Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Masa Depan pikeun OPERA di Ota, Tokyo2024 (Aprico Opera) J. Strauss II operetta "The Bat" polah lengkep Prestasi dina basa Jepang

Puncak tina proyék opera di 2024! Hiji karya operetta Wina!
Nampilkeun panggung pikaseurieun sareng pikaseurieun sareng pamandangan pésta anu anca, solois anca sareng paduan suara komunitas lokal bakal nganteurkeun operetta `` Die Fledermaus '', anu bakal anjeun nginum sampanye sareng mopohokeun sadayana dina tungtungna sareng ngarasa riang♪

*Kinerja ieu cocog pikeun layanan rintisan tiket Aprico Wari. Mangga parios rinci handap.

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

Saptu, 2024 Désémber, Minggu, 8 Désémber 31

Jadwal Pintonan dimimitian dina jam 14:00 unggal dinten (panto muka jam 13:15)
* Waktu pagelaran anu dijadwalkeun kirang langkung 3 jam 30 menit (kalebet istirahat)
tempat pasamoan Aula Ward Ota / Aplico Large Hall
genre Pertunjukan (konsér)
Nu matak

《8 Agustus》
Toru Onuma (Eisenstein)
Ryoko Sunagawa (Rosalinde)
Koji Yamashita (Frank)
Yuga Yamashita (Adipati Orlovsky)
Taman Puisi Nishiyama (Alfredo)
Hibiki Ikeuchi (Falke)
Eijiro Takanashi (Buta)
Ena Miyaji (Adele)
Kanako Iwatani (Ida)
Fumihiko Shimura (Frosh)
Maika Shibata (konduktor)

《9 Agustus》
Hideki Matayoshi (Eisenstein)
Atsuko Kobayashi (Rosalinde)
Hiroshi Okawa (Frank)
Soshiro Ide (Adipati Orlovsky)
Ichiryo Sawazaki (Alfredo)
Yuki Kuroda (Falke)
Shinsuke Nishioka (Buta)
Momoko Yuasa (Adele)
Rimi Kawamukai (Ida)
Fumihiko Shimura (Frosh)
Maika Shibata (konduktor)

Tokyo Universal Philharmonic Orchestra (Orkestra)
TOKYO OTA OPERA Chorus
* Pelaku tiasa robih. Punten Catet.

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal paleupasan

  • Online: 2024 Méi 5 (Salasa) 14:10
  • Telepon tikét: 2024 Méi 5 (Salasa) 14:10-00:14 (ngan dina dinten mimiti penjualan)
  • Penjualan over-the-counter: 2024 Mei 5 (Salasa) 14:14~

*Ti 2023 Maret 3 (Rebo), kusabab ditutupan pangwangunan Ota Kumin Plaza, telepon tikét khusus sareng jandela Ota Kumin Plaza parantos robih.Pikeun detil, mangga tingal "Kumaha mésér tikét".

Kumaha mésér tikét

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan
Korsi S 10,000 yen
Korsi 8,000 yen
Korsi B 5,000 yen
Di handapeun umur 25 taun (teu kalebet korsi S) 3,000 yen
* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

【bagan korsi】

Bagan tempat duduk (PDF)

PDF

Rincian hiburan

Masaaki ShibataⒸT.tairadate
Mito Takagishi
Toru Onuma©Satoshi TAKAE
Hideki Matayoshi ©T.tairadate
Ryoko Sunagawa©︎FUKAYA/auraY2
Atsuko Kobayashi ©︎FUKAYA/auraY2
Hiroshi Yamashita
Hiroshi Okawa
Yuga Yamashita©︎FUKAYA/auraY2
Soshiro Ide
Taman Puisi Nishiyama
Kazuryo Sawazaki
Hibiki Ikeuchi
Yuki Kuroda©NIPPON COLUMBIA
Eijiro Takanashi
Shinsuke Nishioka
Ena Miyaji©︎FUKAYA/auraY2
Momoko Yuasa©︎FUKAYA/auraY2
Kanako Iwatani
Ayane Shindo©Ayane Shindo
Fumihiko Shimura
Tokyo Universal Philharmonic Orchestra
TOKYO OTA OPERA Chorus

Propil

Maika Shibata (konduktor)

Dilahirkeun di Tokyo taun 1978.Saatos lulus ti jurusan musik vokal tina Kunitachi College of Music, anjeunna diajar salaku konduktor paduan suara jeung asisten konduktor di Fujiwara Opera Company, Tokyo Kamar Opera, jsb. Dina 2003, anjeunna ngumbara ka Éropa sarta diajar di bioskop jeung orchestras sakuliah Jerman, sarta dina 2004 narima diploma ti Kursus Master di Vienna Universitas Musik jeung Seni Pintonan.Anjeunna ngalaksanakeun Vidin Symphony Orchestra (Bulgaria) dina konsér wisuda na.Dina ahir taun anu sami, anjeunna ngadamel penampilan tamu di Konser Hannover Silvester (Jerman) sareng ngalaksanakeun Orchestra Kamar Praha.Anjeunna oge némbongan salaku tamu jeung Berlin Kamar Orchestra di ahir taun di handap, sarta ngalaksanakeun Konser Silvester pikeun dua taun padeukeut, nu éta kasuksésan hébat. Taun 2, anjeunna lulus audisi asisten konduktor di Liceu Opera House (Barcelona, ​​​​Spanyol) sareng damel sareng sababaraha diréktur sareng penyanyi salaku asistén Sebastian Weigle, Antoni Ros-Malba, Renato Palumbo, Josep Vicente, jsb. gawé bareng jeung gaining loba kapercayaan ngaliwatan pintonan geus jadi pondasi pikeun peran kuring salaku konduktor opera.Sanggeus balik ka Jepang, anjeunna utamana digawé salaku konduktor opera, nyieun debut jeung Japan Opera Association di 2005 kalawan Shinichiro Ikebe "Shinigami".Dina taun anu sarua, manéhna meunangkeun Goto Memorial Cultural Foundation Opera Newcomer Award sarta indit ka Éropa deui salaku trainee, dimana anjeunna diajar utamana di bioskop Italia.Saatos éta, anjeunna ngalaksanakeun ``Masquerade'' Verdi, ``Kesha and Morien'' Akira Ishii, sareng ``Tosca'' Puccini, sareng anu sanésna. Dina Januari 2010, Fujiwara Opera Company ngalaksanakeun Massenet's ``Les Navarra'' (Jepang premiere) jeung Leoncavallo's ``The Clown,'' sarta dina bulan Désémber taun anu sarua, aranjeunna ngalaksanakeun Rimsky-Korsakov `` The Tale of King Saltan '. ' kalawan Kansai Nikikai. , nampi ulasan nguntungkeun.Anjeunna ogé parantos ngalaksanakeun di Nagoya College of Music, Kansai Opera Company, Sakai City Opera (meunang Osaka Cultural Festival Encouragement Award), jsb.Anjeunna boga reputasi pikeun nyieun musik fléksibel acan dramatis.Dina taun-taun ayeuna, anjeunna ogé fokus kana musik orkestra, sareng ngalaksanakeun Tokyo Symphony Orchestra, Tokyo Philharmonic, Japan Philharmonic, Kanagawa Philharmonic, Nagoya Philharmonic, Japan Century Symphony Orchestra, Great Symphony Orchestra, Group Symphony Orchestra, Hiroshima Symphony Orchestra, Hyroshima Symphony Orchestra. Pintonan Center Seni orchestra, jsb.Diajar ngalaksanakeun di handapeun Naohiro Totsuka, Yutaka Hoshide, Thilo Lehmann, sarta Salvador Mas Conde.Dina 2018, anjeunna meunang Goto Memorial Cultural Foundation Opera Newcomer Award (konduktor).

Mitomo Takagishi (diréktur)

Dilahirkeun di Tokyo. Lulus ti Universitas Meiji, Fakultas Sastra, jurusan Studi Teater. Réngsé departemén produksi sastra tina Haiyuza Teater Company. Kalayan kolotna janten pelukis, anjeunna nyéépkeun budak leutik ku sikat cét sareng ngahudangkeun kana jalur seni. Anjeunna mimiti akting di panggung nalika anjeunna murid, sareng parantos aub dina dramatisasi sareng produksi. Dina Juni 2004, anjeunna debut di Teater Nasional Anyar dina arah Mascagni's ``Friend Fritz'' (Seri Opera Teater Leutik). Dina Juni 6, anjeunna ngalaksanakeun versi Henze-disusun tina ``The Return of Ulisse'' Monteverdi'' (Tokyo Nikikai) pikeun kahiji kalina di Jepang, sarta narima ulasan sambutan ti koran nyebutkeun, `` Ieu naon produksi opera kudu. .'' Karya sutradarana "Turandot" (2009) sareng "The Coronation of Poppea" (6) nampi Mitsubishi UFJ Trust Music Award Encouragement Award, sareng "Il Trovatore" (2013) nampi Mitsubishi UFJ Trust Music Award. Kagiatanna ngalegaan saluareun opera ka téater sareng konser, sareng kalebet dramatisasi, pementasan, sareng koreografi. Ayeuna, anjeunna dosen di Tokyo University of the Arts, Kunitachi College of Music/Graduate School, Soai University Faculty of Music, sareng Haiyuza Theatre Research Institute. Milik kana Teater Company Haiyuza Bungei Departemen Produksi.

Toru Onuma (Eisenstein)

Lulus ti Universitas Tokai sareng réngsé sakola pascasarjana di dinya. Nalika nuju sakola pascasarjana, anjeunna angkat ka Jerman sareng diajar di Universitas Humboldt. Réngsé Nikikai Opera Training Institute. Nampi Goto Memorial Cultural Award dina 22. Dina opera, anjeunna parantos muncul dina Iago dina Nikikai's Otello, Papageno dina The Magic Flute, Belcore di New National Theatre's Elisir of Love, sareng Don Alfonso dina Cosi fan tutte di Nissay Theatre. Dina taun-taun ayeuna, anjeunna neraskeun moméntumna, muncul dina peran sapertos Count Almaviva dina Nikikai's `` The Marriage of Figaro '' sareng Enrico di Nissay Theatre's `` Lucia di Lammermoor. Anjeunna ogé geus dipigawé salaku soloist konsér jeung orchestras domestik utama, sarta ilubiung dina pintonan-profil tinggi kayaning premiere Jepang Zimmermann urang "Requiem for a Young Poet". Anjeunna ogé nampi pujian anu luhur pikeun lagu-lagu Jerman na sapertos ``Winter Journey.'' Dina Juni sareng Juli 2023, Yokanaan muncul dina Kanagawa Philharmonic, Kyoto Symphony Orchestra, sareng Kyushu Symphony Orchestra's ``Salome,'' sareng dina bulan Nopémber, anjeunna muncul dina peran judul dina Nissay Theatre `` Macbeth,'' anu nampi pujian luhur. . Dosen di Universitas Tokai sareng Kunitachi College of Music. anggota Nikikai.

Hideki Matayoshi (Eisenstein)

Lulus ti Universitas Seni Tokyo. Réngsé sakola pascasarjana di universitas anu sami. Tien Juara Vocal Concorso Italia ka-40 sareng Grand Prix Milan. Ngawakilan Asia dina Tosti International Song Competition Asia Preliminary Competition sarta meunang Hadiah Yomiuri Shimbun. Diajar di Italia sareng Austria. Dina opera, anjeunna dipilih pikeun maénkeun peran judul dina produksi Nikikai 2014 `` Idomeneo '' sareng nampi pujian anu luhur pikeun sorana anu saé sareng musik anu padet. Sanggeus éta, Eisenstein di Nikikai's `` Die Fledermaus '', Orpheus / Jupiter di `` Surga jeung Naraka '', Arturo di New National Teater `` Lucia '', Bastian di Aichi Prefectural Art Teater `` Bastian jeung Bastienne '', sareng Teater Nissay ``Aladdin and the Magic Song'' Anjeunna ogé muncul dina Aladdin, jsb. Anjeunna ogé parantos manggung salaku solois dina konsér, kalebet ``Kasalapan'' Beethoven sareng ``Messiah'' Handel. Ngarobih jinis sora janten bariton ti Oktober 2022. Dina bulan Nopémber sanggeus konversi na, anjeunna muncul dina Nikikai's `` Surga jeung Naraka '' di Jupiter. anggota Nikikai.

Ryoko Sunagawa (Rosalinde)

Lulus ti Musashino College of Music sareng réngsé sakola pascasarjana di universitas anu sami. Kusabab 2001, anjeunna janten panampi 10th Ezoe Scholarship Foundation Opera Scholarship, sareng ti 2005 anjeunna janten penerima beasiswa Goto Memorial Cultural Foundation. Tempat ka-34 dina 69th Japan-Italy Vocal Concorso sareng 1th Japan Music Competition. Nampi Penghargaan Zandonai dina Kompetisi Vokal Internasional Riccardo Zandonai ka-12. Dina 2000, manéhna nyieun debut full-fledged dirina dina opera `` Orfeo ed Euridice '' di Teater Nasional Anyar. Kusabab debut sareng Perusahaan Opera Fujiwara di 2001 salaku Gasparina dina "Il Campiello," anjeunna parantos ngalaksanakeun "Voyage to Reims," ​​​​"La Bohème," "The Marriage of Figaro," "The Jester," "La Traviata". ," "Gianni Schicchi," jsb. Salawasna kacida muji. Anjeunna ngadamel penampilan kahijina di Asosiasi Opera Jepang dina 2021 kalayan ``Kijimuna Toki wo Tokeru'' sareng nampi pujian anu luhur pikeun ``The Tale of Genji'' and ``Yuzuru. Di Teater Nasional Anyar, anjeunna muncul dina "Turandot", "Don Giovanni", "Don Carlo", "Carmen", "The Magic Flute", "The Tales of Hoffmann". '' ``Yashagaike,'' ``Werther,'' jeung ``Gianni Schicchi.'' Salaku tambahan, anjeunna sacara konsisten muncul dina Konser Opera Taun Anyar NHK, sareng nyanyina, anu kasohor sareng berbakat, sok nampi pujian anu luhur. CD "Bel Canto" ayeuna dijual. Nampi Penghargaan Pendatang Opera dina Penghargaan Budaya Peringatan Goto ka-16. Anggota Perusahaan Opera Fujiwara. Anggota Asosiasi Opera Jepang. Dosén part-time di Musashino College of Music.

Atsuko Kobayashi (Rosalinde)

Lulus ti Universitas Seni Tokyo sareng réngsé sakola pascasarjana di universitas anu sami. Ngaréngsékeun departemén pelatihan penyanyi opera Asosiasi Promosi Opera Jepang. Pelatihan magang seni Badan Kabudayaan. Diulik di Italia salaku pelatih di handapeun Program Studi Artis Muncul di Luar Negeri Badan Urusan Budaya. Saatos debut sareng Perusahaan Opera Fujiwara, anjeunna maénkeun sababaraha peran sateuacan dipilih pikeun maénkeun peran judul dina ``Madame Butterfly'' dina 2007. Ti saprak éta, anjeunna parantos maénkeun peran anu sami sababaraha kali, sareng dina taun 2018, anjeunna nampi pujian anu luhur pikeun peranna salaku Anita dina ``Daughters of Navarre'' ( premiere Jepang). Sajauh ieu, anjeunna parantos muncul dina peran sapertos Francesca dina ``Francesca da Rimini,'' Elisabetta dina `` Maria Stuarda,'' sarta Lady Macbeth dina `` Macbeth. Dina 2015, anjeunna ngadamel debut di Italia dina peran judul "Madame Butterfly" dina Festival Opera Traetta di Bitonto, Italia, di Teatro Traetta sareng Teatro Curci. Salaku tambahan, anjeunna parantos muncul dina peran judul Gerhilde dina Biwako Hall's `` Walkure '' sareng peran judul dina `` Madam Butterfly '' sareng `` Tosca,'' kelas apresiasi opera pikeun siswa SMA di New National. Téater, sadayana suksés. Dina 2018, anjeunna maénkeun peran judul dina pagelaran ``Tosca'' Teater Nasional Anyar salaku gaganti ngadadak. Dina 2021, anjeunna muncul salaku gaganti Sieglinde dina `` Walkure '' sareng Elisabetta di `` Don Carlo, '' anu duanana nampi pujian anu luhur. Dina konsér, anjeunna tampil sareng seueur orkestra dina pagelaran solo sapertos Konser Opera Taun Anyar NHK, "Kasalapan" Beethoven sareng "Requiem" Verdi. Anggota Perusahaan Opera Fujiwara. Artis anu kadaptar pikeun kreasi régional ku yayasan anu dilebetkeun umum.

Koji Yamashita (Frank)

Lulus ti Kunitachi College of Music. Saatos réngsé sakola pascasarjana, anjeunna diajar di Salzburg sareng Wina State University of Music. Dina opera, peran judul Nikikai `` The Marriage of Figaro '', Gurnemanz of `` Parsifal '', Hobson of New National Teater `` Peter Grimes '', Sodo of Nissay Teater `` Yuzuru '', Fafner of New Japan Philharmonic `` Das Rheingold '' (format konsér), Anjeunna ogé geus mucunghul di `` Walkure '' Funding di Biwako Hall. Anjeunna ogé nampi pujian anu luhur salaku solois dina konser sapertos `` Kasalapan ''. Anjeunna ogé gaduh répertoire ageung lagu-lagu Jerman, sareng di 2014, anjeunna diajar di New York salaku panalungtik luar negeri jangka panjang di Kunitachi College of Music. Sanggeus balik deui ka Jepang, manéhna ngayakeun resital lengkep Schubert `` The Beautiful Mill Girl '' di Hakuju Hall, nu narima ulasan sambutan. Dina Juli taun ieu, anjeunna muncul dina Nikikai's ``La Traviata'' ku Daubigny, sarta dina bulan Nopémber-Désémber, anjeunna muncul dina co-produksi nasional `` Die Bat '' ku Frank. Profesor di Kunitachi College of Music. anggota Nikikai.

Hiroshi Okawa (Frank)

Lulus ti Kunitachi College of Music sareng réngsé sakola pascasarjana di dinya. Réngsé Nikikai Opera Training Institute. Nampi pangajén pikeun kaunggulan saatos réngsé. Ngumbara ka Italia kalayan dukungan ti Yayasan Promosi Seni Opera Sawakami. Kuring angkat ka Italia deui dina taun 2 salaku pelatih dina Program Pelatihan Luar Negeri Badan Urusan Budaya pikeun Artis Muncul. Konser Program Usum Opera Trieste Verdi Juni 2017, Opera Trieste Verdi ``Eugene Onegin'' dina bulan Nopémber 6 Ngadamel debut Italia-Na dina peran komandan perusahaan, sareng sacara domestik ogé manggung dina usum kadua ``Gianni Schicchi'' Betto sareng ` `Madame Butterfly'' Muncul dina Yamadori, "Surga jeung Naraka" Jupiter, jsb. Anjeunna ogé geus aktip salaku soloist di konser, kaasup JS Bach urang "St Matthew Passion", Mozart urang "Requiem", Beethoven urang "Kasalapan", sarta Handel urang "Messiah". Peran Pin dina produksi Nikikai ``Turandot'', anu janten topik panas dina bulan Pebruari taun ieu, ditampi kalayan saé. anggota Nikikai.

Yuga Yamashita (Adipati Orlovsky)

Dilahirkeun di Préféktur Kyoto. Lulus ti Universitas Seni Tokyo, Jurusan Musik Vokal. Lulus ti program master sakola lulusan sami jurusan opera. Kéngingkeun sks pikeun program doktor di sakola pascasarjana anu sami. Tempat ka-92 dina bagian vokal tina Kompetisi Musik Jepang ka-1 sareng meunang Hadiah Iwatani (Penghargaan Pemirsa). Nampi Hadiah Khusus Tamaki Miura dina Kompetisi Opera Internasional Shizuoka ka-9. Dina opera, anjeunna parantos muncul salaku Hansel dina Teater Nissay Hansel sareng Gretel, Romeo di Capuleti et Montecchi, sareng Rosina dina The Barber of Seville. Dina konsér anu sanés, anjeunna parantos manggung salaku solois dina seueur konsér, kalebet Beethoven's Ninth, Janáček's Glagolitic Mass, sareng Dvořák's Stabat Mater sareng Tokyo Metropolitan Symphony Orchestra. Dihadiran kelas master ku Ibu Vesselina Kasarova disponsoran ku Nagoya College of Music. Nembongan dina NHK-FM "Recital Passio". Anggota Akademi Vokal Jepang.

Soshiro Ide (Adipati Orlovsky)

Dilahirkeun di Kota Yokohama, Préféktur Kanagawa. Anjeunna parantos kéngingkeun seueur panghargaan, kalebet tempat ka-27 dina bagian nyanyi Kompetisi Lagu Jepang Sogakudo ka-2, Hadiah Utama Vokal Italia Concorso Siena ka-47, tempat ka-17 dina Kompetisi Musik Tokyo ka-3, sareng Concorso Vokal Jepang-Italia ka-55. Saatos réngsé kuliahna di Italia, anjeunna parantos muncul salaku anggota cast utama dina seueur opera sapertos ``The Marriage of Figaro'', ``The Puritan'', ``Madame Butterfly'', sarta ``Carmen'' dipigawé. ku Fujiwara Opera Company, sarta geus narima ulasan nguntungkeun. Salaku tambahan, anjeunna ngalegaan kagiatanana ku janten panyanyi panutup pikeun cast asing sapertos Teater Nasional Anyar sareng Sekolah Musik Seiji Ozawa. Anjeunna ogé parantos janten solois dina karya-karya suci sareng simfoni sapertos Mozart's Coronation Mass, Beethoven's Ninth Symphony, sareng Brahms' German Requiem. Anjeunna ogé museurkeun kana opera Jepang sareng lagu, sareng parantos muncul dina seueur opera Jepang perdana. Anggota Perusahaan Opera Fujiwara.

Taman Puisi Nishiyama (Alfredo)

Réngsé Universitas Seni Tokyo sareng sakola pascasarjana, jurusan opera. Panarima Beasiswa Yayasan Aoyama di 28. Tien Juara Kompetisi Vokal Festival Musik Internasional Nikko ka-8. Dihadiran kelas master ku Rainer Trost. Maén peran Tamino dina 67th Geidai Opera pagelaran biasa `` The Magic Flute '' jeung peran Nemorino dina opera `` Elisir of Love ''. Salaku tambahan, dina 2024, anjeunna bakal janten panutup panutup pikeun peran Ferrando dina Seiji Ozawa Music School Opera Project XX "Cosi fan tutte". Kaasup Geidai Messiah ka-68 sareng ka-69 disponsoran ku Asahi Shimbun, Konser Paduan Suara Biasa Geidai ka-407 ``Misa Solemnis'', evangelist ``Matthew Passion'' Bach, ``Mass in B minor'' Anjeunna parantos muncul salaku solois. dina sababaraha massa sareng oratorio, kalebet Requiem Mozart, Massa Penobatan, Ciptaan Haydn, sareng The Four Seasons.

Ichiryo Sawazaki (Alfredo)

Lulus ti Kunitachi College of Music. Ngaréngsékeun kelas 27 tina Japan Opera Promotion Association Opera Singer Training Department. Nampi tempat ka-30 sareng Penghargaan Keunggulan dina Kompetisi Musik Soleil ka-2. Nampi tempat ka-53 dina Koncorso Vokal Jepang-Italia ka-2 sareng Penghargaan Yoshiyoshi Igarashi. Tempat 2 di 1nd V. Terranova Vocal Concorso Internasional. Anjeunna ngadamel debut sareng Perusahaan Opera Fujiwara di 2016 salaku Spoletta dina "Tosca." Anjeunna parantos muncul salaku Alfredo di ``La Traviata'', Don José di ``Carmen'', sareng Arturo di ``The Puritan'' (co-hosted ku New National Theatre Tokyo Nikikai), anu sadayana nampi gelar luhur. muji. Nepi ka ayeuna, anjeunna parantos muncul dina sababaraha opera, kalebet Adipati Mantua dina ``Rigoletto'', Tonio dina ``The Regimental Girl'', Nemorino di `` Elisir d'Amore '', sareng Cavaradossi di `` Tosca ' '. Ngadamel debut Italiana dina Festival Opera Traetta 2015 ``Madame Butterfly'' di Pinkerton. Dina 27, anjeunna masihan pagelaran hébat salaku Rodolfo dina "La Bohème", hiji proyék pikeun piara seniman munculna anu bakal nyieun generasi saterusna budaya. Kusabab 2015, anjeunna parantos muncul salaku Richard McBain dina proyék pangalaman panggung nyata Badan Urusan Budaya pikeun murangkalih, `` Tekagami, '' salami tilu taun berturut-turut. Sajaba ti éta, anjeunna mangrupa tenor up-na-datang anu aktip dina rupa-rupa widang lianna, kaasup nyanyi Verdi sarta Mozart ``Requiem,'' `` The Kesembilan '' jeung `` Mesias, '' ogé lagu ``Sunlight'' pikeun ngagungkeun ulang 3th Kaisar digentos ku tahta. Anggota Perusahaan Opera Fujiwara. Dosen di SMP sareng SMA Rikkyo Ikebukuro.

Hibiki Ikeuchi (Falke)

Lulus ti Jurusan Musik Vokal, Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo. Ngaréngsékeun program magister di sakola pascasarjana anu sarua, jurusan musik vokal (opera). Dina 2015, anjeunna ngadamel debut opera na dina peran judul "Don Giovanni" di Teater Nissay. Dipindahkeun ka Italia dina 2017. Saatos diajar di Milan, anjeunna kapilih pikeun Kompetisi Internasional Verdi Voice ka-2018 taun 56. Taun 2019, anjeunna meunang Kompetisi Riviera Etrusca ka-20, Kompetisi Internasional Rubini GB ka-5, sareng Kompetisi Vokal Salvatore Richitra ka-10. Dina taun anu sarua, manéhna nyieun debut Éropa-Na salaku Marcello dina "La Bohème" dina "Lyrica di Piazza" hosted ku kota Orte jeung Massa Marittima, Italia. Saatos uih deui ka Jepang, dina 2021, anjeunna muncul dina peran Marcello dina Teater Nissay "La Bohème" sareng nampi ulasan anu pikaresepeun. Taun 2022, meunang juara kahiji jeung panghargaan panongton dina Kompetisi Musik Tokyo ka-20. Dina 1, anjeunna nampi ulasan anu saé pikeun peranna salaku Renato dina Festival Musik Internasional Miyazaki ``Masquerade', sareng dijadwalkeun muncul dina pagelaran ``Kasalapan'' Beethoven anu bakal diayakeun di sababaraha tempat. Panarima Penghargaan Dorongan Seni sareng Budaya Kota Himeji ka-2023, Penghargaan Musik Sakai Tokitada ka-37, sareng Penghargaan Dorongan Seni Prefektur Hyogo 25.

Yuki Kuroda (Falke)

Saatos lulus ti Tokyo University of the Arts sareng ngarengsekeun gelar master di sakola pascasarjana anu sami, anjeunna ngalih ka Italia. Kéngingkeun diploma ti Chigiana Conservatory. Tempat ka-87 dina bagian vokal tina Kompetisi Musik Jepang ka-2 sareng meunang Hadiah Iwatani (Penghargaan Pemirsa). Tempat ka-20 dina bagian vokal tina Kompetisi Musik Tokyo ka-3. Ngadamel debut operetta opera na dina operetta "The Merry Widow" ku Danilo di Pusat Seni Hyogo. Saatos éta, anjeunna terus muncul dina ``Giulio Cesare'' Aquila Antonello, Teater Nissay `` The Barber of Seville '' Figaro, jsb. Anjeunna ogé aktip salaku soloist di konser, kaasup Beethoven urang "Kasalapan," Handel urang "Messiah," Bach urang "Mass di B minor," sarta Walton urang "Belshazzar urang Feast". Anjeunna ogé aktip dina panalungtikan REIT Jerman, sareng parantos diajar di Karlsruhe, Jerman salami sataun ti Pébruari 2023. Dina 2, "Meine Lieder" bakal dileupaskeun tina labél "Opus One" Nippon Columbia. anggota Nikikai.

Eijiro Takanashi (Buta)

Lulus di luhur kelasna dina kursus musik vokal di Nihon University College of Art, Jurusan Musik, sareng nampi Penghargaan Dekan. Réngsé gelar master dina opera di Tokyo University of the Arts. Réngsé kelas master di Nikikai Opera Training Institute. Nembongan dina konsér sapertos Nikikai Emerging Vocalists' Evening. Tempat ka-9 dina bagian vokal tina 1th Japan Performers Competition. Dipilih pikeun Concorso Vokal Italia ka-39. Diajar di Milan. Anjeunna parantos muncul dina konser di sakuliah Italia, kalebet pagelaran solo "Requiem" Mozart di Katedral Kota Novara. Opera kalebet Rodolfo sareng Alcindoro dina ``La Bohème'', Don José di ``Carmen'', Remendado, Macduff di ``Macbeth'', Ferland di ``Così fan tutte'', Edgardo di `` Lucia di Lammermoor. '', Alfredo di ``La Traviata'', jeung Alfredo di ``La Traviata''. "Elisir of Love" Nemorino, "Battle" Alfredo, Eisenstein, "Merry Widow" Camille, "Yuzuru" Yohyo, "Cavalleria Rusticana " Turiddu, "Friend Fritz" Fritz, Nikikai New Wave Opera "Return of Ulisse" Anfinomo , Geidai Opera Biasa "Il Campiello" Solzeto, Nikikai Opera "Tosca" Spoletta, "Die Fledermaus" Dr. Buta, "Sawarga jeung Naraka" John Styx, Festival Musik Musim Semi Tokyo "Lohengrin" Aristocrat of Brabant, "Mai of Nuremberg" Muncul salaku Moser dina "Starsinger". Ilubiung dina Seiji Ozawa Matsumoto Festival `` Gianni Schicchi '' jeung `` The Marriage of Figaro '' salaku panutup panutup, sarta Seiji Ozawa Music School `` Carmen , '' `` Futs , '' sarta `` La Bohème. .'' Di ``Opera pikeun Barudak,'' anjeunna janten host pikeun ngenalkeun instrumen orkestra. Dina konsér, salian ti "Requiem" Mozart anu disebatkeun di luhur, anjeunna bakal janten solois pikeun "Kasalapan" Beethoven di sakuliah Jepang sareng di Singapura. Diajar musik vokal sareng Kazuaki Sato, Taro Ichihara, sareng A. Loforese. Anggota Tokyo Nikikai.

Shinsuke Nishioka (Buta)

Dilahirkeun di Tokyo. Lulus ti Jurusan Sastra Jepang, Fakultas Sastra, Universitas Kokugakuin. Lulus ti Jurusan Musik Vokal, Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo. Saatos lulus ti universitas, anjeunna nampi Penghargaan Doseikai. Ngaréngsékeun kursus nyanyi solo di Graduate School of Music, jurusan musik vokal. Réngsé kelas master ka-51 Nikikai Opera Training Institute. Nampi pangajén pikeun kaunggulan saatos réngsé. Réngsé Studi Lanjutan di Freiburg University of Music. Dina 2010, anjeunna meunang Grand Prix (tempat 20) dina 1th Oper Oder Spree International Music Festival diayakeun di Frankfurt an der Oder, Jérman. Dina 2012, anjeunna tampil di Festival Esterhazy di Eisenstadt, Austria. Taun 2014, anjeunna tampil di Festival Musik Gstaad Menuhin di Swiss. Dikontrak salaku solois tenor di Freiburg Opera House di Jerman ti usum 2012/13 nepi ka usum 2016/17. Leuwih lima musim, anjeunna muncul salaku solois dina 5 pintonan opera jeung 30 pintonan opera di Freiburg Opera House. Salaku tambahan, di Jerman, anjeunna parantos muncul salaku solois di Ludwigsburg Opera, Fürth Opera, Winterthur Opera di Swiss, sareng Norwich Royal Opera House di Inggris. Dina hal musik religius, anjeunna mangrupikeun solois pikeun musik religius sapertos "Geidai Messiah" ka-250, "Requiem" Mozart, "Massa Penobatan", "Kasalapan" Beethoven, "Creation" Haydn, sareng "Requiem" Berlioz. Di Jepang, anjeunna maénkeun peran Euri Mako dina Teater Opera Gelombang Anyar Nikikai ``The Return of Ulisse,'' peran Pan dina produksi Nikikai Opera of `` Turandot,'' peran dalapan pagawé di ` `Capriccio,'' peran Nullabough di `` Salome,' 'Jeung `` The Cloak.'' (Diarahkeun ku D. Michieletto) Anjeunna maén peran a nagashi uta utai (diarahkeun ku D. Michieletto) sarta ogé mucunghul. dina pilem sapertos ``Carmen.'' Dosén part-time di Toho Gakuen College of Art sareng anggota Asosiasi Karl Loewe Jepang. anggota Nikikai.

Ena Miyaji (Adele)

Lulus ti Kunitachi College of Music sareng réngsé sakola pascasarjana di dinya. Réngsé Institut Pelatihan Opera Nikikai sareng Institut Pelatihan Opera Teater Nasional Anyar. Kalayan beasiswa ANA, anjeunna ngalatih di La Scala Training Institute di Milan sareng Bavarian State Opera Training Institute. Ngaliwatan Program Pelatihan Luar Negeri Badan Urusan Budaya pikeun Artis Muncul di 2022, anjeunna neraskeun diajar di Hungaria. Dina opera, anjeunna maénkeun pemeran utama dina Nikikai New Wave Opera ``Alcina'' Morgana, Nikikai `` Escape from the Seraglio '' Pirang, Nissay Teater `` Hansel and Gretel '' Sleeping Spirit / Dew Fairy, sarta Nissay Family. Séri Festival ``Aladdin'. Salian peran ieu, dina 2024, anjeunna dipilih pikeun maénkeun Susanna dina Nikikai's ``The Marriage of Figaro,'' sareng pagelaran na nampi ulasan anu pikaresepeun. Anjeunna ogé nampi pujian anu luhur pikeun pagelaranana dina konsér, sapertos Beethoven `` Kesembilan '' sareng Fauré `` Requiem, '' ogé janten solois pikeun `` Solveig's Song '' ku A. Battistoni. Dijadwalkeun muncul dina Nikikai XNUMX ``Awéwé Tanpa Kalangkang''. anggota Nikikai.

Momoko Yuasa (Adele)

Lulus ti Universitas Seni Tokyo. Réngsé sakola pascasarjana di universitas anu sami. Ngabéréskeun Kelas Master Nikikai Opera Training Institute kalayan pangkat pangluhurna. Anjeunna diajar di Boston salaku pelatih luar negeri ti Badan Urusan Budaya, sareng meunang tempat ka-2 dina Kompetisi Vokal Peter Elvins sareng Penghargaan Pamilik di Longy Conservatory of Music Competition. Opera del West (Boston) Dipilih pikeun muterkeun Adina dina ``Elisir of Love.'' Di Jepang, anjeunna meunang tempat ka-3 dina Kompetisi Musik Jepang, sareng dina opera, anu dipimpin ku Seiji Ozawa, anjeunna manggung dina ``The Shepherd'' di ``Tinehäuser'', ``A Voice from Heaven'' di Nikikai ` `Don Carlo'', `` The Stasi '' dina `` The Queen of Czardas '', sarta`` Surga jeung Naraka '' ku Julidis. , Marzelline di `` Fidelio '' sarta Pirang dina Nissay Teater urang `` Kabur ti nu Seraglio'', sarta ogé aktip salaku vokalis dina ``Disney on Classic''. Dina 2022, anjeunna ogé ngalaksanakeun Yulidis dina Nikikai's `` Surga jeung Naraka ''. anggota Nikikai.

Kanako Iwatani (Ida)

Lulus ti SMA Hamamatsu Gakugei, Jurusan Seni, Kursus Musik, Universitas Seni Tokyo, Fakultas Musik, Jurusan Musik Vokal. Réngsé program master dina opera di Pascasarjana Sakola Musik. Ngabéréskeun Kelas Master Nikikai Opera Training Institute ka-66 sareng nampi Penghargaan Kaunggulan saatos réngsé. Tempat ka-35 dina Kompetisi Musik Siswa Prefektur Shizuoka ka-2. Dipilih pikeun 67th All Japan Student Music Competition Divisi SMA di Tokyo. Dipilih pikeun 71st All Japan Student Music Competition, Divisi Universitas, Tokyo. Dipilih pikeun Pasanggiri Vokal Soleil ka-39. Ngalakukeun debut opera salaku Maid I dina 67th Geidai Opera Regular Performance ``Die Zauberflöte''. Dina Pra-Acara Opera Warga Hamamatsu ka-8, anjeunna sakedap ngagantikeun peran Seirei Kyosui dina opera ``Midday Nocturne'' dikarang ku Taeko Toriyama. Dina Juli 2023, anjeunna kapilih janten understudy pikeun peran Violetta dina pagelaran ulang taun ka-7 Tokyo Nikikai La Traviata, sareng ngadukung pagelaran éta. Sajauh ieu, anjeunna diajar di handapeun Rika Yanagisawa, almarhum Keiko Hibi, sareng Noriko Sasaki. anggota Nikikai.

Rimi Kawamukai (Ida)

Lulus ti Universitas Seni Tokyo, Fakultas Musik, Jurusan Musik Vokal, jurusan Soprano, sarta réngsé Program Magister, Jurusan Musik, Jurusan Opera, Universitas Seni Tokyo. Saatos lulus ti sakola sarjana, anjeunna meunang Penghargaan Acanthus sareng Penghargaan Doseikai. Anjeunna ngadaptarkeun mahasiswa beasiswa di Kelas Master 66th tina Nikikai Opera Training Institute sareng nampi Penghargaan Keunggulan saatos réngsé. Manehna mimiti maén biola dina yuswa 6 sarta asup Tokyo Metropolitan High School of Arts salaku biola, tapi pindah ka musik vokal dina taun katilu nya. Anjeunna dipilih pikeun maénkeun peran Pamina dina audisi di kampus sareng muncul dina peran anu sami dina pagelaran biasa Opera Geidai ka-3 tina ``The Magic Flute.'' Anjeunna ogé aktip salaku solois konsér, kalebet solois sopran di 67 Geidai No. 6 Munetsugu Angel Fund / Féderasi Konsér Jepang Munculna Performers Doméstic Scholarship Program panarima beasiswa. Diajar musik vokal sareng Yoko Ehara, almarhum Naoki Ota, Midori Minawa, Jun Hagiwara, sareng Hiroshi Mochiki. Dina Méi 2023, anjeunna bakal muncul dina Nikikai New Wave Opera ``Deidamia'' salaku Nerea. anggota Nikikai.

Fumihiko Shimura (Frosh)

Lulus ti Musashino College of Music sareng réngsé sakola pascasarjana di universitas anu sami. Dina opera, anjeunna debut salaku Knight Commander dina Nikikai's ``Don Giovanni,'' sarta nuluykeun pikeun muncul dina `` Kinkakuji '' ku Osho Douchi, `` Madame Butterfly '' ku Bonzo, `` Surga jeung Naraka' ' ku Bacchus, `` The Merry Widow '' ku Pritchsch, sareng anu sanésna. Seueur penampilan kalebet Snag dina Teater Nasional `` A Midsummer Night's Dream'', the Keeper in `` Tosca '', the Monk di `` Night Warbler '', Night Watchman di ``The Meistersinger of Nuremberg'', Alberich di Biwako Hall's ``Das Rheingold'' and ``Twilight of the Gods'', sarta pintonan ti Celia ka Buffa. panggung opera. Dina konsér, anjeunna sering kolaborasi sareng orkestra utama sapertos NHK Symphony Orchestra regular / Schoenberg's ``Gres Lied'', Handel's `` Messiah '', Mozart's `` Requiem '', sareng Beethoven's `` Kesembilan ''. Dina April taun ieu, anjeunna muncul dina Festival Musim Semi Tokyo "Tosca" salaku Domori. Profesor di Tokyo College of Music. anggota Nikikai.

inpormasi

Mitomo Takagishi (diréktur)
Teiichi Nakayama (penerjemah)

Toshiaki Suzuki (alat)
Daisuke Shimotome (kostum)
Satoshi Kuriyama (video)
Karya seni (diréktur panggung)
Erika Kiko, Yugo Matsumura, Kensuke Takahashi (asisten konduktor)
Takashi Yoshida, Kensuke Takahashi, Sonomi Harada, Takako Yazaki, Momoe Yamashita (Collepetitur)
Erika Kiko, Takashi Yoshida, Toru Onuma, Kazuryo Sawazaki, Asami Fujii, Mai Washio (instruktur paduan suara)
Naaya Miura (Asisten Diréktur)
Takashi Yoshida (produser pagelaran)

Panata: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Disponsoran ku: Ota Ward
Hibah: Yayasan Penciptaan Daerah, Yayasan Budaya Asahi Shimbun
Kerja sama produksi: Toji Art Garden Co., Ltd.

Jasa rintisan tiket Apricot Wari