Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Konsér Peuting Aprico Uta 2024 VOL.4 Sanae Yoshida Konsér dina malem minggu ku vokalis up-and-datang anu dimaksudkeun pikeun mangsa nu bakal datang

Konsér wengi lagu aprikot dibere ku performers ngora dipilih ngaliwatan audisi♪
Pamaén ka-4 nyaéta Sanae Yoshida, anu gaduh sora nyanyi anu jelas sareng haneut sareng katelah "sora penyembuhan." Sopran coloratura, kalayan ekspresi anu beunghar sareng rentang anu luar biasa, saé pisan anu bakal narik napas anjeun! ! Kumaha éta bakal ngahias program 60 menit? tetep di dieu! ! Mangga méakkeun sayah peuting weekday di Aprico.

※令和6年度より、開演時間が19:30から19:00に変更となります。ご注意ください。

*Kinerja ieu cocog pikeun layanan rintisan tiket Aprico Wari. Mangga parios rinci handap.

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

2024 sataun 6 bulan 12 Tanggal (cai)

Jadwal 19:00 ngamimitian (18:15 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Kinerja (klasik)
Pagelaran / lagu

L. Delibes: "Kamana Badé Gadis India Muda?" tina opera "Lakmé"
Hideo Kobayashi: Konser aria "Dina musim semi anu éndah"
Rekomendasi Pelaku !! "Lagu Jepang anu kami hoyong kirimkeun ka sadayana" (diumumkeun dina dinten pagelaran), jsb.
* Lagu sareng palaku tiasa robih.Punten Catet.

Nu matak

Sanae Yoshida (soprano)
Seika Kison (piano)

Inpo tiket

Inpo tiket

release Tanggal

  • Online: Dijual ti 2024:3 dina 13 Maret 10 (Rebo)!
  • Telepon khusus tikét: 2024 Maret 3 (Rebo) 13: 10-00: 14 (ngan dina dinten mimiti penjualan)
  • Penjualan jandela: 2024 Maret 3 (Rebo) 13:14-

*Ti 2023 Maret 3 (Rebo), kusabab ditutupna pangwangunan Ota Kumin Plaza, telepon tikét khusus sareng konter Ota Kumin Plaza bakal robih.Pikeun detil, mangga tingal "Kumaha mésér tikét".

Kumaha mésér tikét

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
bunderan 1,000

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah
* Anggo ukur korsi lantai 1

Rincian hiburan

Sanae Yoshida©Kyota Miyazono

Seika Kison

Sanae Yoshida (soprano)

Propil

Sopran coloratura kalayan kakuatan ekspresif anu beunghar sareng rentang luhur anu luar biasa. Sora nyanyina anu jelas sareng haneut dikenal salaku ``sora penyembuhan.'' Ngadamel debut panggungna salaku aktor budak dina opera énggal ``Sumida River'' ku Akira Senju sareng Takashi Matsumoto. Nalika diajar di Universitas Seni Tokyo, anjeunna rutin tampil dina pagelaran opera, maén peran gadis kembang dina Mozart The Marriage of Figaro. Saatos éta, anjeunna muncul dina pilem sapertos `` Escape from the Seraglio '' (Blonde), Menotti's ``Chip and the Dog'' (The Princess), sarta Schubert's `` The Rebels '' (Isella). Anjeunna ogé parantos janten solois dina karya agama sapertos Pergolesi's Prayer of the Virgin Mary sareng Handel's Messiah. Juara 4 dina Kompetisi Musik Vokal K 1 sareng juara 39 di Divisi Musik Vokal Profesional dina Kompetisi Musik Kanagawa ka-1. Diajar di handapeun Noriko Sasaki, Chieko Teratani, Kayoko Kobayashi, Hiroyuki Yoshida, jeung S. Roach. Lulus ti SMA Toyo Eiwa Jogakuin. Lulus ti Jurusan Musik Vokal, Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo. Ti 2024, anjeunna ngarencanakeun pikeun ngadaptarkeun program master dina musik vokal di sakola pascasarjana universitas. Anggota Gedung Opera Kamar Tokyo. musisi klinis Certified ku Asosiasi Musik Klinis.

pesen

Ieu soprano Sanae Yoshida! Abdi ngahormatan pisan parantos dipasihan kasempetan anu saé sapertos kitu. Kami nawiskeun rupa-rupa lagu, tina potongan anu ramah dugi ka potongan sareng coloratura anu endah. Bagja lamun bisa nepikeun ka saréréa rupa-rupa rasa nu dirasakeun ku haté, saperti kabungah, kasedih, jeung kagumbiraan nu ditepikeun ku lagu-lagu éta. Kami ngarepkeun ngabagéakeun henteu ngan ukur warga lokal tapi ogé seueur palanggan. Abdi ngarep pisan tiasa nyanyi di aula anu saé ieu kalayan akustik anu saé!

Seika Kison (piano)

Saatos jurusan piano di Jurusan Musik Instrumental di Universitas Seni Tokyo, anjeunna réngsé gelar master di sakola pascasarjana anu sami. Saatos réngsé studi, anjeunna meunang Geidai Clavier Award. Saatos diajar di Jérman sareng Perancis, anjeunna ngabéréskeun Kursus Soloist di Universitas Seni Berlin sareng Kursus Konsér di Konservatorium Paris Schola Cantorum kalayan panghargaan anu sami. Nepi ka ayeuna, anjeunna parantos diajar piano sareng Chie Kiuchi, Jun Kawachi, Setsuko Ichikawa, Megumi Ito, Philippe Entremont, sareng Björn Lehmann, sareng pagelaran lagu sareng Eric Schneider, Axel Bauni, sareng Mitsuko Shirai. Ayeuna jadi dosen paruh waktu di Jurusan Musik Vokal, Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo.

inpormasi