Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu diayakeun ku Déwan Manajemén Ota Bunkanomori

[Bolaykeun]Hayu urang resep Jonan Magic, anu aktip sacara lokal!

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

Saptu, 2021 Oktober 10

Jadwal 14: 30 ~ 16: 00
tempat pasamoan Ruang Serbaguna Daejeon Bunkanomori
genre Kuliah / Lokakarya (Lianna)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Gratis

* Dibatalkeun

Catatan

* Lotre, sistem aplikasi sateuacanna

Kapasitas: 50 jalma 
Bates waktos aplikasi: Kedah sumping dugi ka Jumaah, 2021 Maret 10

Enquiries: Déwan Manajemén Ota Bunkanomori 03-3772-0770

inpormasi

Kanggo detil, mangga tingali halaman wéb Déwan Manajemén Ota Bunkanomori.

 

Déwan Manajemén Leuweung Budaya Daejeonjandéla séjén