Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

[Tungtung nomer anu direncanakeun]87 Taun Anyar Plaza Yose

Rezeki datang ka gerbang seuri.Seuri munggaran taun énggal nyaéta di Ota Citizen's Plaza!

Pencét di dieu pikeun detil kinerja Rebo, 5

* Hiji korsi bakal dijual dina susunan tempat duduk normal tanpa kénca hiji korsi di payun, tukang, kénca sareng katuhu.
* Upami aya parobihan dina syarat nyepeng acara ku paménta Tokyo sareng Ota Ward, kami bakal ngarobih waktos ngamimitian, nunda penjualan, netepkeun wates luhur jumlah pengunjung, jst.
* Mangga parios inpormasi panganyarna dina halaman ieu sateuacan didatangan.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2022 Pebruari 1 (Kemis)

Jadwal 17:30 ngamimitian (16:45 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Plaza Aula Ageung
genre Kinerja (Lain)
Nu matak

Yanagiya Karoku
Kyotaro Yanagiya
Dansho Tatekawa
Ichinosuke Shumputei

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021 April 11 (Rebo) 17: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan

bunderan 4,500 * Tungtung nomer direncanakeun

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Palaku / detil karya

Yanagiya Karoku
Kyotaro Yanagiya
Dansho Tatekawa
Dansho Tatekawa
Gambar Ichinosuke Shumputei
Ichinosuke Shumputei