Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Recruitment
AsosiasiAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki

Pamilon dina obrolan galeri wangunan 6nd di Reiwa XNUMXth taun

Rekrutmen pamilon pikeun galéri ka-XNUMX

Obrolan galeri babarengan bakal dilaksanakeun dina Saptu munggaran unggal bulan.

waktos salajengna bakal on August 6, 6th taun Reiwa.Mangga gabung kami.

 

tanggal kajadian

6 Agustus, 6 taun Reiwa.Sanggeus éta, unggal Saptu 1 unggal bulan 1:11~, 00:13~ (kira-kira 00 jam) 

Tempat Rapat Ota Ward Sanno Kusado Memorial Hall (Rapat), Ota Ward Ozaki Shiro Memorial Hall (Disolusi)

Fee Éntri

Gratis
Kapasitas nanaon utamana
Bates waktos aplikasi Nepi ka poé éta kajadian
Kumaha cara ngalamar

Mangga panawaran ku telepon. Punten wartosan kami tanggal sareng waktos anu dipikahoyong, ogé nami sareng nomer telepon perwakilan pikeun jumlah pamilon.

Tujuan aplikasi

お 問 合 せ

〒143-0024 4-2-1 Chuo, Ota-ku Ota-ku Ryushi Memorial Hall "2nd Gallery Talk"

Télépon 03-3772-0680

 

 

deui ka daptar