Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

[Tunduh prestasi]Konsér Chorus Istana Barudak Pesen Sora ti barudak

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

5 Méi (Matahari)

Jadwal Pagelaran siang siang Mimitian 15:00 Tamat 16:30
Kinerja wengi Mulai 18:30 Tamat 20:00
* Muka nyaéta 45 menit sateuacan mimiti pagelaran.
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Pertunjukan (konsér)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

bunderan 2,500

* Dibayar pikeun 3 taun sareng lami

* Sadaya korsi ditangtayungan

お 問 合 せ

Pangatur

Perusahaan khusus nirlaba Anak Istana Chorus

nomer telepon

03-6712-5943