Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
sabalikna
Aula Peringatan Shiro Ozaki

"Peringatan Aula Peringatan" (No. XNUMX) parantos diterbitkeun

Kami parantos nyebarkeun edisi ka-XNUMX "Peringatan Aula Peringatan" anu ngandung jadwal Reiwa taun ka-XNUMX di aula peringatan sareng laporan panilitian kurator anu tanggung jawab.Laporan panilitian ieu ngenalkeun pamikiran Ozaki ngeunaan "Olimpiade Tokyo XNUMX" sareng pangwangunan tugu sastra Ozaki sareng batu nisan di Shunjuen, Kota Kota sataun saacan acara.Punten tingali.

"Perhatosan Aula Peringatan" (No. XNUMX)

deui ka daptar