Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Drama recitation "Tower of Shimamori"

Asli: Pilem "Tower of Shimamori" Michio Kashiwada Takumi Igarashi

Skénario: Shintaro Mitani

Sutradara Musik: Satoshi Okamura

Dihasilkeun sareng diarahkeun ku Hiroto Tachibana Yusuke Miyawaki

 

 

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

Salasa, 2021 November 6

Jadwal Pagelaran siang siang Buka 12:00 Mimitian 13:00 Tungtung 14:30
Kinerja wengi Buka 16:00 Mulai 17:00 Akhir 18:30
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Kinerja (Lain)

Nu matak

Kei Takashiro Kairi Hokusho Mimi Maihane / Hiroto Tachibana Satoshi Okamura

Inpo tiket

Inpo tiket

Saptu, 2021 Méi 5 ti 15

Harga (kalebet pajak)

Pangakuan (kalebet pajak) Sadaya korsi ditangtoskeun 7 yen

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Catatan

Kantor penjualan

e +jandéla séjén

Tikét Piajandéla séjén

Tiket Lawsonjandéla séjén

inpormasi

Disponsoran ku: Komite Produksi Pilem "Shimamori no Tou" (Shimotsuke Shinbun / Kobe Shimbun / Ryukyu Shimbun / Okinawa Times / Gancang / Storm Pictures / Sun Television / Mainichi Shimbun / Tochigi Television / Inoue General Percetakan)
Kolaborasi: Promosi Oscar, Shochiku Entertainment, Kairi Hokusho Office (dina urutan abjad)

お 問 合 せ

Pangatur

Dihasilkeun sareng disponsoran ku: Koran Mainichi

nomer telepon

Pamasaran ngeunaan pagelaran 03-3212-0804 (Poe Minggu 10: 00-18: 00) Mainichi Koran Markas Bisnis / Pertanyaan ngeunaan tikét 0570-00-3337 (Poe Minggu 12: 00-15: 00) Promosi Sunrise Tokyo