Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

  • Poto 1
  • Poto 2
  • Poto 3
  • Poto 4

eureun Maénkeun deui

  • 2021
  • 6
  • Juni
panonpoe Mon BENER Wed THU Jum diuk
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

taun 2021 6 bulan

Leuweung Budaya Daejeon 10 Tanggal

Pagelaran / acara pang anyarna

  • Jadwal
  • tempat pasamoan
  • カ テ ゴ リ

Pikeun Daptar

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Tina fasilitasna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Ngeunaan unggal lotre fasilitas
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Majalah inpormasi "Art Menu" edisi April / Mei diterbitkeun
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Bisnis Seni Kontemporer OTA Art Project "Machinie Wokaku" "Video Kamata Reactor Project" video ayeuna sayogi di YouTube!
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Pidéo khusus festival Otawa "Tsunagu-Treasures that inherit tradisi-" ayeuna sayogi di YouTube!
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Halaman utama resmi parantos diperbarui
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Pidéo "Magome Bunshimura Theatre Festival 2020 Video Edition Imaginary Stage" ayeuna aya di YouTube!
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Rekening LINE resmi pakaitna dibuka!Punten daptar salaku sobat!jandéla séjén
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Biaya panggunaan fasilitas bakal robih ti tanggal 3 April 2021
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Instagram resmi pakaitna parantos dibuka!jandéla séjén
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Bewara sareng pamundut ka sadaya pengunjung (aya hubunganana sareng inféksi coronavirus énggal)

Pikeun Daptar

Gambar fasilitas Daejeon Bunkanomori

Déwan Manajemén Leuweung Budaya Daejeonjandéla séjén

Kami parantos ngayakeun déwan manajemén pikeun tujuan ngadukung kagiatan budaya pangeusi sareng nyebarkeun budaya.

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup