Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Bengkel Musik Festa <Summer> Hayu urang kembangan!Kembang musik ~ Ti umur 0 taun dugi ka déwasa ~ Hayu urang mendakan dunya énggal kalayan musik

Éta kembang anu henteu gampang bertunas.
Hayu urang kembangan kembang ku kakuatan matahari sareng peri hujan sareng sadayana!

"Bengkel Musik" di Tokyo Bunka Kaikan lahir tina kahoyong anu "Abdi hoyong jalma saloba-lobana pikeun nganikmati éndah musik kalayan langkung gampang."Lokakarya ieu, anu tiasa diiluan ku saha waé ti barudak dugi ka déwasa, mangrupikeun program pendidikan partisipatif anu ngabina kreativitas sareng kerjasama ngalangkungan musik bari ngalaman kanikmatan musik anu ngalangkungan genre.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Séptémber 07 (Jumaah)

Jadwal ① 10: 30-11: 15 (10: 00-10: 30 resepsi)
② 12: 00-12: 45 (11: 30-12: 00 panarimaan)

* Panarimaan rohangan paméran
tempat pasamoan Ota Ward Plaza Aula Leutik
genre Kuliah / Lokakarya (Lianna)
Poto gambar kinerja

Ⓒ Mino Inoue

Leaflet PDFPDF

Nu matak

Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan
Pamimpin bengkel

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 5 Mei (Rebo) 12:10 00

* Tanggal pelepasan tiasa robih gumantung kana status inféksi coronavirus énggal.
 Upami aya parobihan, kami wartosan anjeun dina Tokyo Bunka Kaikan sareng halaman wéb kami.

Telepon panarimaan reservasi 03-3750-1555

Ota Citizen's Plaza, Aprico, Ota Bunkanomori, unggal panarimaan jandéla / telepon ti jam 14:00 dina tanggal mimiti reservasi.

  • Ota Citizen's Plaza (TEL: 03-3750-1611)
  • Aula Ward Ota Aplico (TEL: 03-5744-1600)
  • Daejeon Bunkanomori (TEL: 03-3772-0700)
Harga (kalebet pajak)

bunderan 550

* Diaku dimungkinkeun pikeun 0 taun sareng 6 bulan atanapi langkung, diperyogikeun tikét
* Punten mésér tikét kanggo rerencangan anjeun (murid SMP atanapi langkung)
* Kami tiasa nyungkeun anjeun mastikeun umur budak anjeun dina waktos ngagaleuh atanapi dina dinten pagelaran.

Catatan

Udaganana

① 6-18 bulan

② 19-35 bulan

Kapasitas

Ngeunaan 16 jalma unggal waktos

Sahabat (murid SMP sareng saluhureuna)

Hingga 2 jalma unggal waktos

Panungtun maén

Pelayanan Tiket Pusat Budaya Tokyo (TEL: 03-5685-0650)

Ngeunaan partisipasi dina bengkel (punten pastikeun maca)PDF

Palaku / detil karya

Poto palaku
Megumi Yasune (Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Poto Akiko Watanabe
Akiko Watanabe (Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan)
Poto cerah
Sunny (Pamimpin Béngkél)

inpormasi

Disponsoran sasarengan

Tokyo

Yayasan Metropolitan Tokyo pikeun Sejarah sareng Budaya Pusat Budaya Tokyo / Déwan Kesenian Tokyo

Gawé babarengan

Yamaha Music Japan Co., Ltd.

Sponsor

Kedubes Portugal

Dewan Pendidik Taito Ward

Ngabulkeun

Agénsi Subsidi Promosi Seni Budaya Budaya Budaya (Proyék Promosi Peningkatan Fungsional pikeun Bioskop, Aula Konsér, jst.) | Majelis Seni Jepang