Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Bengkel Musik Festa <Summer> Konsér Rérén Laut-Rahasia Dada Harta Rahasia- ~ Ti umur 0 taun dugi ka déwasa ~ Hayu urang mendakan dunya énggal kalayan musik

Gabung sareng babaturan anjeun di laut pikeun muka peti harta karun dunya!

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Séptémber 7 (Jumaah)

Jadwal ① 13:00 ngamimitian (12:30 kabuka)
② Mimitian jam 15:30 (Buka jam 15:00)
tempat pasamoan Aula Ward Plaza Aula Ageung
genre Pertunjukan (konsér)
Nu matak

Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal pelepasan umum: 5 Mei (Rebo) 12:10 ~

* Tanggal pelepasan tiasa robih gumantung kana status inféksi coronavirus énggal.
 Upami aya parobihan, kami wartosan anjeun dina Tokyo Bunka Kaikan sareng halaman wéb kami.

Telepon panarimaan reservasi 03-3750-1555

* Upami anjeun hoyong mésér ku 3 atanapi langkung korsi berturut, punten mésér ku telepon atanapi di konter. (Meja resepsionis buka ti jam 14:00 dina tanggal mimiti reservasi)

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
bunderan 550

* Punten mésér tikét kanggo rerencangan anjeun (murid SMP atanapi langkung)
* Punten nyingkahan nganjang nganggo stroller.

Catatan

Udaganana

6 bulan ka 6 taun (budak sakola)
* Partisipasi preschoolers diperyogikeun pikeun pendamping (murid SMP sareng saluhureuna)
* Duanana ① sareng ② kanggo murid prasekolah, tapi ② kabuka pikeun murid sakola SD dugi ka déwasa waé.

Kapasitas

Ngeunaan 200 jalma unggal waktos

Inpormasi agénsi tikét

Pelayanan Tiket Pusat Budaya Tokyo (TEL: 03-5685-0650)

Ngeunaan partisipasi dina bengkel (punten pastikeun maca)PDF

Palaku / detil karya

Poto Emi Isono
Emi Isono (Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Poto Oto Sakurai
Oto Sakurai (Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Poto tetengger Sakurai
Shiori Sakurai (Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Poto Ayako Noguchi
Ayako Noguchi (Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Poto Nobutaka Yoshizawa
Nobutaka Yoshizawa (Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)

inpormasi

Disponsoran sasarengan

Tokyo

Yayasan Metropolitan Tokyo pikeun Sejarah sareng Budaya Pusat Budaya Tokyo / Déwan Kesenian Tokyo