Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Ngeunaan pakaitna

Ngeunaan panggunaan fasilitas

Ngeunaan panggunaan fasilitas budaya salami periode ukuran prioritas sapertos pencegahan panyebaran panyakit inféksi coronavirus anyar

Ngeunaan panggunaan fasilitas salami periode ukuran prioritas sapertos pencegahan panyebaran inféksi coronavirus anyar di Tokyo, kami nyuhunkeun sababaraha larangan sareng ati-ati nalika ngagunakeun fasilitas pikeun nyegah ékspansi deui inféksi coronavirus anyar.
Kami badé naroskeun ka sadaya pangguna pikeun pamahaman teras kerjasama aranjeunna dina nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.
Punten dicatet yén pamakean fasilitas tiasa dibatesan gumantung kana kaayaan inféksi di hareup.

XNUMX. XNUMX.Fasilitas target, jaman, jsb. * 1/20 update

Periode

Ti Jumaah, XNUMX Januari, taun ka-XNUMX Reiwa dugi ka pembatalan ukuran prioritas sapertos pencegahan panyebaran.

Jam muka unggal fasilitas

Bakal terus dibuka sacara normal saatos XNUMX Januari (Jumaah).
Aya sababaraha larangan dina tujuan pamakean."XNUMX. Watesan sareng pamundut gumantung kana tujuan pamakean"Mangga parios babarengan jeung.

  • Daejeon Citizen's Plaza
  • Aula Ward Ota Aplico
  • Leuweung Budaya Daejeon

Ngabalikeun biaya muatan fasilitas

Kanggo samentawis, henteu paduli kategori pamakean, upami anjeun ngabatalkeun pamakean fasilitas pikeun nyegah panyebaran panyakit tepa, kami bakal ngabalikeun duit jumlah lengkep.Mangga kontak unggal fasilitas pikeun detil.

XNUMX. XNUMX.Watesan jumlah pangguna

Sacara prinsip, sanggeus tuntas ngalaksanakeun ukuran kontrol inféksi dumasar kana pamundut ti pamaréntah nasional jeung Pamaréntah Metropolitan Tokyo, dina kasus hiji acara, éta hiji acara anu aktip nyarankeun yén panongton, jsb nyarita nyaring sababaraha kali tur terus-terusan. , éta bakal aya dina XNUMX% ngan pikeun acara anu henteu nyandak ukuran anu cekap.

XNUMX. XNUMX.Ukuran pencegahan inféksi dasar

Kami naroskeun ka sadayana panitia sareng pengunjung anu kalibet dina fasilitas sareng pagelaran pikeun gawé bareng sareng langkah-langkah pencegahan inféksi dasar ieu.

  • Sakumaha aturan umum, sok nganggo topéng kalayan leres.
  • Sacara tuntas disinihan sareng ngumbah panangan anjeun.
  • Coba pikeun nahan paguneman (ulah ngagorowok) sareng sopan santun batuk.
  • Pastikeun jarak antara aranjeunna pas.
  • Kami bakal narékahan pikeun ventilasi.
  • Pikeun tuang sareng nginum di aula (kaasup kamar dimana tuang sareng nginum dilarang sateuacanna), diidinan tuang siang sareng sajabana sakedap saatos ngalaksanakeun tuangeun jempé sareng mastikeun ventilasi.
  • Kami bakal aktip nganggo aplikasi konpirmasi kontak (COCOA) Kementerian Kaséhatan, Buruh sareng Kesejahteraan.
  • Kami bakal ngalaksanakeun pangukuran suhu sareng nyandak tindakan sapertos ngantosan di bumi upami anjeun muriang tinggi (*) dibandingkeun sareng demam normal atanapi upami anjeun ngagaduhan salah sahiji gejala ieu.
  • Gejala sapertos batuk, dispnea, malaise umum, nyeri tikoro, irung runny / irung irung, gangguan rasa / olfaction, nyeri sendi / otot, diare, utah, jst.
  • Nalika aya kontak caket sareng uji PCR positip
  • Watesan imigrasi, nganjang sajarah ka nagara / daérah anu meryogikeun periode pengamatan saatos lebet, sareng hubungan caket sareng penduduk, jsb.
    * Conto kriteria pikeun "nalika aya panas langkung luhur tibatan panas normal" …… Nalika aya panas 37.5 ° C atanapi langkung luhur

XNUMX.Watesan sareng pamundut gumantung kana tujuan panggunaan

Dina hal kaperluan panggunaan ieu, panggunaan bakal diwatesan atanapi dibatalkeun kanggo waktos ayeuna.
Salaku tambahan, kami ngarencanakeun mutuskeun angkat batasan dumasar kana kaayaan ka hareup sapertos kamajuan peta jalan.

A) Dahar jeung nginum

Henteu kunanaon tuang siang di aula (kaasup kamar dimana tuang sareng nginum dilarang sateuacanna), tapi punten ati-ati kana poin-poin di handap ieu.

  • Mangga mastikeun ventilasi.
  • Punten linggih dina cara teu nyanghareupan.
  • Punten tangtoskeun jarak anu pas antara pangguna.
  • Punten ulah dibagi sumpit sareng piring antara pangguna.
  • Punten nyingkahan paguneman anu nyaring nalika tuang.

Di rohangan dimana anjeun tiasa tuang sareng nginum, punten lakukeun ieu.

Ngeunaan dahar jeung nginum (kaasup nginum) dina fasilitas salila ukuran dasar periode tuntasPDF

Ukuran prioritas pikeun nyegah panyebaran panyakit inféksi coronavirus anyar (XNUMX Januari, taun ka-XNUMX Reiwa, Tokyo)PDF

B) Pamakéan anu merhatoskeun khusus

Nalika nganggo pikeun tujuan ieu, punten merhatoskeun khusus pikeun ngamankeun jarak interpersonal.

  • Mahjong, Go, Shogi
  • Latihan musik (musik instrumental)
  • Latihan musik (musik vokal)
  • Lagu shigin / folk
  • Nihon-buyo
  • Nari Ballroom
  • Tarian sanés (jogét hula)
  • Tari olahraga (aérobik, jogét jazz, jst)
  • Senam
  • Yoga jsb.
Perkara poko biasa
  • Punten tangtoskeun jarak anu pas antara pangguna.
  • Punten nyingkahan paguneman tatap muka sareng jarak jauh sabisa-bisa.
Mahjong, Go, Shogi
  • Diséfékkeun ramo pikeun tiap gim.
  • Pakakas rutin disinfect (potongan, batu, papan, ubin mahjong, iteuk, jst.).
Musik prakték-yoga jsb.
  • Upami anjeun ngaluarkeun napas kusabab latihan, jaga jarak anu langkung seueur.
  • Punten ati-ati pikeun ngahindaran hubungan anu kaleuleuwihi antara pangguna.
  • Nyingkahan vokalisasi sareng nyanyi nyanghareupan.
Karaoke
  • Urang bakal lirén nganggo karaoke kanggo waktos kanggo nyegah inféksi ku coronavirus énggal.

XNUMX.Nyuhungkeun dianggo

  1. Punten nyingkahan panggunaan upami anjeun dina kaayaan fisik anu goréng sapertos muriang atanapi batuk.
  2. Punten jaga kapasitas kamarna
    (Dina hal kajadian anu lantang (konser rock, acara olahraga, jst.), Kapasitas maksimum nyaéta XNUMX%.)
  3. Punten jaga jarak anu pas antara pangguna.
  4. Punten bantosan kami ngumbah panangan nalika lebet sareng kaluar, sareng ngalaksanakeun étika batuk sacara tuntas.
  5. Punten nganggo topéng.Punten tong lebet ka musium upami anjeun henteu nganggo éta (punten taroskeun ka staf)
  6. Nalika tuang sareng nginum di aula (kaasup kamar dimana tuang sareng nginum dilarang sateuacanna), henteu kunanaon tuang siang sareng sajabana sakedap saatos ngalaksanakeun tuangeun jempé sareng mastikeun ventilasi.
  7. Ventilasi rutin nalika nganggo fasilitas (sakitar 10 menit per jam)
  8. Punten ulah lami dianggo dina rohangan anu dibagi (lobi sareng sajabana)
  9. Punten bawa sampah anjeun ka bumi
  10. Upami anjeun ngembangkeun inféksi coronavirus énggal dina waktos 2 minggu saatos dianggo, punten wartosan ka manajer fasilitas anu anjeun anggo langsung.

Kanggo detil, mangga tingali unggal dokumén.

Pamundut ka pangguna fasilitasPDF

Nyuhungkeun ka panitiaPDF

Nyuhungkeun ka panitia aula

XNUMX.Ngeunaan bubuka aula peringatan * 7/9 update

Masing-masing aula peringatan parantos dibuka deui tanggal XNUMX Juni (Salasa) sareng bakal teras dibuka sapertos biasa.

Salaku tambahan, nalika muka musium, urang bakal nyandak tindakan anu diperlukeun tina sudut pandang nyegah panyebaran inféksi coronavirus anyar, dumasar kana pedoman anu aya hubunganana.
Kami nyungkeun hapunten tina kasulitan anu ditetepkeun sareng ngahargaan pamahaman sareng kerjasama anjeun.

Fasilitas target

Aula Peringatan Ryuko, Aula Peringatan Kumagai Tsuneko, Aula Peringatan Sanno Kusado

XNUMX.Ngeunaan bisnis asosiasi anu disponsoran * 7/9 update

Dina ngalaksanakeun proyek, kami nyandak tindakan anu diperlukeun tina sudut pandang nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal.Kanggo detil, mangga tingali unggal halaman inpormasi kinerja.

Kami nyungkeun hapunten bilih aya kasulitan sareng hatur nuhun kana pangertosan sareng kerjasama anjeun.