Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi kinerja

Kinerja anu diayakeun ku Déwan Manajemén Ota Bunkanomori

Gema leuweung

Ngeunaan ukuran ngalawan kasakit tepa (Punten parios sateuacan nganjang)

Rebo, 2024 Juli 5

Jadwal 10: 00 ~ 11: 30
tempat pasamoan Ruang Serbaguna Daejeon Bunkanomori
genre Lain (Lain)

Inpo tiket

Harga (kalebet pajak)

Gratis

Catatan

* 220 urang dina hiji datangna, mimiti-dilayanan dasar dina poé

Bawa buku lagu "Kokoro no Uta" diterbitkeun ku Nobarasha

Aplikasi / Panaliti: Déwan Pengelolaan Leuweung Budaya Ota

 03-3772-0770

inpormasi

Kanggo detil, mangga tingali halaman wéb Déwan Manajemén Ota Bunkanomori.

Déwan Manajemén Leuweung Budaya Daejeon