Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Proyék Ulang Taun ka-25 Aprico pikeun OPERA di Ota, Tokyo 2023-Dunya Opera pikeun Barudak- Konser Gala Opera Dihasilkeun ku Daisuke Oyama sareng Barudak Candak Balik Putri! !

Naha murangkalih tiasa ngajantenkeun panggung anu suksés?!
Kami ngajak staf "cahaya", "sora", "panggung," sareng "kostum sareng rambut sareng dandanan" anu aktip dina garis hareup produksi opera salaku instruktur pikeun nyiptakeun pagelaran babarengan sareng murangkalih.

Konsér gaya opera dumasar-pangalaman anu museurkeun kana karya balik-pamandangan tina konser anu biasana anjeun teu tiasa ningali.
Naha anjeun terang naon padamelan anu aya di tukangeun panggung (opera)?
Dina workshop ieu, barudak teu ngan lalajo konsér, tapi sabenerna meta salaku staf panggung tur dianggo dina konsér.
Mangga ngalaman sensasi anyar nu déwasa nonton keur ngalaman babarengan, sarta yén anjeun hoyong ngarojong barudak.

Penyanyi opera anu muncul nyaéta Daisuke Oyama, panyanyi bariton anu ngalegaan kagiatanana salaku sutradara.
Sara Kobayashi, panyanyi sopran anu matak pikabitaeun jalma-jalma ku sorana anu éndah.
Saki Nakae, panyanyi sopran kalayan nada anu mengkilap, sareng Yusuke Kobori, tenor béntang naékna anu diantisipasi, ogé bakal muncul.
Dipirig ku Saye Une (piano) sareng Natsuko Nishioka (electone), urang bakal nganteurkeun dunya opera anu jero.

Ieu mangrupikeun konsér Gala opera anu unik pikeun Aprico anu teu acan kantos ngalaman.Mangga ngarasakeun pagelaran kahiji memorable tina ulang 25th Aprrico urang.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2023 sataun 4 bulan 23

Jadwal 15:00 ngamimitian (14:15 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Kinerja (klasik)
Pagelaran / lagu

Bagian 1

Konsér gaya opera dumasar pangalaman♪

Bagian 1 dimimitian ku pidéo tina bengkel anu diayakeun dinten sateuacanna.
Barudak anu geus diajar kumaha panggung dijieun bisa meunang glimpse tina cara gawéna, sarta dina waktos anu sareng, datang ogé bisa diajar ngeunaan karya balik layar produksi opera.
Salaku tambahan, éta mangrupikeun konsér dumasar-pangalaman dimana anjeun tiasa ngaraosan produksi konsér anu nyata ku nganteurkeun gambar langsung barudak anu damel dina padamelan masing-masing salaku staf panggung.

Klik di dieu pikeun detil partisipasi workshop



Bagian 2

Balikkeun putri! Carita kreatif dumasar kana carita "Suling Ajaib"

Nu matak

Daisuke Oyama (bariton, arah)
Sara Kobayashi (Sopran)
Saki Nakae (soprano)
Yusuke Kobori (tenor)
Misae Une (piano)
Natsuko Nishioka (Electone)

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2023 April 2 (Rebo) 15: 10- Sadia online atanapi via telepon ukur tikét!

* Penjualan di loket dina dinten mimiti penjualan ti 14:00
*Ti 2023 Maret 3 (Rebo), kusabab ditutupna pangwangunan Ota Kumin Plaza, telepon tikét khusus sareng konter Ota Kumin Plaza bakal robih.Pikeun detil, mangga tingal "Kumaha mésér tikét".

Kumaha mésér tikét

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
Sawawa 3,500 yen
Budak (4 taun ka murid SMP) 2,000 yen

* Diaku dimungkinkeun pikeun 4 taun ka luhur

Rincian hiburan

Gambar palaku
Daisuke Oyama © Yoshinobu Fukaya
Gambar palaku
Sara Kobayashi ©NIPPON COLUMBIA
Gambar palaku
Saki Nakae ©Tetsunori Takada
Gambar palaku
Yusuke Kobori
Gambar palaku
Misae Une
Gambar palaku
Natsuko Nishioka

Daisuke Oyama (Baritone)

Lulus ti Universitas Seni Tokyo.Ngabéréskeun kursus master dina opera di sakola pascasarjana anu sami. Dina 2008, sanggeus nyieun debut cemerlang salaku Danilo dina "Merry Widow" dihasilkeun Yutaka Sado di Hyogo Performing Arts Center, "The Marriage of Figaro" ku "Michiyoshi Inoue × Hideki Noda" Figaro (Figaro), Osamu Tezuka opera "Hideung". Jack" diwangun ku Akira Miyagawa, peran judul, sapotong téater nu emits warna béda, sarta Bernstein "Misa" Celebrant, jeung sajabana, nembongkeun ayana overwhelming salaku peran ngarah dina karya kalawan originalitas kuat. ing.Salaku aktor, anjeunna maénkeun peran Chubei dina drama musikal "Meido no Hikyaku" dumasar kana karya Monzaemon Chikamatsu, Yukio Mishima maénkeun peran Hikaru Wakabayashi dina kumpulan Noh modern "Aoi no Ue", sarta maénkeun peran judul dina. Musikal The Shiki Theatre Company "The Phantom of the Opera". Anjeunna parantos aktip dina rupa-rupa widang, kalebet penampilan tamu, sareng gaduh reputasi pikeun nyerat naskah, MC / narasi, bimbingan nyanyi / akting tina pangalaman anu rupa-rupa sareng unik. kakuatan ekspresif.Instruktur di Senzoku Gakuen College of Music Musical and Vocal Music Course, Kakushinhan Studio (Pusat Pelatihan Teater).Anggota Akademi Vokal Jepang.

Sara Kobayashi (Sopran)

Lulus ti Universitas Seni Tokyo sareng sakola pascasarjana. Beasiswa Yayasan Nomura 2010, 2011 Badan Kabudayaan Program Studi Luar Negeri pikeun Artis Nu bakal datang. Murid beasiswa Rohm Music Foundation 2014. Ti 2010 dugi ka 15, anjeunna diajar di Wina sareng Roma. Sanggeus debut di 2006 kalawan "Bastien na Bastienne", Tokyo Metropolitan Teater "Turandot" Ryu, Hyogo Pintonan Center Seni "Katokumori" Adele / "Magic Bullet Shooter" Enchen, Teater Nasional Anyar "Parsifal" Kembang maiden, jsb. Dina 2012, anjeunna ngadamel debut Éropa salaku Lauretta dina Gianni Schicchi di Opera Nasional Bulgaria. 2015 Hideki Noda's "The Marriage of Figaro" Suzanna (Susanna), 2017 Fujiwara Opera "Carmen" Mikaela, 2019 nasional co-produced opera "Don Giovanni", 2020 judul peran dina "Kurenai Tennyo" Muncul dina karya topikal hiji-hiji. Dina bulan Nopémber 2019, ngarilis album CD katilu "Puisi Jepang" ti Nippon Columbia. Nampi Penghargaan Musik Idemitsu ka-11 di 3. Nampi Penghargaan Hotel Okura ka-2017 dina taun 27.Anggota Akademi Vokal Jepang.Anggota Perusahaan Opera Fujiwara.Profesor Madya di Universitas Seni Osaka.

Saki Nakae (soprano)

Lulus tina kursus master Tokyo University of the Arts, jurusan musik vokal, sareng kursus doktor di sakola pascasarjana anu sami.Nalika anjeunna di sakola, anjeunna researched lagu ku Hans Eisler sarta meunang Graduate School Acanthus Award sarta Mitsubishi Estate Award.Tempat ka-14 dina bagian vokal Kompetisi Musik Mozart Jepang ka-2.Dipilih pikeun Divisi Opera Kompetisi Musik Jepang ka-78.Nampi Hadiah Utama dina Kompetisi Peringatan Yoshinao Nakata ka-12.Meunang ka-25 dina bagian vokal dina Kompetisi Musik Jaimes ka-1.Juara 3 dina Pasanggiri Sakola Juilliard ka-1.Anjeunna parantos manggung sareng seueur orkestra sareng konduktor di Jepang sareng mancanagara.Repertoire na ngawengku teu ukur soloist musik agama, opera, jeung musik kontemporer, tapi ogé vokal dina loba karya kayaning drama jeung musik kaulinan.CD rekaman live munggaranna tina Orchestra Libera Classica anu dilakukeun ku Hidemi Suzuki, anu nyanyi konsér Arias Mozart, dipilih salaku édisi khusus.Anggota Bach Collegium Japan Vocal Music.Sajaba ti éta, manéhna ogé aktif salaku duta pikeun Takasu Town, Kamikawa District, Hokkaido, sarta terus nyebarkeun pesona Kota Takasu, kampung halaman na, ngaliwatan musik.

Yusuke Kobori (tenor)

Réngsé Kunitachi College of Music sareng lulusan sakola di luhur kelas.Réngsé istilah ka-15 tina Institut Pelatihan Opera Teater Nasional Anyar.Nampi tempat ka-88 dina bagian vokal tina Kompetisi Musik Jepang ka-XNUMX sareng seueur panghargaan anu sanés.Diulik dumasar di Bologna dina program pelatihan luar negeri Badan Urusan Budaya pikeun seniman anu muncul.Réngsé Pesaro urang Academia Rossiniana handapeun almarhum Mr. A. Zedda, sarta debut di Éropa salaku Lindoro dina Tyrolean Festival Opera "Wanita Italia di Algiers".Saatos balik ka Jepang, anjeunna tampil di Aula Biwako "Putri Resimen", Perusahaan Opera Fujiwara "Cenerentola", "Journey to Reims", Teater Nissay "The Magic Flute", "Elixir of Love", Hyogo Performing Arts Center "Merry". randa”. jsb.Yomiuri Nippon Symphony Orchestra "XNUMXth" solois. Diajar di handapeun S. Bertocchi sareng Takashi Fukui.Anggota Asosiasi Rossini Jepang.

Misae Une (piano)

Lulus ti Universitas Seni Tokyo, Fakultas Musik, Jurusan Piano, teras lulus ti Jurusan Musikologi, Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo. Dileler jeung dipilih di PTNA Piano Competition, Japan Piano Education Federation Audition, Kanagawa Music Competition, jrrd.Juara 16 di Divisi Musik Kamar Kompetisi Musik JILA ka-XNUMX.Dipigawé kalayan I Solisti di Perugia (orchestra string) dina Festival Musik Perugia.Réngsé kelas master J. Louvier di Courchevel International Summer Music Academy.Ogé réngsé masterclasses ku E. Lesage jeung F. Bogner.Anjeunna diajar piano di handapeun Yukie Sano, Kimihiko Kitajima, sareng Nana Hamaguchi.Anjeunna parantos janten pianis resmi di International Double Reed Festival, Kompetisi Woodwind Jepang, Akademi Alat Angin Internasional Hamamatsu, Seminar Musik Rohm Music Foundation, jsb.Anjeunna parantos ngalaksanakeun recitals sareng di NHK-FM sareng musisi kasohor ti Jepang sareng mancanagara, sareng aktip dina seueur widang sapertos musik kamar sareng dibintanginya sareng orkestra salaku solois.Ayeuna jadi dosén paruh waktu (panalungtik kinerja) di Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo.

Natsuko Nishioka (Electone)

Lulus ti Seitoku University High School Music Department, Tokyo Conservatoire Shobi.Ilubiung dina pagelaran rupa-rupa grup sapertos Teater Nasional Anyar, Nikikai, Opera Fujiwara, sareng Perusahaan Seni.Di luar negeri, anjeunna parantos muncul dina kapal pesiar Asuka di Alaska/Rusia di 2004, pelayaran Hong Kong di China dina 2008, Art Festival Opera di Korea dina 2006, Opera House di Korea dina 2008, sareng Chamber Opera Festival di Korea dina 2011 sareng 2012. Ti taun 2014, anjeunna ngajar APEKA (Asosiasi Keyboard Elektronik Asia-Pasifik) unggal taun. (Jepang/China) Taun 2018, anjeunna tampil di Festival Organ Internasional Heilongjiang di Cina.Diterbitkeun 2008 suite "Carmen" versi susunan piano solo (panulis tunggal, Zenon Music Publishing), ngarilis album "TRINITY" dina 2020, jsb.Anjeunna aktip dina rupa-rupa widang, ti kinerja nepi ka produksi.Pamuter kontrak pikeun Yamaha Corporation, dosen di Heisei College of Music.Anggota pinuh ku Japan Electronic Keyboard Society (JSEKM).

inpormasi

Ngabulkeun

Yayasan Diciptakeun Umum yayasan Daérah