Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Ngeunaan pakaitna

Laporan ngeunaan hasil survey status ventilasi di fasilitas anu dikokolakeun ku Ota Ward Culture Association Association di 2021

Terus ti taun kamari, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward naroskeun ka Mr. Tomoaki Okuda, profésor Jurusan Kimia Terapan, Fakultas Élmu sareng Teknologi, Universitas Keio, pikeun mariksa status ventilasi Aula Peringatan Ota Ward Ryuko, nyaéta fasilitas manajemén, dina bulan Agustus 2021. Kuring nalungtik.
Survei ieu dumasarkeun kana panyebaran inféksi coronavirus énggal dina ngayakeun paméran kolaborasi "Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection-Makoto Aida, Tomoko Koike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi-", anu diarepkeun bakal narik langkung seueur pengunjung tibatan biasana. Dilaksanakeun pikeun mastikeun yén ventilasi, anu mangrupikeun unsur penting pikeun pencegahan, dilaksanakeun sacara cekap.

Kami resep ngumumkeun yén kami parantos nyusun laporan ngeunaan survey di luhur.

Hasil survei status Ventilasi Peringatan Ryuko Aula (versi kasimpulan, 2 halaman total)

Hasil survei status Ventilasi Peringatan Ryuko Aula (versi kasimpulan, 2 halaman total)PDF

Laporan Survey Ventilasi Aula Peringatan Ryuko (total 4 halaman)

Laporan Survey Ventilasi Aula Peringatan Ryuko (total 4 halaman)PDF

Pola survey

写真
Karbon dioksida (CO) nganggo és garing2) Sigana mah gas dihasilkeun sareng sumebar di ruang paméran di Aula Peringatan Ryuko.
写真
CO2Alat ukur dipasang di 8 lokasi di ruang paméran pikeun ngukur

お 問 合 せ

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Ota Citizen's Plaza, 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150