Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Proyék Husus Festival Otawa 2022 Kabuki pikeun kahiji kalina

Gampang ngartos Kabuki ti murangkalih dugi ka déwasa!
Urang sacara saksama bakal ngajelaskeun pangalaman sareng demonstrasi nganggo proyektor.
Ieu mangrupikeun eusi anu ngamungkinkeun anjeun ngalaman dunya Kabuki tina sagala rupa sudut, sapertos nguriling (tarung pedang), makeup, musik, sareng ngalaksanakeun pagelaran Kabuki.

* Hiji korsi bakal dijual dina susunan tempat duduk normal tanpa kénca hiji korsi di payun, tukang, kénca sareng katuhu.
* Upami aya parobihan dina syarat nyepeng acara ku paménta Tokyo sareng Ota Ward, kami bakal ngarobih waktos ngamimitian, nunda penjualan, netepkeun wates luhur jumlah pengunjung, jst.
* Mangga parios inpormasi panganyarna dina halaman ieu sateuacan didatangan.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

Saptu, 2022 Januari 3

Jadwal 13:30-15:20 (muka jam 12:45)
tempat pasamoan Aula Ward Plaza Aula Ageung
genre Kinerja (Lain)
Pagelaran / lagu

Pangalaman tarung pedang Kabuki
Démo makeup "Kumadori"!
Bengkel Musik Kabuki
"Gojobashi" pagelaran
Pintonan "Sanjin Yoshisan Tomoe Hakunami-Okawabata Koshinzuka no Ba"

Nu matak

立方

Shijuro Tachibana
Sennosuke Wakatsuki
Kotoomi Hanayagi
Kosuke Yamatani
Momonoki Fujima

lokal

Nagauta Tone Sakata Maikosha
Hayashi Mochizuki Takinosuke

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2022 April 1 (Rebo) 12: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
Umum 2,500 yen
Siswa SMP sareng langkung ngora 1,000 yen

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Catatan

Anu hoyong ilubiung dina pangalaman sareng perencanaan démo bakal ditampi di tempat éta dina dinten acara.

Palaku / detil karya

Prestasi 1:Tilu jalma Yoshisan Tomoe HakunamiSanninki Chisa Tomoe no Shiranami~tempat Okawabata KoshizukaOkawabata Koshinzukaba

Urang bakal ngalaksanakeun "Sanjin Yoshisanba Shironami", anu kasohor ku nami "Bulan ogé lauk bodas ...".Éta mangrupikeun adegan anu kasohor dimana tilu bandit anu namina sami Yoshisaburo pendak sareng ngadamel kontrak sareng iparna.Sorotan nyaéta garis tujuh puluh lima nada sareng jalan-jalan sapanjang jalan.

Pintonan 2: Gojobashi

Disetél di Gojobashi, Kyoto, saurang pangacara anu kuat sareng naginata, Musashibo Benkei, dielehkeun ku budak anu ringan, Ushiwakamaru (engké Minamoto no Yoshitsune), sareng mangrupikeun hamba saumur hirup.Ieu kasimpulan naon anu urang diajar tina demonstrasi sareng pangalaman ieu, sapertos jalan-jalan, ngadamel kumadori, sareng maén Nagauta sareng Hayashi.

Pangalaman: tarung pedang Kabuki (tarung pedang)

Salian nunjukkeun nami jinis khusus Kabuki sapertos "Yamagata," "Dhenki," sareng "Kasumi," kalayan katerangan ku instruktur, kami ogé bakal masihan démo ka pamilon sareng lagu khas "Dontappo". Ogé bakal tangtangan anjeun dina panggung.

Demonstrasi: Demonstrasi makeup "Kumadori"!

"Kumadori" mangrupakeun ciri tina makeup Kabuki.Kami bakal masihan hiji pamilon metode makeup bari ngajelaskeun ku cara anu gampang kahartos.Panongton bakal tiasa ningali makeup dina projector sareng nonton langsung.

Bengkel: Musik Kabuki

Urang bakal ngayakeun workshop ngeunaan musik anu ngawarnaan Kabuki, sapertos ngawanohkeun sareng nunjukkeun alat musik ku shamisen, nyanyi, sareng iringan musik anu maén di tukangeun layar.

inpormasi

Pangatur

Ota-ku
(Yayasan dilebetkeun ku kapentingan umum) Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward