuka, studio olahraga ka-XNUMX Dugi ka 20:00 (angkat jam 20:00)
Studio musik, studio olahraga ka-XNUMX (squash court) Klasifikasi dugi ka 19:00
Pusat inpormasi Dugi ka 19:00

* Punten taroskeun ka unggal fasilitas nalika nganggo aula atanapi ruang serbaguna pikeun tujuan acara (hiburan, jst.).

Ngabalikeun biaya muatan fasilitas

Salami periode, henteu paduli kategori pamakean, upami anjeun ngabatalkeun pamakean fasilitas pikeun nyegah panyebaran panyakit tepa, kami bakal ngabalikeun duit jumlah lengkep.Mangga kontak unggal fasilitas pikeun detil.

Punten taroskeun ka unggal fasilitas pikeun biaya pamakean fasilitas kusabab larangan panggunaan wengi.

XNUMX. XNUMX.Watesan jumlah pangguna

Dina XNUMX% kapasitas unggal rohangan.

XNUMX. XNUMX.Ukuran pencegahan inféksi dasar

Kami naroskeun ka sadayana panitia sareng pengunjung anu kalibet dina fasilitas sareng pagelaran pikeun gawé bareng sareng langkah-langkah pencegahan inféksi dasar ieu.

  • Sakumaha aturan umum, ngagem topéng sepanjang waktos.
  • Sacara tuntas disinihan sareng ngumbah panangan anjeun.
  • Coba pikeun nahan paguneman (ulah ngagorowok) sareng sopan santun batuk.
  • Pastikeun jarak antara aranjeunna pas.
  • Kami bakal narékahan pikeun ventilasi.
  • Sacara prinsip, tuangeun sareng nginum dilarang.
  • Kami bakal aktip nganggo aplikasi konpirmasi kontak (COCOA) Kementerian Kaséhatan, Buruh sareng Kesejahteraan.
  • Kami bakal ngalaksanakeun pangukuran suhu sareng nyandak tindakan sapertos ngantosan di bumi upami anjeun muriang tinggi (*) dibandingkeun sareng demam normal atanapi upami anjeun ngagaduhan salah sahiji gejala ieu.
    • Gejala sapertos batuk, dispnea, malaise umum, nyeri tikoro, irung runny / irung irung, gangguan rasa / olfaction, nyeri sendi / otot, diare, utah, jst.
    • Nalika aya kontak caket sareng uji PCR positip
    • Upami aya batesan imigrasi, riwayat kunjungan ka nagara / daérah anu meryogikeun periode panineungan saatos lebet, sareng hubungan caket sareng penduduk dina dua minggu ka tukang, jst.
      * Conto standar "nalika aya panas langkung luhur tibatan panas normal" …… Nalika aya panas 37.5 ° C atanapi langkung luhur atanapi XNUMX ° C atanapi langkung luhur dibanding panas normal

XNUMX.Watesan sareng pamundut gumantung kana tujuan panggunaan

Dina hal kaperluan panggunaan ieu, panggunaan bakal diwatesan atanapi dibatalkeun kanggo waktos ayeuna.
Salaku tambahan, kami ngarencanakeun mutuskeun angkat batasan dumasar kana kaayaan ka hareup sapertos kamajuan peta jalan.

A) Dahar sareng nginum / banquet

Dahar jeung nginum di jero gedong dilarang sacara prinsip.Nanging, hidrasi pikeun nyegah stroke panas sanés masalah.
Pamakéan "banquets" di rohangan bakal dibatalkeun kanggo waktos ayeuna sabab dianggap hésé pikeun usaha anu nyayogikeun tuangeun sareng inuman pikeun ngalaksanakeun tindakan pencegahan inféksi sacara tuntas.
Henteu kunanaon kanggo tuang siang di rohangan (kalebet dapur Ota Bunkanomori, teu kaasup kamar anu dilarang tuangeun sareng nginum), tapi punten ati-ati ngeunaan hal-hal ieu.

  • Punten linggih dina cara teu nyanghareupan.
  • Punten tangtoskeun jarak anu pas antara pangguna.
  • Punten ulah dibagi sumpit sareng piring antara pangguna.
  • Punten nyingkahan paguneman anu nyaring nalika tuang.

B) Pamakéan anu merhatoskeun khusus

Nalika nganggo pikeun tujuan ieu, punten merhatoskeun khusus pikeun ngamankeun jarak interpersonal.

  • Mahjong, Go, Shogi
  • Latihan musik (musik instrumental)
  • Latihan musik (musik vokal)
  • Lagu shigin / folk
  • 日舞
  • Nari Ballroom
  • Tarian sanés (jogét hula)
  • Tari olahraga (aérobik, jogét jazz, jst)
  • Senam
  • Yoga jsb.
Perkara poko biasa
  • Punten tangtoskeun jarak anu pas antara pangguna.
  • Punten nyingkahan paguneman tatap muka sareng jarak jauh sabisa-bisa.
Mahjong, Go, Shogi
  • Diséfékkeun ramo pikeun tiap gim.
  • Pakakas rutin disinfect (potongan, batu, papan, ubin mahjong, iteuk, jst.).
Musik prakték-yoga jsb.
  • Upami anjeun ngaluarkeun napas kusabab latihan, jaga jarak anu langkung seueur.
  • Punten ati-ati pikeun ngahindaran hubungan anu kaleuleuwihi antara pangguna.
  • Nyingkahan vokalisasi sareng nyanyi nyanghareupan.

XNUMX.Nyuhungkeun dianggo

  1. Punten nyingkahan panggunaan upami anjeun dina kaayaan fisik anu goréng sapertos muriang atanapi batuk.
  2. Punten jaga kapasitas kamar (dina XNUMX% tina kapasitas)
  3. Punten jaga jarak anu pas antara pangguna.
  4. Punten bantosan kami ngumbah panangan nalika lebet sareng kaluar, sareng ngalaksanakeun étika batuk sacara tuntas.
  5. Punten nganggo topéng.Punten tong lebet ka musium upami anjeun henteu nganggo éta (punten taroskeun ka staf)
  6. Dahar jeung nginum di jero gedong dilarang sacara prinsip (teu kaasup hidrasi pikeun nyegah panén panas)
  7. Ventilasi rutin nalika nganggo fasilitas (sakitar 10 menit per jam)
  8. Punten ulah lami dianggo dina rohangan anu dibagi (lobi sareng sajabana)
  9. Punten bawa sampah anjeun ka bumi
  10. Upami anjeun ngembangkeun inféksi coronavirus énggal dina waktos 2 minggu saatos dianggo, punten wartosan ka manajer fasilitas anu anjeun anggo langsung.

Kanggo detil, mangga tingali unggal dokumén.

Pamundut ka pangguna fasilitasPDF

Nyuhungkeun ka panitiaPDF

Nyuhungkeun ka panitia aula

XNUMX.Ngeunaan bubuka aula peringatan * 7/9 update

Masing-masing aula peringatan parantos dibuka deui tanggal XNUMX Juni (Salasa) sareng bakal teras dibuka sapertos biasa.

Salaku tambahan, nalika muka musium, urang bakal nyandak tindakan anu diperlukeun tina sudut pandang nyegah panyebaran inféksi coronavirus anyar, dumasar kana pedoman anu aya hubunganana.
Kami nyungkeun hapunten tina kasulitan anu ditetepkeun sareng ngahargaan pamahaman sareng kerjasama anjeun.

Fasilitas target

Aula Peringatan Ryuko, Aula Peringatan Kumagai Tsuneko, Aula Peringatan Sanno Kusado

XNUMX.Ngeunaan bisnis asosiasi anu disponsoran * 7/9 update

Dina ngalaksanakeun proyek, kami nyandak tindakan anu diperlukeun tina sudut pandang nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.Kanggo detil, mangga tingali unggal halaman inpormasi kinerja.

Kami nyungkeun hapunten bilih aya kasulitan sareng hatur nuhun kana pangertosan sareng kerjasama anjeun.