Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
sabalikna
Aula Peringatan Ryuko

"Pameran Ryuko Kawabata" bakal diayakeun di Museum Tinta Préféktur Toyama

富山県水墨美術館で開催の「川端龍子展」に、龍子記念館所蔵の50点以上の作品、資料等を出品します。

「川端龍子展」
会期:2024年3月15日(金)~5月26日(日)
会場:富山県水墨美術館
https://www.pref.toyama.jp/1738/exh2305_kawabataryushi.html

川端龍子の大画面の日本画をぜひ体験してください。

deui ka daptar