Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Utaima SHOW Part.2 Vol.20

Usaha ngeunaan inféksi coronavirus énggal (mangga parios sateuacan didatangan)

Dina Januari 2021 7 12 Poé

Jadwal Mimitian 14:00
Tamat 15:30
tempat pasamoan Ruang Serbaguna Daejeon Bunkanomori
genre Pertunjukan (konsér)
写真

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

bunderan 1,000

お 問 合 せ

Pangatur

Nakanishi

nomer telepon

03-3730-0204