Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

[Dibatalkeun] Blue Sky Tokyo Free Dance

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Agustus 8, 5 Agustus, 8 Agustus 19

Jadwal Mimitian 13:00
Tamat 16:00
tempat pasamoan Ruang Serbaguna Daejeon Bunkanomori
genre Lain (Lain)
写真

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

bunderan 600

お 問 合 せ

Pangatur

クゲ

nomer telepon

090-5204-2117