Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Bubuka fasilitas

Aula Ward Ota Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam muka 9: 00 ~ 17: 00
* Ditutup kusabab perbaikan siling khusus sareng padamelan sanésna.Salaku tambahan, kami nampi penjualan tikét, prosedur warbler, panggunaan nyéwa saatos ditutup, jsb.
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / Inspeksi / Panutupan samentara