Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu disponsoran ku asosiasi

Shimomaruko JAZZ Club 28th Selamat Ulang Tahun konsér 2 dinten! Dinten Latin "Viva Música Latina!"

"Shimomaruko JAZZ Club", anu dimimitian Séptémber 1993, ngayakeun festival ulang taun unggal Séptémber!
Taun ayeuna, judulna "Latin Day" sareng "Jazz Day", kami bakal masihan anjeun pesona jazz sareng Latin salami dua dinten!

(Dinten 2) Pencét di dieu pikeun detil ngeunaan Jazz Day "Norio Maeda Legacy Night"

* Kinerja ieu henteu kabuka pikeun hiji korsi di payun, tukang, kénca sareng katuhu, tapi dumasar kana pengumuman kaayaan darurat, éta bakal dijual dina 1% kapasitas pikeun waktos ayeuna.
* Pikeun nyebarkeun panyebaran panyakit, barisan payun sareng sababaraha korsi moal payu.
* Upami aya parobihan dina syarat nyepeng acara ku paménta Tokyo sareng Ota Ward, kami bakal ngarobih waktos ngamimitian, nunda penjualan, netepkeun wates luhur jumlah pengunjung, jst.
* Mangga parios inpormasi panganyarna dina halaman ieu sateuacan didatangan.

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

2021 Séptémber 9 (Jumaah)

Jadwal 18:00 ngamimitian (17:15 kabuka)
tempat pasamoan Aula Ward Plaza Aula Ageung
genre Performa (jazz)
Nu matak

[Ken Morimura Husus]

Ken Morimura (Pf)
Tetsuo Koizumi (Bs)
Shu Inami (Perc)
Satoshi Fujii (Drs)
Luis Valle (Tp)
Satoshi Sano (Tb)

[Chika Boon]

Keiko Shimura (Vo)
Azusa Morimura (Perc)
Kaoru Sakaguchi (Bs)
Kaori Ono (Perc)
Satoko Yamamoto (Tb)

[Bom pusat 252tal]

Miho Soyama (Perc)
Yusuke Noguchi (Tp)
Shiori Tanabe (T.Sax)
Naomichi Shimada (Tb)
Kei Hatakeyama (Pf)
Naoki Daddy (Bs)
MiMi (Drs)

[Houriin Inami sareng The Big Band of Rogues]

Inpo tiket

Inpo tiket

Tanggal rilis: 2021 April 7 (Rebo) 14: 10-

Mésér tikét onlinejandéla séjén

Harga (kalebet pajak)

Sadaya korsi ditangtayungan

4,000 yen unggal dinten
Tikét 2 dinten 7,600 yen

* Teu aya pangakuan pikeun prasekolah

Palaku / detil karya

Ken Morimura (Pf)
Gambar palaku
Luis Valle (Tp)
Poto Shu Inami
Shu Inami (Perc)
Gambar palaku
Keiko Shimura (Vo)

inpormasi

Sponsor

Kedubes Kuba di Jepang
Kedubes Républik Dominika di Jepang