Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Shimomaruko Rakugo Club Hikoichi Maruko Tamu: Kokontei Kikunojo

Hikoichi, Shirozake, Shirano, sareng Maruko némbongan rutin unggal bulan, sareng tamu ogé muncul unggal waktos.
Punten nikmati perang ngora taunan!

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2022 Séptémber 1 (Jumaah)

Jadwal 17:30 ngamimitian (17:00 kabuka)
tempat pasamoan Ota Ward Plaza Aula Leutik
genre Kinerja (Lain)
Shimomaruko Rakugo Club

Nu matak

Hikoichi Hayashiya
Maruko Reireisha

Tamu: Kokontei Kikunojo

Perang ngora
Ryokusuke Yanagiya
Yanagitei Ichiyoshi

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021 April 12 (Rebo) 15: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
bunderan 2,500

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Palaku / detil karya

Hikoichi Hayashiya
Hikoichi Hayashiya
Poto Maruko Reireisha
Maruko Reireisha
Kokontei Kikunojo Photo
Kokontei Kikunojo

inpormasi

Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, éta parantos dirobih janten teu tiasa tuang atanapi nginum.